Προς το περιεχόμενο

Olympiacos B.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν είναι και μπάσκετ αυτό που παίζει. Βλέπω σκούπα το καλοκαίρι. Δεν ξέρω τι συμβόλαια έχουν αλλά δε βλέπω να κρατάει κάποιον πέρα από Κοπόνεν και Έλληνες ίσως

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Παπ με τις εμφανίσεις του εδώ και ένα μεγάλο διάστημα δίνει απαντήσεις με εμφατικό τρόπο σε όσους τον έλεγαν πρώην μπασκετμπολίστα. Τρομερή άμυνα και ενέργεια στο παρκέ!

Ανυπομονώ για τα ματς αυτής της αγωνιστικής, τα περισσότερα είναι φωτιά!

Δημοσ.

Αδιάφορα πια τα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό καθώς είναι σχεδόν σιγουρος 3ος (δεν νομίζω ότι μπορεί να καλύψει διαφορά με Ρεάλ). Μέτριος και χθες αλλά το πλεονέκτημα της ομοιογένειας του δίνει αυτά τα παιχνίδια. Αν δεν επανέλθει ο Σπανούλης σε καλή κατάσταση θα έχει σοβαρά προβλήματα στα PF με οποιονδηποτε εκτός Αστέρα

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άσχετο

ήταν κανείς απο δω μέσα στο παιχνίδι με τη γαλατά σεράι?

όσον αφορα το αν θα φύγει ο Πρίντεζης απο Ολυμπιακό να πω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη...

επειδή τελευταίτα πηγαίνω ΣΕΦ συνέχεια και τους ζω απο κοντα, το κόβω λίγο χλωμό να φύγει, Το θεωρεί σπίτι του και τον ολυμπιακο οικογενειά του. Δε νομίζω οτι θα φύγει

Όσον αφορά για το αν πήγε κάποιος απο δω μέσα στο ματς με τη γαλατά

ρωτάω γιατι νομιζω ότι κάποιος απο τις πάνω κερκίδες νομίζω απευθύνθηκε σε μένα και μάλιστα χωρίς καθολου κολακευτικά λόγια, χτυπούσαν τα φώτα όμως και δεν μπόρεσα να δω, άσε που στην αρχή δεν έδωσα σημασία γιατί λέω αποκλείεται να απευθύνεται σε μένα, Δεν ξέρω κανέναν εδώ μέσα.

Επειδή όμως το είχα γράψει στο φόρουμ οτι θα πάω, έχω την εντύπωση ότι κάποια κοτούλα έλεγε μαλακίες.

Δημοσ.

(...)Όσον αφορά για το αν πήγε κάποιος απο δω μέσα στο ματς με τη γαλατά

ρωτάω γιατι νομιζω ότι κάποιος απο τις πάνω κερκίδες νομίζω απευθύνθηκε σε μένα και μάλιστα χωρίς καθολου κολακευτικά λόγια, χτυπούσαν τα φώτα όμως και δεν μπόρεσα να δω, άσε που στην αρχή δεν έδωσα σημασία γιατί λέω αποκλείεται να απευθύνεται σε μένα, Δεν ξέρω κανέναν εδώ μέσα.

Επειδή όμως το είχα γράψει στο φόρουμ οτι θα πάω, έχω την εντύπωση ότι κάποια κοτούλα έλεγε μαλακίες.

:o

(αμα φώναζε stavi κι οχι το πραγματικό όνομά σου τότε σίγουρα ήταν κάποιος απο 'δω.<—στεγνό δώσιμο :mrgreen:)

• Like 1
Δημοσ.

Περαν του οτι ο Μπιρτς παραπεει, ισχυει οτι εριξε και μερικα γαλλικα στον Σφαιροπουλο οταν αυτος τον εκανε αλλαγη και του εκανε παρατηρησεις;

• Like 1
Δημοσ.

Καμία σχέση. Του είπε "σ' ευχαριστώ κόουτς για τις παρατηρήσεις σου, διορθώνομαι"  :P 

Τον έδιωξε ο Σφαιρό αλλά ξαναγύρισε

Δημοσ.

Περαν του οτι ο Μπιρτς παραπεει, ισχυει οτι εριξε και μερικα γαλλικα στον Σφαιροπουλο οταν αυτος τον εκανε αλλαγη και του εκανε παρατηρησεις;

Iσχυει και πηγε ο Παπανικολαου να τον ηρεμησει.Παντως δεν ειχε δειξει τετοια δειγματα εως τωρα.

Δημοσ.

Ο Αγραβανης εκανε ενα καλο παιχνιδι με τα ταγαρια του Ερυθρου Αστερα και την ειδε Ντιρκ...

Γουοτερς , Γκριν παιχτες για τα ευκολα.

Σπανουλης η χειροτερη σεζον του so far.

Παπανικολαου και Μιλουτινοφ το παλευουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...