thes1os Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Έκανα προσφατα ένα ταξίδι στο Ισραήλ. Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ (αλλά και στο ξενοδοχείο βέβαια) συνδεθηκα στο WiFi. (iPhone) Και σε προηγούμενα ταξίδια μου στο εξωτερικό είχα παρατηρήσει ότι στο Facebook αλλά και σε άλλες εφαρμογές όπως στο TuneIn Radio οι διαφημίσεις ήταν "τοπικές". Κ αυτό φυσικά άλλαζε αυτόματα με το που γύριζα πίσω. Έχει περάσει 1+ μήνας που έχω γυρισει. Το Facebook μου βγάζει ακόμα διαφημίσεις στα Εβραϊκά και τα εικονίδια των αγαπημένω στο Safari έχουν το σήμα του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ. Γιατί το Facebook νομίζει ότι είμαι ακόμα εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Κάνε μια διαγραφή τα cookies μπας και βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 το έχω κάνει. Δε βοήθησε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Κλεισε ανοιξε την τοποθεσια στο κινητο μπορει να εχει σκαλωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Βάλε ad blocker να μην βλέπεις καθόλου διαφημίσεις. Problem solved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Βάλε ad blocker να μην βλέπεις καθόλου διαφημίσεις. Problem solved. Το θέμα είναι γιατί να συμβαίνει. Δε με ενοχλέι. Είναι βασικό και το "Τι σε νοιάζει - τι σκας" που λές, αλλά ... ξέρω 'γω... Εσείς ξέρετε. Να μή σκάω? Κλεισε ανοιξε την τοποθεσια στο κινητο μπορει να εχει σκαλωμα Δεν έχει πρόβλημα σε αυτό. Καιρός και άλλες ειδοποιήσεις τοποθεσίας κανονικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Να ανησυχείς γιατί ρε αδερφέ; Διαφημίσεις είναι, δεν είναι κάτι σημαντικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μήπως έκανες εγκατάσταση ρυθμίσεων VPN και δε κατάλαβες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zein Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μπραβο σου που βρηκες το θαρρος να συνδεθεις απο αεροδρομιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ihavetheanswers Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Θα σου έκανε καμιά επίσκεψη η Mossad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μήπως έκανες εγκατάσταση ρυθμίσεων VPN και δε κατάλαβες; Κάτι έκανα εκεί στο αεροδρόμιο βιαστικός ξέρεις. Υπάρχει περιπτωση να έκανα κάτι τετοιο; Πώς το βλέπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Κάτι έκανα εκεί στο αεροδρόμιο βιαστικός ξέρεις. Υπάρχει περιπτωση να έκανα κάτι τετοιο; Πώς το βλέπω? Ρυθμίσεις->Γενικά->VPN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα