Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για νέους λογαριασμούς, στην πρώτη αγορά, προσφέρει έκπτωση 5 δολάρια (4,71) για αγορές μεγαλύτερες από 6 δολάρια (5,66). Η έκπτωση εμφανίζεται στο καλάθι. Το τσέκαρα και λειτουργεί (μία θήκη μου βγήκε 2,75 ευρώ τελική τιμή). Η προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι 21/03. (Edit 2: τελικά, κάθε μέρα ανανεώνεται το κουπόνι, το οποίο ισχύει για τις επόμενες 4 ημέρες).

Εδώ ο σύνδεσμος του mobile site του AliExpress όπου θα σας βγάλει σε popup την προωθητική ενέργεια.

P5aegRj.jpg

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 19
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εκανα εγγραφη, μου εδωσε πραγματι το κουπονι, εκανα αγορα, αλλα εδω και 10 λεπτα ακομα ειναι σε φαση "Awaiting Payment" η παραγγελια μου. Αργει τοσο ή εχει προβλημα η Εθνικη σημερα; 

Πρωτη παραγγελια απο το ali και δεν ξερω αν επρεπε να φανει αμεσα η χρεωση ή εχει καποιο delay.

Δημοσ.

Ευχαριστούμε FKLDS, ισχύει το κουπόνι για λογαριασμούς που δεν έχουν πραγματοποιήσει αγορές. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις από το mobile app και μετά αν θες, να το χρησιμοποιήσει για παραγγελία μέσω υπολογιστή, όπως έκανα εγώ. Μου έδωσε έκπτωση 4,72€. Καλές αγορές!

Ευχαριστούμε FKLDS, ισχύει το κουπόνι για λογαριασμούς που δεν έχουν πραγματοποιήσει αγορές. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις από το mobile app και μετά αν θες, να το χρησιμοποιήσει για παραγγελία μέσω υπολογιστή, όπως έκανα εγώ. Μου έδωσε έκπτωση 4,72€. Καλές αγορές!

άκυρο μου την ακύρωσε μέσω υπολογιστή και θα μου κάνει refund, ίσως πρέπει να το κάνω απο το app.

Δημοσ.

Πηρα κι εγώ το κουπόνι, thanks TS!

Τελικά πρέπει να κάνω την παραγγελία από υπολογιστή ή από το κινητό για να πάρω την έκπτωση;

Δημοσ.

Off topic.Οι Ελληνικές κάρτες δεν δουλεύουν στο ali;Έχω χρεωστικές και Εθνικής και Πειραιώς και δεν τις δέχεται.Στο paypal περνάνε κανονικά, αλλά το aliexpress δεν δέχεται paypal.

• Moderators
Δημοσ.

Με την δευτερη προσπαθεια την πηρε την πληρωμη, αλλα βλεπω οτι εχουν συστημα να περιμενουν λεει verification 24 ωρες (μετραει αντιστροφα στις λεπτομεριες παραγγελιας.)

Στην τραπεζα ηδη ειναι δεσμευμενο το ποσό, αν περιμενουν να εκτελεστει η κινηση καλη Τριτη-Τεταρτη! Ετσι δουλευουν στο ali; Περιμενουν οχι μονο την δεσμευση αλλα και την κινηση απο την τραπεζα για να προχωρησει η παραγγελια ή ειναι αναμονη για καποια δικη τους διαδικασια;

Status: Payment being verified

Reminder: Payments are usually verified and received within 0days 23hours 46minutes 35seconds During this time, you will be unable to make any changes to this order. After your payment has been verified and received by AliExpress, your seller will start to prepare shipping.

Δημοσ.

Off topic.Οι Ελληνικές κάρτες δεν δουλεύουν στο ali;Έχω χρεωστικές και Εθνικής και Πειραιώς και δεν τις δέχεται.Στο paypal περνάνε κανονικά, αλλά το aliexpress δεν δέχεται paypal.

οι ελληνικές καρτες δουλεύουν μία χαρά αν τις συνδέσεις στο λογαριασμό σου, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το paypal αλλα το alipay
Δημοσ.

Με την δευτερη προσπαθεια την πηρε την πληρωμη, αλλα βλεπω οτι εχουν συστημα να περιμενουν λεει verification 24 ωρες (μετραει αντιστροφα στις λεπτομεριες παραγγελιας.)

Στην τραπεζα ηδη ειναι δεσμευμενο το ποσό, αν περιμενουν να εκτελεστει η κινηση καλη Τριτη-Τεταρτη! Ετσι δουλευουν στο ali; Περιμενουν οχι μονο την δεσμευση αλλα και την κινηση απο την τραπεζα για να προχωρησει η παραγγελια ή ειναι αναμονη για καποια δικη τους διαδικασια;

Status: Payment being verified

Reminder: Payments are usually verified and received within 0days 23hours 46minutes 35seconds During this time, you will be unable to make any changes to this order. After your payment has been verified and received by AliExpress, your seller will start to prepare shipping.

Έτσι γίνεται στο ali.

• Moderators
Δημοσ.

Έτσι γίνεται στο ali.

Σε αλλους εχεις ηδη παραλαβει 1 μερα ΠΡΙΝ γινει η κινηση απο την τραπεζα (πχ αμαζον και οχι μονο) , και σε αλλους  (Ali) περιμενουν την εκκαθαριση απο την τραπεζα για να ξεκινησουν τη διαδικασια της παραγγελιας.

Ωραιο ξεκινημα με το μαγαζι, σκετη απογοητευση. Μου κανει εντυπωση που δεν το εχω διαβασει πουθενα, σε τοσα θεματα για το αλι εδω μεσα.

Ευχαριστω παντως τον TS, δεν φταιει αυτος προφανως για το χαλια και πρωτοφανες συστημα τους. Δεν ξερω αν υπαρχει αλλο μαγαζι (παγκοσμιως) που το κανει αυτο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...