spyros007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Βασικα σου λενε να κάνεις το απλο και λογικο .Μπουτ απο εξωτερικο μεσο και καθαρη εγατασταση οπως κανουμε τοσα χρονια .
imoaix Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 το εχω κανει ,δεν τα εγκαθιστα ,το εχω γραψει 3 φορες
I.B.I Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 ευχαριστω για την απαντηση το λαπτοπ τρεχει ηδη windows 10 απλα δεν μπορει με τπτ να παρει το anniversary update δοκιμασα οτι ηξερα κ δεν ηξερα οποτε απενεργοποιησα τις αναβαθμισεις κ το defender και του περασα το avast free μην ξεροντας τι αλλο να κανω καλησπέρα και πάλι, Προφανώς δεν με κατάλαβες. Το ότι έτρεχαν τα W10, δεν σημαίνει οτι θα τρέχουν για πάντα, προφανώς η 15.0 και η 1511 να έτρεχαν...αλλά σύμφωνα με τον πίνακα συμβατότητας του OEM κατασκευαστή σου, HP, το μοντέλο που έχεις προφανώς σταματά να υποστηρίζετε και για αυτό δεν γίνεται εγκατάσταση η 1607 και ούτε η 1703 θα σου περάσει που βγήκε προχτές. το εχω κανει ,δεν τα εγκαθιστα ,το εχω γραψει 3 φορες σορρυ, αλλά δεν θα σου περάσει και ποτέ...
imoaix Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 παιδια το καταλαβα οτι δεν θα παρει τo anniversary η κ τα νεωτερα λογω ασυμβατοτητας drivers η οτι αλλο στην τελικη μηνες μετα την διαθεση του anniversary αφου δεν εχει δωθει λυση δεν θα δωθει ποτε ουτε τα windows 10 δεν υποστηριζονται επισημα απο την hp αλλα μεχρι την 1511 τα εγκατεστησε κ δουλευαν ολα μια χαρα εγω εξαρχης ρωτησα τα εξης 1) θα προσπαθει μονιμως να παρει την αναβαθμιση? 2) patches fixes κλπ θα παιρνει? 3 ποσο προβλημα ειναι το να μεινει σε παλιο build των 10? τελικα εβαλα τα 8,1 που υποστηριζονται μεχρι το 2023 ,ετσι κ αλλιως μεχρι εκει θα παει το laptop ,μετα θα του φορεσω linux το ιδιο δε θα κανω κ στον σταθερο μου γιατι βαρεθηκα τις μλκες της ms με τις αναγκαστικες αναβαθμισεις που σου περνανε με το στανιο
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αναβαθμίσεις ασφαλείας παιρνουν και η 10240 και η 10586 που εισαι τωρα. Η διαφορά είναι οτι μελλοντικά αν καποια εφαρμογή του store απαιτεί την 14939 και πανω για να τρεξει δεν θα τρεχει στο δικο σου.
imoaix Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 αναβαθμισεις επαιρνε μεχρι που εσκασε η υποχρεωτικη του anniversary (ειχα κανει defer updates 8 μηνες) μετα δεν παιρνει αλλες κ προσπαθουσε συνεχως να βαλει το anniversary τεσπα περασα τα 8.1 οπως ειπα κ τωρα προσπαθω να ξεφορτωθω ολες τις metro apps συμπεριλαμβανομενου κ του store εχουν φυγει ολες πλην store ,photos ,camera ,onedrive ,ξερει κανεις καποιο τροπο?
stelios5 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Παρατήρησα δύο φορές ότι σε Η/Υ που τους είχαν κάνει overcloking δεν μπορούσαν να πάρουν τα anniversary update. Γύρισα το BIOS σε default κατάσταση και όλα πήγαν μια χαρά. Κάποιος άλλος Η/Υ δεν έπαιρνε τα windows 10, σταματούσε στο 28% και έκανε επανεκκίνηση. Έβαλα τις RAM μέσα από το BIOS στο AUTO. Πήρε κανονικά τα windows 10. Αν δεν ξήλωσες ακόμα τα windows 10, δεν έχεις από το να δοκιμάσεις.
imoaix Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 σε ευχαριστω για την απαντηση ,laptop ειναι κ δεν εχω κανει oc, εχω κανει αναβαθμιση bios κ bios defaults τα ξηλωσα οπως θα τα ξηλωσω κ απο τον σταθερο
sweet dreams Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 τεσπα περασα τα 8.1 οπως ειπα κ τωρα προσπαθω να ξεφορτωθω ολες τις metro apps συμπεριλαμβανομενου κ του store εχουν φυγει ολες πλην store ,photos ,camera ,onedrive ,ξερει κανεις καποιο τροπο? Βάλε το Classic Shell για να μην βλέπεις τίποτα από αυτά. 1
syban Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το anniversary σε HP pro book παλιό, κολλάει το Update στο 85% freeze. Νομίζω υπάρχει τρόπος να το εξαιρέσεις το update, εγώ για την ώρα έχω κλίσει το sservice τελείως.
imoaix Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το anniversary σε HP pro book παλιό, κολλάει το Update στο 85% freeze. Νομίζω υπάρχει τρόπος να το εξαιρέσεις το update, εγώ για την ώρα έχω κλίσει το sservice τελείως. αν εννοεις defer ναι μπορεις να τις καθυστερησεις μερικους μηνες αλλα οχι να την αποφυγεις αργα η γρηγορα θα στην κατεβασει για αναγκαστικη εγκατασταση κ αφου δεν θα μπορει να την βαλει σε καθε ελεγχο για update θα συμβαινει το ιδιο ξανα κ ξανα επισης νομιζω δεν θα μπορεις να παρεις απλες ενημερωσεις γιατι θα περιμενει να περαστει η μεγαλη πρωτα ps για μηχανημα που μπαινει στο net δεν μου καθεται καλα να μην παιρνει ενημερωσεις ασφαλειας ,patches ,fixes κλπ
stelios5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Καλό είναι όταν κάνουμε τέτοια μεγάλα update να συνδέουμε τους Η/Υ με ethernet cable. Οι ασύρματες κάρτες τρώνε πολλές φορές κόλλημα λόγο μεγάλου φόρτου δεδομένων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα