zenwalk23 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150e 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): viber, messenger, κάνα παιχνίδι που και που 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: αδιάφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): γυροσκόπιο, αξελερομετρο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; τα κλασικά για αυτήν την τιμή, δεν έχω τρελες απαιτήσεις 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; όχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; όχι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; όχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο ελλάδα, από έξω τσίμπαγα το zuk2 με αυτά τα λεφτά 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο αρκεί να είναι αξιόπιστο και να δίνει κάποια εγγύηση 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; προτιμώ καινούργιο Έχω τσεκάρει 3 μέχρι στιγμής, το ένα απορρίφθηκε επειδή δεν είχε γυροσκόπιο (VibeS1 Lite), το άλλο λόγω ανάλυσης (Cubot Max) και το τρίτο επειδή ξεφεύγει σε τιμή λίγο k το βρίσκω μονο σε χρυσό (Redmi Note 3). Πλέον κοιτάω κυρίως το Lenovo Vibe K5 Plus αλλα στο forum της Lenovo βλέπω αρκετά παράπονα.
panos- Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δες τα TPLINK Neffos C5, Redmi 4A από InfoQuest, Moto G4 Play, Redmi 4 (16GB) από unifone.
zenwalk23 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Neffos και Motorola δεν έχουν γυροσκόπιο.Τα xiaomi με ψήνουν.
saruman123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150e 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): viber, messenger, κάνα παιχνίδι που και που 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: αδιάφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): γυροσκόπιο, αξελερομετρο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; τα κλασικά για αυτήν την τιμή, δεν έχω τρελες απαιτήσεις 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; όχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; όχι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; όχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο ελλάδα, από έξω τσίμπαγα το zuk2 με αυτά τα λεφτά 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο αρκεί να είναι αξιόπιστο και να δίνει κάποια εγγύηση 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; προτιμώ καινούργιο Έχω τσεκάρει 3 μέχρι στιγμής, το ένα απορρίφθηκε επειδή δεν είχε γυροσκόπιο (VibeS1 Lite), το άλλο λόγω ανάλυσης (Cubot Max) και το τρίτο επειδή ξεφεύγει σε τιμή λίγο k το βρίσκω μονο σε χρυσό (Redmi Note 3). Πλέον κοιτάω κυρίως το Lenovo Vibe K5 Plus αλλα στο forum της Lenovo βλέπω αρκετά παράπονα. Η ποιο ωραια λυση ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/9751440/LG-X-Power-16GB.html
saruman123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Redmi Note 3 pro. Μακριά από LG όσο γίνεται.Δεν είναι στο μπάτζετ του.
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Xiaomi πάρε Note 3 pro δοκιμασμένο από πολύ κόσμο.
zenwalk23 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μπορώ να ανεβω παραπάνω αν αξίζει, απλά για απλή χρήση δεν ξέρω αν χρειάζεται.Βλέπω ότι τα xiaomi βγάζουν πολύ παραπάνω antutu από lenovo, ποσο accurate είναι αυτό σαν κριτήριο;Γενικά θα προτιμούσα lenovo σαν μάρκα γιατί έχω καλή άποψη για το service τους.
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Γενικώς είναι δυνατά κινητά,με καλή ποιότητα κατασκευής και αξίζουν τα περισσότερα μοντέλα τους.ειναι 100% vfm
saruman123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μπορώ να ανεβω παραπάνω αν αξίζει, απλά για απλή χρήση δεν ξέρω αν χρειάζεται.Αυτο λεω και εγω για απλη χρηση δεν αξιζει.Γενικά θα προτιμούσα lenovo σαν μάρκα γιατί έχω καλή άποψη για το service τους.Αν θες Lenovo πας εδω http://www.skroutz.gr/s/9079935/Lenovo-Vibe-K5-Note-16GB.html
zenwalk23 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κατέληξα στο redmi 4.Δυστυχώς για το lenovo βρήκα 3-4 διαφορετικά προβλήματα με μια αναζήτηση και επειδή την έχω ξαναπατήσει με άλλο κινητό, δεν ψήνομαι να μπλέξω.Το note 4 μου φαίνεται υπερβολή για την χρήση που το θέλω και δεν είμαι σίγουρος για τόσo μεγάλη οθόνη.
vairass Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κατέληξα στο redmi 4.Δυστυχώς για το lenovo βρήκα 3-4 διαφορετικά προβλήματα με μια αναζήτηση και επειδή την έχω ξαναπατήσει με άλλο κινητό, δεν ψήνομαι να μπλέξω.Το note 4 μου φαίνεται υπερβολή για την χρήση που το θέλω και δεν είμαι σίγουρος για τόσo μεγάλη οθόνη. Παρτο άφοβα είναι θηρίο, το note είναι παντόφλα και στην ουσία δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.
skiabox Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Παρτο άφοβα είναι θηρίο, το note είναι παντόφλα και στην ουσία δεν προσφέρει κάτι παραπάνω. Καλά όχι και παντόφλα το note. Εδώ μου φαίνεται μικρό και σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi Max στις 6.6 ίντσες!
vairass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλά όχι και παντόφλα το note. Εδώ μου φαίνεται μικρό και σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi Max στις 6.6 ίντσες! Θέμα χρήσης ειναι οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα