Le Perv Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 εγώ δεν έχω καταλάβει σε ποιον απευθύνεται το game όταν έχει να επιδείξει 17 πίστες και το PCars2 έχει 46 ποιος λογικός άνθρωπος θα το προτιμήσει ? ακόμα και οπτικά το PCars2 δείχνει πολύ καλύτερο Δεν ειναι η ποσοτητα. Ειναι η ποιοτητα. Αυτες οι λιγες ειναι σκαναρισμενες με lazer για το δυνατον πιστοτερη αντιγραφη των πραγματικων. Οσοι ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα θα το εκτιμησουν. Αλλα να μου πεις ολοι οσοι ασχουνται σοβαρα με τα racing εχουν PC. Δε θα κατσουν να ασχοληθουν με το PS4. Σωστο κι αυτο. Αλλα ειναι ευχαριστο που το GT κανει στροφη προς τον ρεαλισμο και τα καλα physics. (η στροφη εγινε απο το GT6 και μετα, πιο πριν ηταν full arcade) Ειναι λογος αρκετος να προτιμησουν GT κι οχι Forza (π.χ.). 1
vrwmiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 δεν κατάλαβες αυτές είναι όλες οι πίστες του GT Sport έχουν ανακοινωθεί Σε μελλοντικά update μήπως βάλουν, δεν γίνεται μόνο με 17
aliakas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Σε μελλοντικά update μήπως βάλουν, δεν γίνεται μόνο με 17 με αυτο το πλευρο να κοιμασαι το GT5 full arcade ? βλασφημε σωστός το GT5 χωρίς τις βοήθειες ήταν sim και με τις βοήθειες ήταν simcade κάτι σαν forza motosport 7 δεν ήταν arcade σαν το forza horizon 3 ας πούμε εφτυνες αίμα για να κάνεις πρόοδο εκείνα τα διπλώματα ακόμα τα θυμάμαι Οσοι ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα θα το εκτιμησουν. Αλλα να μου πεις ολοι οσοι ασχουνται σοβαρα με τα racing εχουν PC. Δε θα κατσουν να ασχοληθουν με το PS4. Σωστο κι αυτο. ακριβώς έδωσες από μόνος σου την απάντηση χωρίς να παίρνεις τα λεφτα που περνούν τα κεφάλια της sony Αλλα ειναι ευχαριστο που το GT κανει στροφη προς τον ρεαλισμο και τα καλα physics. (η στροφη εγινε απο το GT6 και μετα, πιο πριν ηταν full arcade) Ειναι λογος αρκετος να προτιμησουν GT κι οχι Forza (π.χ.). εδώ διαφωνούμε το κοινό που θα αγορασει το GT είναι το ίδιο που θα αγορασει το PCars2 γιατί είναι sim και τα δυο το forza είναι simcade και έχει το δικό του κοινό καμία σχέσει με GT και εδώ κολλάει το ποστ μου εγώ δεν έχω καταλάβει σε ποιον απευθύνεται το game όταν έχει να επιδείξει 17 πίστες και το PCars2 έχει 46 ποιος λογικός άνθρωπος θα το προτιμήσει ? ακόμα και οπτικά το PCars2 δείχνει πολύ καλύτερο βεβαία υπάρχουν και αυτοί που θα το πάρουν γιατί είναι GT και στο τέλος θα καταλήξουν να παίζουν PCars2
doctorser Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ρε παιδια εχει βγει το demo???? γιατι δεν το βρηκα.... https://store.playstation.com/#!/en-us/new-ps4-demos/cid=STORE-MSF77008-NEWPS4DEMOSCATEG
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ρε παιδια εχει βγει το demo???? γιατι δεν το βρηκα.... Τώρα που κοίταξα το έχει, έκανα βέβαια αναζήτηση στο στορ και το λέει ως λιμιτιντ ταιμ ντέμο... Πάτησα να κατέβει στην κονσόλα από την εφαρμογή του κινητού και βλέπουμε
doctorser Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 υσχυει το εβαλα κι εγω τωρα αλλα θελει 8 ωρες
jumaru99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 .... Αλλα ειναι ευχαριστο που το GT κανει στροφη προς τον ρεαλισμο και τα καλα physics. (η στροφη εγινε απο το GT6 και μετα, πιο πριν ηταν full arcade) .... .... σωστός το GT5 χωρίς τις βοήθειες ήταν sim και με τις βοήθειες ήταν simcade κάτι σαν forza motosport 7 δεν ήταν arcade σαν το forza horizon 3 ας πούμε εφτυνες αίμα για να κάνεις πρόοδο εκείνα τα διπλώματα ακόμα τα θυμάμαι .... το κοινό που θα αγορασει το GT είναι το ίδιο που θα αγορασει το PCars2 γιατί είναι sim και τα δυο το forza είναι simcade και έχει το δικό του κοινό καμία σχέσει με GT και εδώ κολλάει το ποστ μου .... Simcade ήταν και είναι, όλοι οι παραπάνω τίτλοι που αναφέρονται. Το ότι το ένα είναι πιο "δύσκολο" από το άλλο μην σας δίνει την λανθασμένη εντύπωση πως είναι sims. 2
aliakas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 πίστεψε με για την εποχή του και την υπολογιστική του δύναμη ήταν sim , εννοείται ότι αν το παίξεις σήμερα θα καταλάβεις ότι κάποια φισικς έλειπαν αλλά άλλο αυτό και άλλο να λες το GT5 arcade
Le Perv Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 πίστεψε με για την εποχή του και την υπολογιστική του δύναμη ήταν sim , εννοείται ότι αν το παίξεις σήμερα θα καταλάβεις ότι κάποια φισικς έλειπαν αλλά άλλο αυτό και άλλο να λες το GT5 arcade Παιζω live for speed απο το 2002-2003. GTR2 και Rfactor απο το 2004. Mε το GTR2 ακομα και σημερα. Και πιο προσφατα παιχνιδια στο πισι. Συνεπως ΔΕ δεχομαι οτι ειναι περιορισμενη η δυναμη του PS3. Γιατι εχει γραφικαρες το GT5. Ηθελα να μιωσουν λιγο την ποιοτητα των γραφικων και να δωσουν λιγο βαση στα physics, περισσοτερη. Oπως ακριβως το εκαναν με το GT6. Δε μπορω να καταλαβω το λογο που εβριζαν το GT6 οταν βγηκε (μαλλον μπορω. Για τα γραφικα το εβριζαν ).
vrwmiaris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Και τον ήχο των αυτοκινήτων, κονσέρβα όλοι πλην τριών 1
Bourdoulas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το να λέμε ότι το GT ανήκει στην sim κατηγορία είναι τουλάχιστον αστείο. Είναι τόσο όσο sim όσο το Forza. Τα παραπάνω παιχνίδια δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με τίτλους όπως rFactor, Asserto Corsa κτλ. 1
FernandoGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Έπαιξε κάποιος; Προσπαθώ να μπω από το πρωί και μου λέει ότι κάνουν συντήρηση στον σέρβερ
hitman69 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Έπαιξε κάποιος; Προσπαθώ να μπω από το πρωί και μου λέει ότι κάνουν συντήρηση στον σέρβερ Aυριο ξεκιναει η beta. Aπλα στο εδωσαν για preload...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα