Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 κλεινει η οθονη ξαφνικα αλλα ο πυργος λειτουργει.εψαξα για παρομοια συμβαντα και βρηκα οτι μπορει να φταινε πιθανοτατα τροφοδοτικο και καρτα γραφικων. το τροφοδοτικο πρεπει να ειναι το μαμα του πυργου,ειναι ενα με 750w. η καρτα γραφικων ειναι 460 nvidia geforce gtx. αυτο εγινε σημερα πρωτη φορα οταν εκανα update τον chrome...και ξαφνικα δεν λειτουργουσε καν η καρτα γραφικων...αλλαξε εντελως το μεγεθος στην επιφανεια εργασιας και στην διαχειρηση συσκευων οταν πηγαινες στην καρτα γραφικων εβγαζε ενα κιτρινο τριγωνο που προφανως σημαινει βλαβη. εκανα απεγκατασταση στον chrome και ολα επανηλθαν........ετσι νομιζα τουλαχιστον........μετα απο αυτο δυο φορες μου εκανε αυτο με την οθονη.........γινοταν μπλε και ελεγε δεν υπαρχει σημα(γιατι ειναι μονιτορ-οθονη τηλεοραση) και ο πυργος παρολαυτα λειτουργουσε....εβαλα μια οθονη καθαρα για pc και ελεγε ξανα τα ιδια. δεν ξερω τι μπορει να φταιει ξαφνικα σημερα.....παρακαλω τα φωτα σας
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ίσως πέθανε η κάρτα γραφικών. Εγώ αυτό θα δοκίμαζα αρχικά, με νέα (καλύτερα δανεική) κάρτα γραφικών.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 αν βοηθουν μερικες πληροφοριες... οταν παιζω ενα παιχνιδι που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις και παραλληλα παιζει το you tube...η εικονα στο youtube ειναι χαλια και προχθες εβαλα οθονη καλη με φουλ αναλυση........... αν βοηθουν αυτα να σιγουρεψεις την απαντηση σου φιλε μου?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Για κάρτα μάλλον. X58 είναι το συστηματακι;
Sheogorath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Nαι Χ58, Acer. Σχεδόν σίγουρα GPU, απο απόσταση δεν μπορώ να είμαι πιο σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα