Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρηγγειλα 4 θηκες και οι 3 από αυτές δειχνουν closed,μονο η μια γραφει payment verified.

το συστημα βλεπει αν εχεις βαλει την ιδια καρτα, λογικα εσυ εκανες 4 διαφορετικα accounts και πληρωσες με την ιδια καρτα. Σου κρατησει μονο την πρωτη παραγγελια. Αμα ηταν ετσι δεν θα βγαιναν με την καμια... 

Δημοσ.

δεν ειναι κατι φοβερο, απλα περνας μια φορά την καρτα σου να να ηταν σαν το paypal και τελειωσε... ουσιαστικα ειναι κομματι της διαδικασίας πληρωμης στο aliexpress οποτε δεν χρειαζεται να κανεις καπου αλλου λογαριασμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το συστημα βλεπει αν εχεις βαλει την ιδια καρτα, λογικα εσυ εκανες 4 διαφορετικα accounts και πληρωσες με την ιδια καρτα. Σου κρατησει μονο την πρωτη παραγγελια. Αμα ηταν ετσι δεν θα βγαιναν με την καμια...
[/quote

Εκανα εναν λογαριασμο και πληρωσα με την καρτα μια φορα ολες τις θηκες μαζι σε μια παραγγελια,γιαυτο παραξενευτηκα πως ,προχωρησε και μαλιστα εφυγε για Ελλαδα, μονο η μια .

Επεξ/σία από takinio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ TS!! εχω λογαριασμό στο αλί πανω απο 2 χρόνια αλλα δεν αγόρασα ποτε γιατί εχω συνηθίσει το ebay και τα κινέζο μαγαζα! Απο κινητό μου έδειχνε οτι εχω το κουπόνι αλλά μου έβγαζε μήνυμα στο τέλος οτι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. μπήκα απο σταθερό και το πήρε κανονικά.

Edit: ενώ έχουν τραβηχτεί τα χρήματα απο πήρα όμως γράφει order closed.. τωρα θα γίνει refund?

Επεξ/σία από GoS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίδιο θέμα και εγώ με 2 απόπειρες παραγγελίας. Φαίνεται αρχικά να προχωράει αλλά κατευθείαν order closed. Επίσης μου έχει δεσμεύσει τα 2 ποσά στην κάρτα :@

Edit: Απογοήτευση οι τύποι... Μιλάω στο chat τους και μου λένε ότι η προσφορά ισχύει μόνο μέσω του app (μετά πό 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες μέσω του desktop και χρησιμοποιώντας 2 διαφορετικές, καινούριες χρεωστικές). Αφού εγκαθιστώ το app και πάω να δοκιμάσω, στο buy now μου βγάζει σφάλμα ότι δεν ισχύει για εμένα η προσφορά και η τύπισσα στο helpdesk μου λέει πως δεν ισχύει για security reasons...

Επεξ/σία από Thanasis159
Δημοσ.

.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ PC αλλά δεν προχωράει και μου βγάζει αυτό:

Reason: There is an information error with your payment.
Suggestion:

Please try again.

Κάτι δεν πάει καλά......και η κάρτα πρώτη φορά στο Ali αλλά και πρώτη φορά

γενικά αγορά(προσπάθεια μάλλον αγοράς)απο Ali....και μάλλον τελευταία!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου ακυρώθηκαν και έμενα οι παραγγελίες μου. Μίλησα, αμέσως μετά με το support τους και μου είπε σαν δικαιολογία ότι τις έκλεισαν για λόγους ασφαλείας. Τον ρώτησα τι εννοεί με αυτό, και μου απάντησε ότι σαν προϋποθέσεις για την αποδοχή των παραγγελιών είναι 3 πράγματα: 1) καινούριος χρήστης, 2) κάρτα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, 3) καινούρια συσκευή . 

Αν δεν μου έλεγε για το 3) δεν θα είχα ιδέα (νομίζω δεν έχει αναφερθεί παραπάνω). 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου ακυρώθηκαν και έμενα οι παραγγελίες μου. Μίλησα, αμέσως μετά με το support τους και μου είπε σαν δικαιολογία ότι τις έκλεισαν για λόγους ασφαλείας. Τον ρώτησα τι εννοεί με αυτό, και μου απάντησε ότι σαν προϋποθέσεις για την αποδοχή των παραγγελιών είναι 3 πράγματα: 1) καινούριος χρήστης, 2) κάρτα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, 3) καινούρια συσκευή . 

Αν δεν μου έλεγε για το 3) δεν θα είχα ιδέα (νομίζω δεν έχει αναφερθεί παραπάνω). 

Δεν ισχύει αυτό που σου λέει, μόλις δοκίμασα και από άλλη συσκευή.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό που σου λέει, μόλις δοκίμασα και από άλλη συσκευή.

Ίσως να μην μπορούμε να πάρουμε το κουπόνι, εάν έχουμε βάλει τα στοιχεία μας (κάρτας/λογαριασμού) ήδη μια φορά σε κάποια παραγγέλια (ας είναι και ακυρωμένη). Δηλαδή αν δεν πληρείς και τα 3 προαπαιτούμενα στην πρώτη προσπάθεια, να μην έχεις άλλη ευκαιρία να τα ξανα-χρησιμοποιήσεις. Αυτό είναι τελείως δικιά μου "πρόβλεψη", και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση στα επόμενα updates.

Δημοσ.

Πάντως εγώ χρησιμοποίησα το κουπόνι σε καινούργιο λογαριασμό από κινητό που έχω ήδη την εφαρμογή περασμένη λόγω ότι την χρησιμοποιώ με τον κανονικό μου λογαριασμό και επίσης πλήρωσα με κάρτα που έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορες στο Ali. Σήμερα έλαβα και track number.. Ελπίζω να βοήθησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...