Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo Sport [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβολές .Ακομα ασχολουμαι με το 6 και το 5 ηταν απλα το αγαπημενο μου racing και τa εχω ολα απο forza μεχρι automobilista .

Σαν εταιρια δεν τους γουσταρω ιδιαιτερα απο τοτε που κλεισανε το online του 5 και μου φαγανε και τα dlc packs αλλα το 6 μεχρι και σημερα το στηριζουν . Ποτε κυκλοφορει το Sport τελικα ;

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 6 το έπαιζα και εγώ, αλλά λόγω επειδή ήταν με cfw, το παράτησα λόγω ps4.το σίγουρο είναι ότι θα το πάρω με την ελπίδα να βάλουν ήχους αυτοκινήτων, όχι η ίδια κονσέρβα καθώς και νεότερα αυτοκίνητα του LeMan

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με βαση το τελευταιο 4Κ video του GT SPORT στο gamersyde. 

http://gamersyde.com/news_e3_gran_turismo_sport_gameplay-19289_en.html

Μπορουμε ξεκαθαρα να δουμε οτι το polygon count + geometry των αμαξιων ειναι σε χαμηλο επιπεδο σε REAL IN GAME, οπως και το environment texturing....

GT_SPORT.jpg

GT_Sport_trees.jpg

αντιθετα με το PCARS στο PC ειναι πολυ μπροστα σε in game  polygon count + geometry, οπως και σε texturing. Με full environment reflection και και και και

p_CARS64_2015_12_24_15_52_58_490_cr.jpg

p_CARS64_2015_12_24_15_53_05_360_cr_-_Co

Pcars.jpg
Δημοσ.

http://gamersyde.com/news_e3_gran_turismo_sport_gameplay-19289_en.html

Μπορουμε ξεκαθαρα να δουμε οτι το polygon count + geometry των αμαξιων ειναι σε χαμηλο επιπεδο σε REAL IN GAME, οπως και το environment texturing....

αντιθετα με το PCARS στο PC ειναι πολυ μπροστα σε in game  polygon count + geometry, οπως και σε texturing. Με full environment reflection και και και και

Στο βίντεο στο gamersyde τα γραφικά του GT Sport είναι χειρότερα από PS3. Μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το capture...

Το πρόβλημα στα Gran Turismo δεν είναι τα γραφικά αλλά ο ήχος....

Απορώ πως δεν αναφέρει κανείς ότι δεν επιτρέπεται σε αυτοκίνητα που έχουν χειροκίνητο σαζμάν ο ήχος από τις αλλαγές να ακούγεται σαν κιβώτιο διπλού συμπλέκτη!!!

Αυτή η λεπτομέρεια χαλάει το immersion.... Για παράδειγμα αυτό είναι κάτι που το έχουν προσέξει ιδιαίτερα στα Forza.

Δημοσ.

Ναι γιατι ολοι εχουμε κιβώτια διπλού συμπλέκτη και ξέρουμε από ήχο..... :P  Κάτι σημαδουρες - τριγωνα ΝΑΑ δε σου χαλάνε το immersion ; Τι γιναναι τα racing lines τα φαγανε ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι η τελικη εκδοση να εχει τα καλυτερα γραφικα απο ολα τα racing games οπως παντα.

(Και ετσι οπως ειναι δειχνει πιο ''real life'' απο τα υπολοιπα. Αυτο ειναι και το point σε αυτα τα παιχνιδια).

Εκτος αν τα κανουν μουσκεμα αυτη τη φορα.

Δεν ξερω γιατι τετοια λυσσα να το μειωσεις.

Δημοσ.

Στο βίντεο στο gamersyde τα γραφικά του GT Sport είναι χειρότερα από PS3. Μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το capture...

Το πρόβλημα στα Gran Turismo δεν είναι τα γραφικά αλλά ο ήχος....

Απορώ πως δεν αναφέρει κανείς ότι δεν επιτρέπεται σε αυτοκίνητα που έχουν χειροκίνητο σαζμάν ο ήχος από τις αλλαγές να ακούγεται σαν κιβώτιο διπλού συμπλέκτη!!!

Αυτή η λεπτομέρεια χαλάει το immersion.... Για παράδειγμα αυτό είναι κάτι που το έχουν προσέξει ιδιαίτερα στα Forza.

Και όμως παιζει να υπαρχει ελπιδα και εκει επιτελους(μακαρι να εχουμε και περεταίρω βελτιώσεις)

https://www.youtube.com/watch?v=-gK1pa91hqw&t=344s

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι η τελικη εκδοση να εχει τα καλυτερα γραφικα απο ολα τα racing games οπως παντα.

(Και ετσι οπως ειναι δειχνει πιο ''real life'' απο τα υπολοιπα. Αυτο ειναι και το point σε αυτα τα παιχνιδια).

Αυτη τη φορα μαλλον εχουν χασει την μπαλα σε ολους τους τομεις...

QYGRhYN.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ναι γιατι ολοι εχουμε κιβώτια διπλού συμπλέκτη και ξέρουμε από ήχο..... :P  Κάτι σημαδουρες - τριγωνα ΝΑΑ δε σου χαλάνε το immersion ; Τι γιναναι τα racing lines τα φαγανε ;

Για παράδειγμα αν επιλέξεις να οδηγήσεις π.χ. ενα Fiat 500, στο Gran turismo η αλλαγές της ταχύτητας στο σαζμαν είναι καρφωτές λες και οδηγείς κανα αγωινιστικό. Στο Forza αντίστοιχα, υπάρχει καθυστέρηση από το αφημα του γκαζιού, το πατημα του συμπλέκτη και το ξαναπάτημα του γκαζιού....

Αυτό γινόταν στο GT μόνο αν έπαιζες με τιμονιέρα και χειροκίνητο κιβώτιο (π.χ. Logitech G25-G29)

Και εγώ πιστεύω ότι θα έχει τα πιο "real life" γραφικά.

Και όμως παιζει να υπαρχει ελπιδα και εκει επιτελους(μακαρι να εχουμε και περεταίρω βελτιώσεις)

Σίγουρα υπάρχει βελτίωση όσον αφορά αυτό το βίντεο. Δεν ξέρω όμως αν είναι αρκετή.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτη τη φορα μαλλον εχουν χασει την μπαλα σε ολους τους τομεις...

Η τα εχει παει πολυ καλα το Forza...

Αλλα ηταν και πρωτοεμφανιζομενο. Το GT εχουν βαρεθει να το βλεπουν. :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αποχαιρεταμε τις αναβαθμισεις στα αυτοκινητα η συνεχιζει οπως ηταν παντα το gran turismo και το forza?

αν δεν εχει φτιαξιματα δεν θα το τιμησω....

Δημοσ.

Εγώ από τα βίντεο που έχω δει κατάλαβα ότι το παιχνίδι δεν έχει off line career!!!! Μόνο το driving school και τα trials... Κρίμα και το περίμενα

Δημοσ.

εγω θελω GTR να μπορω να το φτιαξω 1500 αλογακια..να βαλω καρμπον αξονες..τριδισκο..τουρμπινες κτλπ..και μετα να κανω και κανα drag  με τον μητσο διπλα μου...αν δεν δωσει αυτη την δυνατοτητα οπως ηταν παντα και οπως ειναι το forza  δεν θα τα παει καλα....ολος ο λαος του gran kai toy forza αυτο εκανε..και απο τι εχει παρει το ματι μου δεν βλεπω βελτιωσεις....αν ειναι ετσι μεγαλο κριμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...