u7timus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημερα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει πως λεγεται το κωλιδιο που συνδεει τα Rgb fans/led strips! Θα ηθελα να τα βαλω ολα πανω στην μητρικη αλλα εχει μονο 1 εισαγωγη!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 4pin cable female pins. Αν θες να το κάνεις μόνος σου, πρέπει να πάρεις αυτά τα καλωδιακι που είναι συνήθως για Arduino κτλ, τα 4 να τα συνδέσεις στην μητρική και άλλες 2 4αδες male να βγαίνουν με διακλάδωση από εκεί για να συνδέσεις και 2 ταινίες. 1
u7timus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 http://www.e-shop.gr/noctua-na-syc1-y-cable-set-for-4-pin-sleeved-pwm-fan-p-PER.814700 Δοξα τον θεο... Ψαχνω εδω και 3 ωρες!Σε ευχαριστω πολυ..!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τι rgb fan έχεις? Όσα rgb ξέρω στην αγορά δεν συχρονιζουν με μητρική γιατί έχουν δικά τους controller Πχ τα nzxt δουλεύουν μόνο με το nzxt hue + Τα corsair rgb μόνο με το controller που δε μειώνει η Corsair, το ίδιο και τα thermaltake Τα καλώδιο που έβαλες είναι ένας απλός διακλαδωτης για 4pin pwm fans δεν έχει να κάνει κάτι με rgb
u7timus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν εχω θα παρω ελεγα τα Nzxt αλλα απο οτι μου λες μαλλον οχι.. εχω την μητρικη της υπογραφης που εχει το aura sync και εχω ηδη ενα led strip που το εχω κανει synd απο το προγραμμα της asus..
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αν το έχεις τις κολλήσεις, πάρε 1-2 μέτρα RGB 5050 LED strip από κατάστημα ηλεκτρονικών και κάντες μόνος σου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν εχω θα παρω ελεγα τα Nzxt αλλα απο οτι μου λες μαλλον οχι.. εχω την μητρικη της υπογραφης που εχει το aura sync και εχω ηδη ενα led strip που το εχω κανει synd απο το προγραμμα της asus.. Απο οσο εχω διαβασει γιατι το σκεφτομουν και εγω για rgb fan ειτε θελουν το controller τους (TT,corsair) ειτε τα nzxt θελουν το hue plus Σε τιμες παιζει Thermaltake 3αδα + controller 60 για 120 , 70 για 140μμ ανεμηστηρες Corsair 40 για 1 ανεμηστηρα+controller αλλιως 61 για sp120 3αδα+ controller h 80 για 3αδα+ controller για hd 120 ΝΖΧΤ ειτε σκετους ανεμηστηρες (~30 το κομματι) + ~60 για hue+ αλλιως παιζει 2*140+hue plus στα 88 αλλα αν δεν κανω λαθος δεν εχει led strip στη συσκευασια στο 2ο το μεγαλο αρνιτικο ειναι οτι η led strip του hue δεν ειναι απλη και τα κομματια της nzxt παιζουν κοντα στο 30αρι Ελλαδα μονο eshop Γενικα το θεωρω ασυμφορο το rgb μιας και το πιο πιθανο ειναι να ρυθμισεις μια φορα το χρωμα και μετα ισως το αλλαξεις μια φορα το χρονο Εγω θα παραδεχτω κατασκευαστη που θα δωσει συνδεση σε header Μητρικης για την ρυθμιση rgb , μιας και πλεον ως και η κουτση μαρια βαζει 1-2 header gia rgb stipe στις μητρικες βεβαια ανεμηστηρες σαν τους aer ακομα και οι ledotainieς της nzxt παιζουν διαφορετικα γιατι στην ουσια το καθε led ελεγχεται ανεξαρτητα (πρεπει να ειναι σαν της led ταινιες που βαζουν για DIY ambient light σε οθονες η τηλεορασεις
u7timus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Εγω μεχρι στιγμης εχω ενα led strip 1m και ενα 5εκ που ειχε πανω το p400 και ειναι ολα πανω στην μητρικη.. τελικα θα βαλω 4 Be quiet και θα τελειωνει η ιστορια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα