TakisGoutsis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει την παρακατω οθονη http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_03_2017/post-329614-0-13231800-1489752563_thumb.jpg
shodan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, Νομίζω το μήνυμα είναι ιδιαίτερα επεξηγηματικό. Κάποιο θέμα υπάρχει με το CPU cooler. Μήπως το καθάρισες πρόσφατα και δεν κούμπωσε σωστά η ψύκτρα ή μήπως κάποιο καλώδιο παρεμποδίζει την περιστροφή του ανεμιστήρα; Έκανες κάποια αλλαγή στο BIOS; Οι θερμοκρασίες μέσα από το BIOS πως είναι; 1
TakisGoutsis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, Νομίζω το μήνυμα είναι ιδιαίτερα επεξηγηματικό. Κάποιο θέμα υπάρχει με το CPU cooler. Μήπως το καθάρισες πρόσφατα και δεν κούμπωσε σωστά η ψύκτρα ή μήπως κάποιο καλώδιο παρεμποδίζει την περιστροφή του ανεμιστήρα; Έκανες κάποια αλλαγή στο BIOS; Οι θερμοκρασίες μέσα από το BIOS πως είναι; καλημερα Shodan εχω υδροψυξη corsair τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικά ... οι θερμοκρασίες μέσα στο bios στο πεντάλεπτο φτάνουν 100αρια !!! ακομα δεν εχω ανοίξει το κουτι να δω αν βγηκε κανενα καλώδιο ομως...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Χαλασμενη αντλια το πιο πιθανο , αν εχεις εγγυηση την επιστρεφεις αν εισαι σιγουρος οτι εχεις συνδεσει την τροφοδοσια της αντλιας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα