GeorgeHellas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα μπήκαν στη γειτονιά νέα καφάο. Εγώ απέχω από το 2(στη φωτό) την διπλάσσια απόσταση, άντε και λίγο παραπάνω, από την οποία είναι τραβηγμένη η φωτογραφία. Το ν1(παλαιού τύπου) έχει τον ίδιο αριθμό με το κουτί που είναι έξω από το σπίτι μου(box) Το ν2 είναι σαν και αυτό της φωτογραφίας που ακολουθεί. Η απορία μου είναι η εξής, επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά... Όταν με το καλό λειτουργήσουν όλα αυτά, πάω για καθαρά 50άρι ή δεν θα γίνεται? Ακολουθεί το σχεδιάγραμμα στο σπόιλερ Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2017 από GeorgeHellas
makfil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν γράφεις την περιοχή για να μαθαίνουμε που επεκτείνεται το νέο δίκτυο του ΟΤΕ. Όταν λειτουργήσει το νέο δίκτυο, θα μπορείς να ζητήσεις vdsl από τον πάροχο που θα σου δίνει διαθεσιμότητα. Εάν έχεις adsl, δεν θα αλλάξει τίποτε αφού η συνδεσμολογία τηλεφωνίας+adsl θα μεταφερθεί αυτούσια στη νέα καμπίνα. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ναι τα έργα είναι στη περιοχή της Λάρισας και συγκεκριμένα στη Νεάπολη και στη Φιλιππούπολη, αν υπάρχει κάποιος γείτονας
makfil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Εάν έχεις ακόμη πρόσβαση στον τίτλο, συμπλήρωσέ τον με τη Λάρισα, ώστε να μείνει το tag για όσους ενδιαφέρονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα