stavi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 ε μάλλον θα περιμένει.. . . http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/olympiacos/o-printezhs-to-symvolaio-kai-o-pelargos.4548483.html
Zugzwang Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Γενικα αν ο Ζοτς πει "τον θελω" δεν νομιζω οτι θα ειναι ευκολη υποθεση η παραμονη του στον ΟΣΦΠ. Δε νομίζω ότι θα παίξει τον παραμικρό ρόλο ο Ζοτς, ο Πρίντεζης είναι ήδη φτασμένος παίκτης. Αν θα πάει Φενέρ, θα πάει μόνο για τον έναν και μοναδικό λόγο που έγραψες κι εσύ: αν τα λεφτά είναι υπερβολικά πολλά, σε σύγκριση μ' αυτά που θα του προσφέρει ο Ολυμπιακός, μιας και θα 'ναι το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο. Αλλά πραγματικά οι πιθανότητες που δίνω να φύγει και πόσω μάλλον να πάει σε ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι 0.0000001%. Η περίπτωση Σλούκα εμφανίζει ομοιότητες αλλά οι κυριότερες και σημαντικότατες διαφορές είναι ότι α) έπαιρνε λίγα χρήματα και όταν του έγινε πρόταση κατάλληλη για την αξία του είχε ήδη κλείσει στη Φενέρ β) είχε άδικα πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής και γ) όταν έφυγε ήταν μόλις 25 χρονών. Δεν είχε εξελιχθεί αρκετά σαν παίκτης και θεώρησε ότι θα 'ταν καλύτερο για την καριέρα του να μάθει δίπλα στον καλύτερο (Ζοτς). Ο Σπανούλης είναι γνωστό ότι ήθελε να πάει κάπου όπου "θα είναι πρώτο βιολί". Ο Πρίντεζης τα έχει ήδη όλα. Και συμβόλαιο εκατομμυρίου στον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια, οπότε έχει ήδη εξασφαλίσει μια πολύ άνετη ζωή, και ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Επίσης, αν το δούμε συναισθηματικά το θέμα, λατρεύεται σα θεός από την κερκίδα και από μικρό παιδί είναι ολυμπιακός (όλοι έχουμε δει τη φωτογραφία απ' το παιδικό του δωμάτιο). Δε νομίζω ότι θα χάσει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και να μείνει στην ιστορία ως μία από τις μεγαλύτερες σημαίες του συλλόγου (ήδη είναι σημαία αλλά θα χάσει πολλούς πόντους αν φύγει στο τέλος για τα λεφτά). Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια... 1
~mxls~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν είχε άδικα μικρο χρόνο συμμετοχής. Δεν γινόταν να πάρει θέση βασικού. Αν για παράδειγμα παρέμενε στο ροστερ, αυτη τη στιγμή θα έπαιρνε τα ηνία απ'τον Σπαν. Θα φανει και με την Εθνική που είναι το ταβάνι του Σλούκι. 1
Zugzwang Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Συμφωνώ ότι γενικά δε γινόταν να πάρει θέση βασικού, όμως υπήρχαν αγώνες που ήταν καλός και ο Σπανούλης δεν τράβαγε αλλά και πάλι πάνω από 20λεπτο δεν έπαιζε. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις λογικό να νιώσει αδικημένος. Δεν ξέρω πώς θα πάει στην Εθνική, αλλά φέτος έχει κάνει ήδη πάρα πολύ καλή χρονιά και μάλιστα σε ένα σύνολο που προσωπικά δε μου αρέσει.
~mxls~ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ναι σίγουρα. Όχι σε βαθμό αδικίας, αλλά δεκτό. Το λέω όμως γιατί είχε φαγωθει να χρηστεί ο νέος ηγέτης πριν την ώρα του. Τώρα που δεν έμεινε κανεις απ'τα σπουδαία γκαρντ της περασμένης γενιας, τώρα θα φανει μέχρι που φτάνει. 1
moure Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δώρο από την Μακάμπι σήμερα. Νίκησε την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μπερδευει η κατασταση μετα την ηττα της Φενερ, σε καθε περιπτωση βοηθαει τον ΟΣΦΠ. 1
TAKE5 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν είμαι σίγουρος αν η αύξηση που θα ζητήσει ο Πρίντεζης θα είναι στο budget του Ολυμπιακού χωρίς αντίστοιχη μείωση σε Σπανούλη. Οταν ο Μέλι θα βγει στην αγορά για 1,5-2εκ συμβόλαιο αν δεν πάει Αμερική δεν είναι δυνατόν ο Πρίντεζης να πάρει λιγότερα όσο πιστός και αν είναι. Γενικά οι ανανεώσεις φέτος στον Ολυμπιακό θα έχουν σασπένς Μεγάλο "δώρο" για τον Ολυμπιακό η νίκη της Μακάμπι νομίζω σε συνδιασμός με το ότι εχει πλεονέκτημα σε όλες τις ισοβαθμίες αρκεί να χάσει με λιγότερο από 8 σήμερα για να είναι σίγουρα 3ος. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρει ποιος θα του έρθει αντίπαλος καθως είναι πια και η Φενερ στους υποψήφιους
Edel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Όποια ομάδα εκτός από Μπασκόνια. Σε όποιον κάτσει από τους 4 πρώτους θα έχει χοντρό πρόβλημα
margaritagr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλα εννοειται οτι δε θελουμε φενερ με 80-20 διαιτησια... παντως χωρις σλουκα κ τον μπογντα δε τα βγαζουν περα.
dionisis1925 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έλα φτάνει με την διαιτησία ειδικά στην Ευρώπη,σε σειρά 5 αγώνων κερδίζει πάντα ο καλύτερος και μην μου πει κανείς επειδή το final four είναι στην Τουρκία θα τους σπρώξουν...το 2011 που γινότανε στην Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός απέκλεισε στους 8 την Μπαρτσελόνα και πήγε μετά και σήκωσε την κούπα. Επίσης και να πάει στο final four η Φενέρ όλα 50-50 θα παιχτούν , έχουμε δει final four με διοργανωτές τους γηπεδούχους και να γίνονται κηδείες. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Στο μεταξυ , αν σωνει και καλα θελουμε να ξεκινησουμε κουβεντα για διαιτησιες κι ευνοημενους (οπως συνεβη 2 ποστ πιο πανω) τοτε θα πρεπει να λεμε οτι ο ΟΣΦΠ στη φετινη regular period παιζει ναναι πιο ευνοημενος κι απο την ΤΣΣΚΑ στο κομματι της διαιτησιας. Καλα για Φενερ ουτε λογος, γατακι μπροστα στις 2 προαναφερθεισες ομαδες. Τα παραπανω τα βασιζω σε πολυ συγκεκριμενα στατιστικα στοιχεια που εχω ξαναναφερει, αλλα αν καποιος θεωρει οτι εχω αδικο δεν εχω κανενα προβλημα να τα παραθεσω εκ νεου. ΥΓ. Τελος η σεζον για Ντατομε.
~mxls~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Απόλαυση η ομοιογένεια αυτης της ομαδας. Πάλι Σπανουλη μέσα ο Σφαιρο χωρίς κανένα λόγο.
margaritagr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Απόλαυση η ομοιογένεια αυτης της ομαδας. Πάλι Σπανουλη μέσα ο Σφαιρο χωρίς κανένα λόγο. Καλα όχι και χωρίς λόγο τον έβαλε τοςο οσο και χωρίς να βγάλει Γκριν. Πρέπει να βρει ρυθμό ακολουθεί η Ρεάλ που θα χρειαστεί οπωσδήποτε.Για μένα χωρίς λόγο μπήκε ο Μπιρτς αφού ο Γιάνγκ ηταν θετικός. Άστον να παίξει ρε παιδι μου αφού παει καλα δε χρειάζεται ν αλλάξεις τρεις Σέντερ σε ενα ημίχρονο. Συγκλονιστικές άμυνες Παπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις