FKLDS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Eγώ εχω κανει 5 φορές προσπάθεια αλλα τίποτα απο ταμπλετ .... Τι μπορει να φταίει; Δοκίμασε από σταθερό υπολογιστή. Προσωπικά, από σταθερό υπολογιστή, με chrome και χρεωστική κάρτα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ο λόγος που πόσταρα το mobile site είναι γιατί σε αυτό εμφανιζόταν με popup η προσφορά, ενώ στο κανονικό site όχι. 1
Phoenix7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε από σταθερό υπολογιστή. Προσωπικά, από σταθερό υπολογιστή, με chrome και χρεωστική κάρτα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ο λόγος που πόσταρα το mobile site είναι γιατί σε αυτό εμφανιζόταν με popup η προσφορά, ενώ στο κανονικό site όχι. την πληρωμη την εκανες με καρτα που έχει ξανα χρησιμοποιηθει;
FKLDS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 την πληρωμη την εκανες με καρτα που έχει ξανα χρησιμοποιηθει; με χρεωστική κάρτα που δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ στο aliexpress
Phoenix7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 με χρεωστική κάρτα που δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ στο aliexpress οποτε δεν ισχυει μονο για νεους λογαριασμούς αλλά και για κάρτες που δεν εχουν χρησιμοποιηθεί ξανά για αγορα στο aliexpress
FKLDS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Πρώτη φορά έκανα αγορά από εκεί, οπότε δεν το γνωρίζω, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει την απάντηση. Ο xatzi13 (μια σελίδα πίσω) αναφέρει πως αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει νέα κάρτα, που δεν την είχε συνδέσει με λογαριασμό aliexpress. Οπότε, μάλλον έχεις δίκιο, ίσως για λόγους ασφαλείας να μην σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις την ίδια κάρτα σε άλλο λογαριασμό.
xatzi13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Πρώτη φορά έκανα αγορά από εκεί, οπότε δεν το γνωρίζω, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει την απάντηση. Ο xatzi13 (μια σελίδα πίσω) αναφέρει πως αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει νέα κάρτα, που δεν την είχε συνδέσει με λογαριασμό aliexpress. Οπότε, μάλλον έχεις δίκιο, ίσως για λόγους ασφαλείας να μην σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις την ίδια κάρτα σε άλλο λογαριασμό. Ωστόσο το οξύμωρο είναι ότι την κάρτα που είχε ξαναχρησιμοποιηθεί την χρέωσε πριν γυρίσει η παραγγελία σε Closed. Αναμένω το σχετικό refund, όπως αναφέρει η πλατφόρμα.
ChrisN.S. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 κανένα καλό καλωδιάκι usb type c να υποστηρίζει φόρτιση 3.0a ;
takinio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Παρηγγειλα 4 θηκες και οι 3 από αυτές δειχνουν closed,μονο η μια γραφει payment verified.
basilis5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ξεκινησα κ εγω, μου εδωσε τα5€ αλλα αυτα που εβαλα να παρω δεν υποστηριζουν πληρωμη μεσω paypal, και ετσι το εχω αφησει στη μεση. Ο κινεζος μου εστειλε μηνυμα να πληρωσω για να προχωρησει...
Spyros7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το ali είναι πιο ασφαλές απο το paypal. Προχώρα αφοβα 1
skar1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 τα λεφτά πάγωσαν στην κάρτα αλλά order closed τι είναι τούτο?
marjel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Με εθνική Mastercard ειχε κανεις κανα θέμα γιατί εμένα δεν μου την δέχεται. Μπορεις να πάρεις απο διάφορους πωλητές ή απο έναν ? Εδώ 3. Payment method απλα βάζεις κάρτα και μετά όλα προχωράνε ?
Savvas765 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Σε pc και στις 3 προσπάθειες έβγαλε αμέσως order closed. Στο app δεν με άφησε καν να προχωρήσω βγάζοντας ένα μήνυμα του τύπου unable to participate in this promotion ή κάτι παρόμοιο. Και στις 2 περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να χρεώθηκε η κάρτα???
FKLDS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα, μάλλον έχει (προσωρινό ίσως; ) πρόβλημα το aliexpress. Αν έχετε πρόβλημα στην ολοκλήρωση της αγοράς με το κουπόνι, δοκιμάστε εκ νέου μετά από τουλάχιστον μισή ώρα (general rules for coupon use)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα