Strategos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Μου έχει λήξει εδώ και 2 μήνες το συμβόλαιο μου στον ΟΤΕ, έχω VDSL 30mbps 3 χρόνια τώρα και είμαι ευχαριστημένος(πέρα από τα disconnects του Wifi που θέλει ρεσταρτ το ρούτερ κάθε λίγο και λιγάκι). Τηλεφώνησα στον ΟΤΕ σήμερα και με ενημέρωσαν ότι μπορώ να ανανεώσω με 87 ευρώ το 2μηνο στα 30 και με 91 στα 50 με 2 χρόνια συμβόλαιο, αλλά σκέφτομαι εναλλακτικές οι οποίες μπορεί να μου κάνουν και καλύτερη πρόταση στην τιμή από τον ΟΤΕ. Με ενδιαφέρει η τιμή, η σταθερότητα και το χαμηλό ping. Προς τα που μου προτείνετε να κινηθώ στην περιοχή μου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αν υπάρχουν καινούρια KV για VDSL στην περιοχή δεν σε απασχολεί κάτι, απλά κοιτάς τον φτηνότερο ISP... 1
pollopicom Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα και από μένα, ήθελα να ανοίξω ακριβώς το ίδιο θέμα! Επίσης VDSL στον ΟΤΕ, ωστόσο μου κάνανε μια πρόταση από Vodafone για 19€/μήνα για 24Mbps (φυσικά δυνατότητα αναβάθμισης σε VDSL) + οΟ Τηλεφωνία + 6 ώρες προς κινητά. Έχουμε κάποιο feedback σχετικά με το δίκτυο της Vodafone? Για την Wind έχω ακούσει θετικά σχόλια πάντως!Ν.
buuren Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Παιδια εχω Wind vdsl και εχω ταχυτητα 50/5, μια χαρα ολα, το προτεινω. Ζωγραφου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα