billiboo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια,ειμαι φοιτητης στο ΑΠθ και η σχολη μου μου παρεεχει δωρεαν μια αδεια windows απο οτι ειδα για win 10 την εκδοση education 32/64 bit μηπως μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει να την κατεβασω και κυριος το εαν αυτη η αδεια εχει ''ημερομηνια ληξης''. επισης ειναι διαθεσιμη και αδεια για win 8.1 pro αυτη ειναι αναβαθμισιμη σε 10 ακομη?
Kostas93 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 δεν εχει ημερομηνια ληξης, μια χαρα αξιζει,χρησιμοποιησε την,
billiboo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 οκ ευχαριστω και κατι αλλο για την ενεργοποιηση θα πρεπει να γινει επανεγκατασταση η απλα θα βαλω το κλειδι γιατι τωρα ειμαι με non activated windows.
Kostas93 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 δε το ξερω αυτο, καθως δεν εχω ασχοληθει ποτέ με σπασμένα. λογικα δε θα γίνεται καθώς θα θέλει τουλάχιστον να μιλάμε για ίδια έκδοση, αλλα δε το ξερω καθόλου. με επανεγκατάσταση θα έχεις σίγουρα το κεφάλι σου ήσυχο.
billiboo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 ναι βασικα βαριεμαι να ξανακατεβαζω ολο library του steam.... edit: και δεν ειναι ακριβως σπασμενα. χρησιμοποιησα εναν δισκο απτο λαπτοπ που τα ειχε προεγκατεστημενα και δεν ενεργοποιηθηκαν στο καινουργιο πισι οπως ειναι φυσικο.
Kostas93 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 δε το ξερω φιλε μου, λυπαμαι. μπορεις να δοκιμασεις και αν δεν, να πας για format, αλλα με διαφορετική έκδοση δύσκολο πιστεύω.
tanasen01 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια έκδοση. Παλιότερα είχα πάρει και εγώ τα 7 από πανεπιστήμιο και λειτουργούσαν κανονικά χωρίς key απ ότι θυμάμαι. Απλά η άδεια ήταν για 2-3 φορές εγκατάσταση. Μετά την τρίτη εγκατάσταση ζήταγε key.
billiboo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 λοιπον τα ''αγορασα'' απτο σοπ και εβαλα το κλειδι ενεργοποιησης στο συστημα εκανε μονο ενα update και ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα