Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ επιβεβαιώνω αποστολή προϊόντων με καινούργιο λογαριασμό και καινούργια κάρτα χρεωστική της Alpha. Η παραγγελία έγινε χθες με το κουπόνι και η αποστολή επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Δημοσ.

Αποστολή χρεώνει ?

Γιατί το ίδιο προίόν υπάρχει με πολλαπλές τιμές ? Είναι άλλοι πωλητές και έχε σημασία αυτό για το κουπόνι ?

Δημοσ.

Αποστολή χρεώνει ?

Γιατί το ίδιο προίόν υπάρχει με πολλαπλές τιμές ? Είναι άλλοι πωλητές και έχε σημασία αυτό για το κουπόνι ?

κάθε τιμή...Διαφορετικός πωλητής...(σαν τους κλέφτες του gear δεν είναι...)
Δημοσ.

Διαφορετικες τιμές σε κάθε πωλητή ακόμη και στο APP του κινητού έχει ακόμη καλύτερες τιμές σε μερικα προϊόντα ακόμη και στον ίδιο πωλητη.

Σε σχέση με άλλα Κινέζο μαγαζα έχει γενικά καλύτερες τιμές αλλά προσοχή δεν έχει την προστασία του paypal για 6 μήνες και την δωρεάν επιστροφή προϊόντων!

Δημοσ.

Παιδια ειχα κανει εγγραφη πριν 2-3 μερες στην αλι, πριν λιγο καταφερα να ολοκληρωσω παραγγελεια με το κουπονι.

Δεν δεχοταν με καρτες που ειχα ξανα χρησιμοποιησει στην αλι οπως επισης και με διευθυνση αποστολης που ειχα ξανα χρησιμοποιησει.

Στη διευθυνση αποστολης αλλαξα τα παντα (ονομα,διευθυνση,τελεφωνο)

Να σθμπληρωσω η αγορα εγινε απο android app

Καινούρια κάρτα, ίδια διεύθυνση, άλλο όνομα παραλήπτη. Η παραγγελία προχώρησε κανονικά από το pc.

Δημοσ.

Για όσους δεν πέρασε η παραγγελία με όποιο τρόπο και να δοκίμασαν, ας δοκιμάσουν μέσω hotspot ή vpn, ως ύστατη λύση.

Δημοσ.

Εγώ έκανα λογαριασμό, πήρα το κουπόνι αλλά όταν πατάω Pay τρώω άκυρο, επικοινώνησα, το είπα και μου ζήτησε το email μου για να το δουν (και καλά?) , πάντως ήταν νέο account, δεν είχα πριν καθόλου, να καταγράφουν ip και λόγω του ότι δεν έχω στατική να τρώω άκυρο επειδή άλλος είχε account με αυτή την ip? Τραγικό μεν αλλά….

Δημοσ.

Καινούρια κάρτα, ίδια διεύθυνση, άλλο όνομα παραλήπτη. Η παραγγελία προχώρησε κανονικά από το pc.

Ακριβώς τα ίδια έκανα και εγώ,πέρασε κανονικά απο το ίδιο pc

Δημοσ.

Eγώ θα πω ότι το Ali είναι τραγικό και με τέτοιες συμπεριφορές

μόνο μέλλον δεν έχει!Πρώτη φορά πήγα να κάνω παραγγελία

αλλά σίγουρα ήταν και η τελευταία!!!

Δημοσ.

Eγώ θα πω ότι το Ali είναι τραγικό και με τέτοιες συμπεριφορές

μόνο μέλλον δεν έχει!Πρώτη φορά πήγα να κάνω παραγγελία

αλλά σίγουρα ήταν και η τελευταία!!!

Το aliexpress, έχει παρελθόν 7 χρόνια και έχει και μέλλον, αφού σε τζίρο παραγγελιών συναγωνίζεται το eBay(και το ξεπερνά). Εγώ, προσωπικά, αγοράζω κάνα 6μηνο από εκεί, γιατί βρίσκω τιμές πιο φθηνές από αλλού(με συνδυασμό κουπονιών) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα που δε λύθηκε(είμαι κατηγορία a3, που σημαίνει αγορές πάνω από 500$)

Τώρα, αν στην πρώτη σας επαφή με το site, δεν μπορέσατε να χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι, για τον Χ ή ψ λόγο, μάλλον κάτι λάθος κάνατε. Εγώ, άνοιξα 2 λογαριασμούς με καινούργια κάρτα, ακολουθώντας κατά γράμμα τα rules, και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και 2 γνωστοί μου, που αυτοί πάλι, πρώτη φορά το επισκέφθηκαν.

Φιλικά πάντα τα λέω:)

• Like 1
Δημοσ.

εγω εκανα 2 νεους λογαριασμους με 2 νεες καρτες με αλλα στοιχεια ο καθενας και στον ενα εγιναν closed οτι πηρα και στον αλλο ολα εκτος απο 1 προιον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...