Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλά όχι και παντόφλα το note. Εδώ μου φαίνεται μικρό και σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi Max στις 6.6 ίντσες! 6.44 είναι το Mi max
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 6.44" είναι η οθόνη του Υπολογίστε και το bezel κτλπ πάμε κοντά στις 7"
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 6.44" είναι η οθόνη του Υπολογίστε και το bezel κτλπ πάμε κοντά στις 7" Δεν πάει έτσι ρε συ. Bezels έχουν όλα τα κινητά.
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 6.44" είναι το "μέσα" η ωφέλιμη οθόνη που λέμε. Υπολογίστε και το γύρω γυρω=bezel οπότε παμε σε αρκετά πελώριο μέγεθος.οχι πάντως για τσέπη. Έτσι πάει γιατί όταν ανέβεις σε ιντσες άνω των 5" αρχίζει το κινητό και το κουβαλάς δυσκολα σε τσέπη κτλπ Με 6" κινητό και σε καθημερινή χρήση τα έβρισκα σκούρα λίγο. Βέβαια οθόνη τεράστια και απολαυστική.
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 6.44" είναι το "μέσα" η ωφέλιμη οθόνη που λέμε. Υπολογίστε και το γύρω γυρω=bezel οπότε παμε σε αρκετά πελώριο μέγεθος.οχι πάντως για τσέπη. Έτσι πάει γιατί όταν ανέβεις σε ιντσες άνω των 5" αρχίζει το κινητό και το κουβαλάς δυσκολα σε τσέπη κτλπ Με 6" κινητό και σε καθημερινή χρήση τα έβρισκα σκούρα λίγο. Βέβαια οθόνη τεράστια και απολαυστική. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εδώ 5.7 κινητό εδώ και 3 χρόνια το βάζω παντού το περνω παντου ποτέ δεν είχα θέμα. Δεν φοραω κολλητά τζιν με κανονικά μπαίνει σε όλες τις τσέπες. Απολαυστικές οι ίντσες σε βίντεο παιχνίδια browsing στα παντα γενικά χαίρεσαι να δουλεύεις τέτοιο κινητό. Ίσως πάω σε mi max κάποια στιγμή για την ώρα είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος με αυτό που έχω τώρα.
zenwalk23 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Είναι θέμα συνήθειας μέχρι ένα σημείο αλλα πάνω από 5.5 ίντσες σίγουρα σου δημιουργεί πρόβλημα στη μεταφορά.Το cubot max που το είχα δει σε φίλο έμοιαζε πιο πολύ με tab παρα με κινητό.
Rodes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Πες μας εντυπώσεις και από που το αγόρασες πλιζ. Και γω στο redmi 4 pro/prime θα καταλήξω μάλλον. Αν μπορείς γράψε και πόση μνήμη είναι διαθέσιμη με 2-3 βασικές εφαρμογές στο background.Update: τώρα κατάλαβα ότι μιλάς για άλλο μοντέλο... χαμός γίνεται με τα ονόματα...
zenwalk23 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Το prime έχει 1 gb παραπάνω μνήμη καλύτερη ανάλυση οθόνης θεωρητικά (δεν ξέρω αν "φαίνεται" διαφορα σε αυτό το μέγεθος) και καλύτερο επεξεργαστή. Πάντως από το redmi 4 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, νομίζω για την χρήση που το θέλω είναι ότι πρέπει. Μπαταρία άψογη, στις έξι μέρες που το έχω το φόρτισα δυο φορες. Η μνήμη μου φαίνεται υπεραρκετή ακόμα και για "βαριά" χρήση, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος που να χρειάζεται πάνω από 2gb.Ελευθερα είναι 1.1 gb και στην αρχή πίστευα θα έχω πρόβλημα αλλα όσο και να το ζόρισα με multitasking δεν κατάφερα να το κάνω να κολλήσει.To prime με 3gb θα πετάει. Το κινητό βολεύει πολύ για χρήση με το ένα χέρι, είχα και αλλα κινητά με 5άρα οθόνη και δε με είχαν βολέψει όσο το συγκεκριμένο. 1
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Στις 6 μέρες που έκανες δύο μόλις φορτίσεις μας δείχνει ότι δεν το πολυδουλευεις κιόλας. Να φανταστώ κανείς ελαφριά χρήση εξού και τόσο πολύ που κράτησε η μπαταρία.
Rodes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Nice. Ευχαριστούμε για το Info. Όντως δεν μπορώ να φανταστώ σενάριο που θα ξέμενα από μνήμη εκτός αν χρησιμοποιήσω κανένα κακογραμμένο app. Εγώ θα πάω για 5 ιντσες γιατί στο λεωφορείο είμαι με το ένα χέρι συνεχώς. 1
zenwalk23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Στις 6 μέρες που έκανες δύο μόλις φορτίσεις μας δείχνει ότι δεν το πολυδουλευεις κιόλας. Να φανταστώ κανείς ελαφριά χρήση εξού και τόσο πολύ που κράτησε η μπαταρία. Ίδια χρήση έκανα και στο huawei p8 lite το οποιο φόρτιζα μια φορα την ημερα και δεν έφτανε κιόλας.Internet, καμια ώρα gaming την ημερα, καμια εφαρμογή δικης μου δημιουργίας για να δείξω σε φίλους αλλα ναι, μάλλον ελαφριά χρήση θεωρείται. 1
vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ίδια χρήση έκανα και στο huawei p8 lite το οποιο φόρτιζα μια φορα την ημερα και δεν έφτανε κιόλας.Internet, καμια ώρα gaming την ημερα, καμια εφαρμογή δικης μου δημιουργίας για να δείξω σε φίλους αλλα ναι, μάλλον ελαφριά χρήση θεωρείται. 1 ημέρα το p8 lite; το άνοιγα 9 το πρωί και έσβηνε από μπαταρία στις 3 το μεσημέρι με 2 ώρες οθόνη.
zenwalk23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μια φορα την ημερα το φόρτιζα και είχα αποδεχθεί ότι την μιση μέρα δεν θα έχω κινητό.Aσε την υπερθέρμανση, τα restart κτλ.
vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μια φορα την ημερα το φόρτιζα και είχα αποδεχθεί ότι την μιση μέρα δεν θα έχω κινητό.Aσε την υπερθέρμανση, τα restart κτλ. Από τα χειρότερα κινητά που είχα Αστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα