Damachi Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Υπερβολές .Ακομα ασχολουμαι με το 6 και το 5 ηταν απλα το αγαπημενο μου racing και τa εχω ολα απο forza μεχρι automobilista . Σαν εταιρια δεν τους γουσταρω ιδιαιτερα απο τοτε που κλεισανε το online του 5 και μου φαγανε και τα dlc packs αλλα το 6 μεχρι και σημερα το στηριζουν . Ποτε κυκλοφορει το Sport τελικα ;
vrwmiaris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Το 6 το έπαιζα και εγώ, αλλά λόγω επειδή ήταν με cfw, το παράτησα λόγω ps4.το σίγουρο είναι ότι θα το πάρω με την ελπίδα να βάλουν ήχους αυτοκινήτων, όχι η ίδια κονσέρβα καθώς και νεότερα αυτοκίνητα του LeMan
hitman69 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με βαση το τελευταιο 4Κ video του GT SPORT στο gamersyde. http://gamersyde.com/news_e3_gran_turismo_sport_gameplay-19289_en.html Μπορουμε ξεκαθαρα να δουμε οτι το polygon count + geometry των αμαξιων ειναι σε χαμηλο επιπεδο σε REAL IN GAME, οπως και το environment texturing.... αντιθετα με το PCARS στο PC ειναι πολυ μπροστα σε in game polygon count + geometry, οπως και σε texturing. Με full environment reflection και και και και
Darthvader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με βαση το τελευταιο 4Κ video του GT SPORT στο gamersyde. http://gamersyde.com/news_e3_gran_turismo_sport_gameplay-19289_en.html Μπορουμε ξεκαθαρα να δουμε οτι το polygon count + geometry των αμαξιων ειναι σε χαμηλο επιπεδο σε REAL IN GAME, οπως και το environment texturing.... αντιθετα με το PCARS στο PC ειναι πολυ μπροστα σε in game polygon count + geometry, οπως και σε texturing. Με full environment reflection και και και και Στο βίντεο στο gamersyde τα γραφικά του GT Sport είναι χειρότερα από PS3. Μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το capture... Το πρόβλημα στα Gran Turismo δεν είναι τα γραφικά αλλά ο ήχος.... Απορώ πως δεν αναφέρει κανείς ότι δεν επιτρέπεται σε αυτοκίνητα που έχουν χειροκίνητο σαζμάν ο ήχος από τις αλλαγές να ακούγεται σαν κιβώτιο διπλού συμπλέκτη!!! Αυτή η λεπτομέρεια χαλάει το immersion.... Για παράδειγμα αυτό είναι κάτι που το έχουν προσέξει ιδιαίτερα στα Forza.
Damachi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ναι γιατι ολοι εχουμε κιβώτια διπλού συμπλέκτη και ξέρουμε από ήχο..... Κάτι σημαδουρες - τριγωνα ΝΑΑ δε σου χαλάνε το immersion ; Τι γιναναι τα racing lines τα φαγανε ;
vrwmiaris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πολύ πιστεύω ότι το Pcars2, θα το αφήσει πολύ πίσω στα πάντα, γραφικά ,ήχο,κτλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με βαση το τελευταιο 4Κ video του GT SPORT στο gamersyde. Το πιο πιθανο ειναι η τελικη εκδοση να εχει τα καλυτερα γραφικα απο ολα τα racing games οπως παντα. (Και ετσι οπως ειναι δειχνει πιο ''real life'' απο τα υπολοιπα. Αυτο ειναι και το point σε αυτα τα παιχνιδια). Εκτος αν τα κανουν μουσκεμα αυτη τη φορα. Δεν ξερω γιατι τετοια λυσσα να το μειωσεις.
spartan29gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Στο βίντεο στο gamersyde τα γραφικά του GT Sport είναι χειρότερα από PS3. Μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το capture... Το πρόβλημα στα Gran Turismo δεν είναι τα γραφικά αλλά ο ήχος.... Απορώ πως δεν αναφέρει κανείς ότι δεν επιτρέπεται σε αυτοκίνητα που έχουν χειροκίνητο σαζμάν ο ήχος από τις αλλαγές να ακούγεται σαν κιβώτιο διπλού συμπλέκτη!!! Αυτή η λεπτομέρεια χαλάει το immersion.... Για παράδειγμα αυτό είναι κάτι που το έχουν προσέξει ιδιαίτερα στα Forza. Και όμως παιζει να υπαρχει ελπιδα και εκει επιτελους(μακαρι να εχουμε και περεταίρω βελτιώσεις) https://www.youtube.com/watch?v=-gK1pa91hqw&t=344s
mtifosi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Το πιο πιθανο ειναι η τελικη εκδοση να εχει τα καλυτερα γραφικα απο ολα τα racing games οπως παντα. (Και ετσι οπως ειναι δειχνει πιο ''real life'' απο τα υπολοιπα. Αυτο ειναι και το point σε αυτα τα παιχνιδια). Εκτος αν τα κανουν μουσκεμα αυτη τη φορα. Δεν ξερω γιατι τετοια λυσσα να το μειωσεις. Αυτη τη φορα μαλλον εχουν χασει την μπαλα σε ολους τους τομεις... 2
Darthvader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ναι γιατι ολοι εχουμε κιβώτια διπλού συμπλέκτη και ξέρουμε από ήχο..... Κάτι σημαδουρες - τριγωνα ΝΑΑ δε σου χαλάνε το immersion ; Τι γιναναι τα racing lines τα φαγανε ; Για παράδειγμα αν επιλέξεις να οδηγήσεις π.χ. ενα Fiat 500, στο Gran turismo η αλλαγές της ταχύτητας στο σαζμαν είναι καρφωτές λες και οδηγείς κανα αγωινιστικό. Στο Forza αντίστοιχα, υπάρχει καθυστέρηση από το αφημα του γκαζιού, το πατημα του συμπλέκτη και το ξαναπάτημα του γκαζιού.... Αυτό γινόταν στο GT μόνο αν έπαιζες με τιμονιέρα και χειροκίνητο κιβώτιο (π.χ. Logitech G25-G29) Το πιο πιθανο ειναι η τελικη εκδοση να εχει τα καλυτερα γραφικα απο ολα τα racing games οπως παντα. (Και ετσι οπως ειναι δειχνει πιο ''real life'' απο τα υπολοιπα. Αυτο ειναι και το point σε αυτα τα παιχνιδια). Εκτος αν τα κανουν μουσκεμα αυτη τη φορα. Δεν ξερω γιατι τετοια λυσσα να το μειωσεις. Και εγώ πιστεύω ότι θα έχει τα πιο "real life" γραφικά. Και όμως παιζει να υπαρχει ελπιδα και εκει επιτελους(μακαρι να εχουμε και περεταίρω βελτιώσεις) Σίγουρα υπάρχει βελτίωση όσον αφορά αυτό το βίντεο. Δεν ξέρω όμως αν είναι αρκετή. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αυτη τη φορα μαλλον εχουν χασει την μπαλα σε ολους τους τομεις... Η τα εχει παει πολυ καλα το Forza... Αλλα ηταν και πρωτοεμφανιζομενο. Το GT εχουν βαρεθει να το βλεπουν.
DJTaurus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αυτό δεν το περίμενα. Δώσε πόνο Kazunori. Vs Max PC settings. Αμα έχει και σωστό ήχο απο κινητήρες και φρεναρίσματα (ελαστικά) εδώ είμαστε!! https://www.youtube.com/watch?v=cGwwBokHLeU 1
chrisgewrgi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 το θεμα ειναι οτι αποχαιρεταμε τις αναβαθμισεις στα αυτοκινητα η συνεχιζει οπως ηταν παντα το gran turismo και το forza? αν δεν εχει φτιαξιματα δεν θα το τιμησω....
FernandoGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγώ από τα βίντεο που έχω δει κατάλαβα ότι το παιχνίδι δεν έχει off line career!!!! Μόνο το driving school και τα trials... Κρίμα και το περίμενα
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 εγω θελω GTR να μπορω να το φτιαξω 1500 αλογακια..να βαλω καρμπον αξονες..τριδισκο..τουρμπινες κτλπ..και μετα να κανω και κανα drag με τον μητσο διπλα μου...αν δεν δωσει αυτη την δυνατοτητα οπως ηταν παντα και οπως ειναι το forza δεν θα τα παει καλα....ολος ο λαος του gran kai toy forza αυτο εκανε..και απο τι εχει παρει το ματι μου δεν βλεπω βελτιωσεις....αν ειναι ετσι μεγαλο κριμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα