Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα παλιο αλλα καλο laptop ,HP EliteBook 8460p ,i5-2520m, intel hd3000 ,8gb ram,ssd + μηχανικο ,αξιοπρεπεστατο αλλα σε νομιμα windows 10 οταν παει να παρει το anniversary update καπου κανει restart κ μετα επαναφερει την προηγουμενη εκδοση των 10

τι εχω κανει

του αναβαθμισα το bios στην τελευταια εκδοση που ειναι σχετικα προσφατη ,νοεμβρης 2016 νομιζω

αναβαθμισα τον driver της intel hd3000 που δοθηκε καπου τον δεκεμβρη του 2016 (εικαζω οτι αυτη ειναι το προβλημα χωρις να εχω αποδειξεις) 

σκαναρισμα για ιους με malware κ defender ολα οκ

antivirus εχω μονο το defender

restart τα ιδια ,καπου 4 φορες εχω δοκιμασει

αναβαθμιση μεσω media creation tool ,μεσα στα windows τπτ

προσπαθεια καθαρης εγκαταστασης τα ιδια 

ξαναλεω οτι το μηχανακι ειναι ικανοποιητικοτατο απο πλευρας αποδοσης

και ρωταω

1) θα προσπαθει μονιμως να παρει την αναβαθμιση?

2) patches fixes κλπ θα παιρνει?

3 ποσο προβλημα ειναι το να μεινει σε παλιο build των 10?

τα φωτα σας

Δημοσ.

Γι' αυτό τα έχω παρατήσει τα windows :mad: Για να βρεις τι φταίει πρέπει να έχεις ξάδελφο το μάντη Καλχα :-D  :-D .

Ακριβώς το ίδιο ψάχνω κι εγώ μόλις. Μπήκα χθες μετά από πολλούς μήνες και είπα να κάνω τις ενημερώσεις. Αφού περίμενα κανένα μισάωρο συνολικά να κλείσει/επανεκκινήσει ο υπολογιστής(εκτός το χρόνο λήψης/ενημέρωσης) με γύρισε πίσω στην προηγούμενη κατάσταση. Βρήκα λοιπόν αυτό το θέμα:

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/windows-10-update-1607-failed-to-install/c5a36f87-f32a-4018-819c-3376b1a2cc1b

απενεργοποίησα διάφορα από την αυτόματη εκκίνηση και ξαναδοκιμάζω. Για να δούμε...

Δημοσ.

εμενα συμβαινει κ σε καθαρη εγκατασταση του anniversary update οποτε ειναι θεμα μη υποστηριξης με driver καποιου υποσυστηματος ,εικαζω της intel hd3000

κ επειδη δεν βλεπω λυση περιπου 8 μηνες μετα την διαθεση του anniversary απο την ms αλλα κ απο την hp επειδη το μηχανακι ειναι παλιο ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ

ρωταω 

3) ποσο προβλημα ειναι το να μεινει σε παλιο build των 10?

4) να απενεργοποιησω τα updates κ να βαλω κανα αλλο antivirus?

Δημοσ.

εχω ενα παλιο αλλα καλο laptop ,HP EliteBook 8460p ,i5-2520m, intel hd3000 ,8gb ram,ssd + μηχανικο ,αξιοπρεπεστατο αλλα σε νομιμα windows 10 οταν παει να παρει το anniversary update καπου κανει restart κ μετα επαναφερει την προηγουμενη εκδοση των 10

τι εχω κανει

του αναβαθμισα το bios στην τελευταια εκδοση που ειναι σχετικα προσφατη ,νοεμβρης 2016 νομιζω

αναβαθμισα τον driver της intel hd3000 που δοθηκε καπου τον δεκεμβρη του 2016 (εικαζω οτι αυτη ειναι το προβλημα χωρις να εχω αποδειξεις) 

σκαναρισμα για ιους με malware κ defender ολα οκ

antivirus εχω μονο το defender

restart τα ιδια ,καπου 4 φορες εχω δοκιμασει

αναβαθμιση μεσω media creation tool ,μεσα στα windows τπτ

προσπαθεια καθαρης εγκαταστασης τα ιδια 

ξαναλεω οτι το μηχανακι ειναι ικανοποιητικοτατο απο πλευρας αποδοσης

και ρωταω

3 ποσο προβλημα ειναι το να μεινει σε παλιο build των 10?

τα φωτα σας

http://support.hp.com/us-en/document/c05195282

καλησπέρα,

Αν τσεκάρεις εδώ θα δεις οτι το λαπτοπ σου δεν έχει περάσει στον πίνακα της HP για συμβατότητα...προφανώς δεν το υποστηρίζει πλέον η HP, και κάποιοι οδηγοί δεν είναι συμβατοί.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση

το λαπτοπ τρεχει ηδη windows 10 απλα δεν μπορει με τπτ να παρει το anniversary update

δοκιμασα οτι ηξερα κ δεν ηξερα

οποτε απενεργοποιησα τις αναβαθμισεις κ το defender και του περασα το avast free μην ξεροντας τι αλλο να κανω

Δημοσ.

σκεφτομαι σοβαρα να γυρισω στα 8

δεν αισθανομαι σωστα το να εχω ανενημερωτα windows στο μηχανημα

Δημοσ.

σκεφτομαι σοβαρα να γυρισω στα 8

δεν αισθανομαι σωστα το να εχω ανενημερωτα windows στο μηχανημα

Να κάνεις καθαρή εγκατάσταση το τελευταίο iso των Windows 10 που θα κατεβάσεις από τη MS.

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO

Εδώ έχουμε περάσει την αναβάθμιση σε PC με 1GB και σε PC με ασύμβατο hw ή ανύπαρκτους drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Tο media creation tool τρέχει στο περιβάλλον των Windows που έχεις ήδη.

Tο media creation tool δεν κάνει καθαρή εγκατάσταση το ίδιο,

κάνει αναβάθμιση ή σου δίνει να διαλέξεις ποιο είδωλο θα κατεβάσεις για να το κάψεις σε dvd ή usb.

Σου πρότεινα να κατεβάσεις το iso των Windows από τη σελίδα που σου έδειξα

και να κάψεις σε dvd το iso αυτό.

Το dvd αυτό θα το τρέξεις για να εγκαταστήσεις καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.

με το media creatiοn tool εφτιαξα usb εγκαταστασης για την εκδοση των 10 που εχω

στην συνεχεια προσπαθησα να τρεξω το setup μεσα απο τα ηδη υπαρχοντα windows 10, ξεκινα η εγκατασταση ,πηγαινει μεχρι ενα σημειο στο 30% περιπου - αποτυχια

reboot k εκκινηση απο το ιδιο usb στικακι για καθαρη εγκατασταση, ξεκινα η εγκατασταση ,πηγαινει μεχρι ενα σημειο στο 30% περιπου - παλι αποτυχια

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις εκ νέου, να κάψεις και να κάνεις boot ένα dvd των Windows 10, της ίδιας έκδοσης σε updates ή παλιότερης,

διαφορετικά περίμενε το επόμενο iso που θα δώσει η MS με το creators update.

Θα πρότεινα επίσης να ξεκουμπώσεις μερικά slots (τη μια από τις ram, το wifi κλπ), να τσεκάρεις την κατάσταση του hw,

και να ξαναπροσπαθήσεις την εγκατάσταση.

υγ:

μου είχε τύχει παλιότερα κάτι ανάλογο,

ξανακατέβασα τα Windows στο μέσο εγκατάστασης και όλα καλά έπειτα

Δημοσ.

δεν θα κατσω να χτυπιεμαι για τις μλκες της ms

περναω τα 8.1 pro που εχουν υποστηριξη μεχρι το 2023

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...