Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εγώ χρησιμοποίησα το κουπόνι σε καινούργιο λογαριασμό από κινητό που έχω ήδη την εφαρμογή περασμένη λόγω ότι την χρησιμοποιώ με τον κανονικό μου λογαριασμό και επίσης πλήρωσα με κάρτα που έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορες στο Ali. Σήμερα έλαβα και track number.. Ελπίζω να βοήθησα

Με αυτό που λες, είναι σαν καποιος δηλ να μπορει να χρησιμοποιησει το κουπονι με την ιδια καρτα πολλες φορες, δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο, δεν είναι ανόητοι στο Ali, δηλ ο κάθε ενας με μια καρτα να μπορει να βαζει παμπολα κουπόνια και να κανει κάθε φορα κι από έναν καινουριο λογαριασμο, εγω το κοβω αδυνατον αυτό.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στο εξωτερικό αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τη συγκεκριμένη προσφορά. Τώρα διαβάζω σε ένα γαλλικό φόρουμ τα ίδια σχόλια που γράφτηκαν και εδώ. Σε άλλους περνάει, σε άλλους όχι. Αυτό που διαπιστώνω είναι πως αν κάνεις παραγγελία μία φορά, εσύ μπορεί να μην καταχωρείς τον αριθμό της κάρτας, αλλά το aliexpress τον "θυμάται", οπότε σε μπλοκάρει από το να χρησιμοποιήσεις σε δεύτερο λογαριασμό. Επίσης κάτι παίζει και με τη διεύθυνση αποστολής (δοκιμάστε άλλη διεύθυνση, που δεν έχετε καταχωρήσει). Δοκιμάστε και διαφορετικό browser (κάποιοι ισχυρίζονται πως "πέρασε" η παραγγελία με ανώνυμη περιήγηση ή με χρήση internet explorer).

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτό που λες, είναι σαν καποιος δηλ να μπορει να χρησιμοποιησει το κουπονι με την ιδια καρτα πολλες φορες, δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο, δεν είναι ανόητοι στο Ali, δηλ ο κάθε ενας με μια καρτα να μπορει να βαζει παμπολα κουπόνια και να κανει κάθε φορα κι από έναν καινουριο λογαριασμο, εγω το κοβω αδυνατον αυτό.

Εγώ σου μιλάω με πραγματικά δεδομένα και συ κανεις υποθέσεις, οκ δεν γίνεται αφού εσύ ''το κόβεις αδύνατον αυτο''

Δημοσ.

γιατι δεν ποσταρεις τις παραγγελιες χωρις να φαινεται το ονομα λοιπον για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις

Δημοσ.

γιατι δεν ποσταρεις τις παραγγελιες χωρις να φαινεται το ονομα λοιπον για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις

Γιατί πολύ απλά δεν φαίνεται πουθενά ο αριθμός της κάρτας με την οποία πλήρωσα ούτε αν είχα την εφαρμογή στο κινητό μου πριν την προσφορά...
Δημοσ.

Εγώ σου μιλάω με πραγματικά δεδομένα και συ κανεις υποθέσεις, οκ δεν γίνεται αφού εσύ ''το κόβεις αδύνατον αυτο''

Εγω δοκιμασα δευτερη φορα με την ιδια καρτα και με καινουριο λογαριασμο και από κινητο και από υπολογιστη, και δεν μου τη δεχετε. Εσενα μου λες στην δεχτηκε, οκ, ο νοων νοειτω

Δημοσ.

μετα απο ωρα στο Chat μαζι τους η πρώτη παραγγελία είχε ακυρωθεί... μου είπε να κάνω πάλι (ακυρώθηκε αμέσως) και ολα τα χρηματα refund.

αλλο email, αλλο pc ίδια κάρτα

μου είπε να κάνω την παραγγελία χωρίς το κουπόνι (γέλασα και απλά περιμένω να μπουν στην κάρτα τα χρήματα)

To Security check θα επρεπε να το κάνουν ΠΡΙΝ πάρουν τα χρήματα...

αλλα ωραια μαγκια να κρατάνε όσα χρήματα μπορουν για 3-20 ημέρες...

• Moderators
Δημοσ.

Σημερα εγινε η αποστολη της δικης μου παραγγελιας που εγινε λιγο μετα το ανοιγμα του τοπικ.

Δημοσ.

Σημερα εγινε η αποστολη της δικης μου παραγγελιας που εγινε λιγο μετα το ανοιγμα του τοπικ.

Εμένα μου ενέκρινε την πληρωμή αλλά είναι από χθες σε στάδιο waiting shipment και μετράει αντίστροφα.. Αυτό έκανε κι εσένα και τελικά στάλθηκε;

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα μου ενέκρινε την πληρωμή αλλά είναι από χθες σε στάδιο waiting shipment και μετράει αντίστροφα.. Αυτό έκανε κι εσένα και τελικά στάλθηκε;

Ναι, http://www.insomnia.gr/topic/639688-aliexpress-%CE%AD%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-471%E2%82%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-566%E2%82%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF/page-2?p=55547406&do=findComment&comment=55547406

Δημοσ.

Και σε εμενα o πωλητης εστειλε σημερα το προιον. Καινουριος χρηστης στο ali (δεν ημουν στο παρελθον).

εγω δεν το βλεπω πουθενα το κουπονι ρε παιδια, εληξε;

ή μέχρι σήμερα ή μεχρι αυριο είναι το κουπόνι. Αν δεν εχει λήξει θα το δεις στο επομενο βημα απο το καλαθι.

Δημοσ.

Παιδια ειχα κανει εγγραφη πριν 2-3 μερες στην αλι, πριν λιγο καταφερα να ολοκληρωσω παραγγελεια με το κουπονι.

Δεν δεχοταν με καρτες που ειχα ξανα χρησιμοποιησει στην αλι οπως επισης και με διευθυνση αποστολης που ειχα ξανα χρησιμοποιησει.

Στη διευθυνση αποστολης αλλαξα τα παντα (ονομα,διευθυνση,τελεφωνο)

Να σθμπληρωσω η αγορα εγινε απο android app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...