Edel Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Διαφωνώ ότι χτες κερδίσαμε τον Green. Ο Green στα μάτια μου κερδισμένος είναι μέσα στη σεζόν. Έχει κάνει μια πολύ συμπαθητική χρονιά. Και μάλιστα το δίμηνο που έλειπε ο Σπανούλης με το τραυματισμό έκανε αρκετά καλά παιχνίδια. Απλά, με παιχνίδια όπως τα χτεσινά σφυρηλατεί χαρακτήρα. Εγώ θα θελα να παραμείνει. Θυμηθείτε τη πρώτη χρονιά του Λοτζέσκι, πόσο νωθρός ήταν στην Ευρολίγκα και διστακτικός. Ο Γκριν του χρόνου θα ναι πολύ καλύτερος. Αυτός που παρακαλάω να μη κερδήθηκε για ένα παιχνίδι μόνο είναι ο Γιανκ. Αν κρατήσει λίγο από χτες την ενέργεια και τη δύναμη και βάλει το μυαλό του να σκέφτεται περισσότερο μέσα στο παιχνίδι θα είναι συν μεγάλο για τη συνέχεια. Για τη διαιτησία τώρα είναι αστείο να μιλάμε. Όσες φάπες έφαγε ο πρίντεζης άλλες τόσες έφαγε ο ντάνστον από τον Γιανκ. Μοιρασμένη ήταν η διαιτησία, άφησαν τις επαφές, μη μαμουνιάζουμε για βλακείες. Και σε άλλα νέα, όσοι πήρατε πήρατε. http://www.sport-fm.gr/article/basket/kamini-tin-triti-to-sef/3353296 2
moure Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τελείωσαν και δεν μπόρεσα ούτε ηλεκτρονικά =/ Τζαμπα δηλαδη περιμενω εδω και 2.5 ωρες στη διαδικτυακή σειρα...
Edel Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Θύρα 7 τμήμμα 322 σειρά 12 θέση 11 προς άτομα με άγνοια. οι οργανωμένοι στο ΣΕΦ κάθονται στην 8. Μη με πείτε τσουκαλαραίο, σας προφταίνω. 2
Zus Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τζαμπα δηλαδη περιμενω εδω και 2.5 ωρες στη διαδικτυακή σειρα... Τσάμπα περιμένεις. Όσο ήμουν μέσα (γύρω στις 12 παρά) προσπάθησα να πάρω άλλο ένα και εξαφανίστηκαν τα πάντα, μη χάνεις τον καιρό σου Θύρα 3 τμήμα 307 1
Zerg13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν κλεινετε κατευθειαν για Τουρκια καλυτερα. Εγω αυτο θα εκανα.
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 http://www.youtube.com/watch?v=7D2jpoyU6m4 2
rus Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εγώ γουστάρω Ιωάννου ειδικά όταν εκνευρίζει τέτοιους τύπους εχει βαλει φωτο προ 30ετιας?? 35 χρονών, τον κυνηγάνε ανελέητα σε όλο το ματς και κάνει τέτοια πράγματα! Τι να πει κανείς γι' αυτόν τον άνθρωπο, γεννημένος για τα κρίσιμα! Eγω προσεξα ότι καποιες φορες στην αμυνα εμενε μονος του κατω απ το καλαθι σε ρολο πιβοτ!...
xgol Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Σας ζηλεύω μάγκες, όποιοι έχετε την ευκαιρία, μη χάνετε τις παραστάσεις του μεγαλύτερου ηγέτη στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ακόμα και στα μπασκετικά γεράματα. Θα κάνουμε πολλά χρόνια μέχρι να ξαναδούμε τέτοιον παίκτη.
deltagama Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Θα ρθει κανεις σεφ;;; Πως να έρθουμε ρε Μαργαρίτα;Εδώ γίνεται της τρελής έπεσε η ιστοσελίδα από το πρωί.Για όσους είμαστε από επαρχία δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα να βρούμε εισιτήριο σε τέτοια ματς
washcloud Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Θα ρθει κανεις σεφ;;; ...Λαζάρου-Σκαρμούτσος σίγουρα και κάτι παίζει και για Μποτρίνι. Μαμαλάκης άκυρος, θα πάει σε ένα τοπικό ποδοσφαίρου. 6
DIMITRISG Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πάντως υπάρχει αρκετός χώρος μεταξύ του παρκέ και των κερκίδων αναξιοποίητος. Θα μπορούσαν να υποδεχτούν περισσότερο κόσμο.
coyote2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πάντως υπάρχει αρκετός χώρος μεταξύ του παρκέ και των κερκίδων αναξιοποίητος. Θα μπορούσαν να υποδεχτούν περισσότερο κόσμο. Χρονιά τώρα δε το κάνουν, γιατι;
Edel Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Νομίζω επειδή το ΣΕΦ δεν είναι δικό τους. Κάπου εκεί υπάρχει κόλλημα.
margaritagr Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Γιαατι δεν ειναι δικο τους και οι πτυσσομενες εχουν σπασει εδω και χρονια. Δυστυχως
Προτεινόμενες αναρτήσεις