xatzi13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 δοκιμάστε και με κάρτες που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί στο aliexpress από άλλον λογαριασμό.
Questioner Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δοκίμασα 2 φορές με κάρτα που δεν έχει ξαναμπει στο Aliexpress και τις 2 μου έβγαλε σφάλμα κατά την πληρωμή και Order Closed. Στις λεπτομέρειες της παραγγελίας γράφει: We regret to inform you that the recent use of coupon(s) in your order has been identified as being in violation of the guidelines outlined in our General Rules for Coupon Use. (http://activities.aliexpress.com/adcms/help-aliexpress-com/coupon_usage.php) Your order will be cancelled, and any payments you have made (excluding any fees or charges which you have made to third parties) will be returned to your account. 1
th3rul3r Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Και εμενα το ιδιο με 2 καρτες που δεν εχουν χρησιμοποιηθει ποτε ξανα στο ali
xatzi13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Συνεπώς πρέπει να είναι κάποιο bug και απλά ήταν συμπτωματικό τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Σας έχει χρεώσει εσάς την κάρτα?
Questioner Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Για δείτε ξανά μήπως βρούμε άκρη. Σε εσάς που πέρασε η πληρωμή και σε εσάς που δεν πέρασε, τα προϊόντα σας ήταν σε flash sale; Αν και δεν αναφέρεται στους όρους των κουπονιών, ενδεχομένως να μην συνδυάζεται το κουπόνι με υπάρχουσες προσφορές. Συνεπώς πρέπει να είναι κάποιο bug και απλά ήταν συμπτωματικό τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Σας έχει χρεώσει εσάς την κάρτα? Δυστυχώς δεν μπορώ να δω τι γίνεται στην κάρτα μιας και δεν έχω ebanking σε αυτόν τον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη η κάρτα. Πάντα βέβαια όταν γίνεται δέσμευση χρημάτων από αγορά, μου έρχεται SMS στο κινητό, κάτι που δεν έγινε και στις 2 προσπάθειές μου.
th3rul3r Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εμενα στην μια περιπτωση μου εχει κανει δεσμευση μου εβγαλε εντος 24 ωρων θα γινει check αλλα εγιναν closed με τν μια
enterhere Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Τρεις φορές που δοκίμασα μου βγάζει error και μου κλείνει την παραγγελία. Καινούρια κάρτα στο Ali. 1
MrPanozzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εγώ έκανα νέο λογαριασμό, πήρα και το κουπόνι κανονικά αλλά όταν πάω να κάνω αγορά μια action cam δεν βλέπω πουθενά επιλογή να ενεργοποιηθεί το κουπόνι; Τι μπορεί να φταίει;
enterhere Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 ^^ Το κουπόνι είναι ήδη ενεργοποιημένο στο κάτω μέρος του καλαθιού.
MrPanozzz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 ^^ Το κουπόνι είναι ήδη ενεργοποιημένο στο κάτω μέρος του καλαθιού. Μα δεν αφαιρείται κάτι από το ποσό όμως.
Questioner Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μα δεν αφαιρείται κάτι από το ποσό όμως. Στο επόμενο βήμα θα αφαιρεθεί.
MrPanozzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Στο επόμενο βήμα θα αφαιρεθεί. thanks Questioner.. Αν και το ειχα παει και στο επόμενο βήμα, επειδή η έκπτωση είναι κάτω από το πεδίο με τα στοιχεία της κάρτας δεν το είχα προσέξει.. ευχαριστώ και τον ts για το τοπικ! Κάτι ακόμα. Επειδή εκτός από κάτι ψιλολόγια πχ καλώδια κλπ δεν έχω ξαναπαραγγείλει απ' έξω κι αυτά πριν από καιρό. Υπάρχει φόβος για τελωνείο για μια αγορά 30-40€ όπως η action cam που θέλω να παραγγείλω; Ρωτάω γιατί ειδικά με κινητά βλέπω ότι γίνεται χαμός τελευταία. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2017 από MrPanozzz
Havik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, από ότι είδα δεν υποστηρίζει paypal όπως και αναφέρετε και εδώ, στον τρόπο πληρωμής ανάμεσα σε άλλα είδα το alipay αλλά στης επιλογές δεν υπάρχει… αν πληρώσω με την χρεωστική μου τα στοιχεία τα βλέπει το κινεζομάγαζο ή μόνο το aliexpress? Και με το νόμισμα τι παίζει? Δεν θέλω να κάνει την μετατροπή η eurobank αλλιώς πάει το κουπόνι…
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 με alipay πληρωνεις οπως και να εχεις στο aliexpress. Για τη μετατροπη μπορεις να γυρισεις τη σελίδα απο πάνω 1
Amlet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια δεν βγαζει κανενας τιτανομεγιστος κανενα θεμα για το Alipay για να εχουμε και εμεις οι μυρουδιες αποψη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα