Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo Sport [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως παίρνουμε κωδικό για τη beta παιδιά;

https://blog.eu.play...ontent=GT_Sport

πατα εκει που λεει  sign up to the beta here.

Χτες το βράδυ το άνοιξα, φαίνεται ωραίο, σε δίνει 3 αυτοκίνητα.το καλό είναι ότι πλέον έχουν βάλει μια μαλακία που λέγεται βαθμός ευγενής άμιλλας, εάν οδηγείς στην πίστα και δεν συγκρούεσαι με αντιπάλους το αυξάνει ς, ειδάλλως πέφτει.Είναι σημαντικό στο να παίρνεις περαιτέρω αυτοκίνητα

εμενα μου εδωσε ενα renault ena mustang kai ena subaru..

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η κουταμαρα ειναι οτι δεν σου εχει ανοιχτο το arcade  οπως το ειχε στους αμερικανους..παρα μονο το sport. και ανοιγει καποιες ωρες την μερα.

Δημοσ.

ωραιο φενεται το παιχνιδι σε πολλους τομεις.. καποια εφε του λειπουν για μενα και ακομα οτι δεν μαρεσει ο ηχος.. ειμαι και λιγο απαιτητικος σε αυτο αλλα σκεψου οτι ειναι ενα παιχνιδι του 2017.. δεν μπορεις να εχεις ενα κτηνος αγωνιστηκο  800 ιππων  και να καθεσαι σταματημενος 1500 στροφες ρελαντι και να μην ακους τιποτα.. που επρεπε να τρεμει η γη... γενικα ο ηχος θελει παρα παρα πολυ φτιαξιμο...

Δημοσ.

ναι ρε συ τι γινεται μαυτο τον ηχο στα gran turismo? εχουν ειδικα ατομα που ασχολουνται μονο με τον ηχο? αν ναι θελουν διωξιμο αμεσα..

τωρα ανοιξαν και το nurburgring

Δημοσ.

Στον ήχο μείνει πίσω σε σχέση με άλλα

Εαν ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν.... το συστημα αναρτησης, oι επαφες, κ.α. στο sport ειναι απλα ανυπαρκτα.

Δημοσ.

μονο τα γραφικα εχουν αλλαξει για μενα τπτ αλλο σε σχεση με ολα τα αλλα....ειναι beta  ακομα αλλα να μου πεις εδω το ετοιμαζουν 45 χρονια για να μας το δωσουν..τωρα στους 2 μηνες θα κανουν ριζικες αλλαγες? μπα..

εδω που φτασαμε επρεπε να ακους το λαστιχο που διπλωνει στις στροφες να βλεπεις να περνει κλιση το αμαξι, απο πισω να πεταει ακαυτες βενζινες,,,, μαυρους καπνους στις αλλαγες δηλαδη σε πειραγμενα αμαξια.. και αν ειναι και πολλα αλογα απο τις φωτιες που βγαζει η εξατμιση να περνει που και που και κανας προφυλακτηρας φωτια...αυτο ειναι simulator..χαχα πλακα πλακα τπτ δεν εχει αλλαξει.. πρεπει η querrilla να βγαλει κανα τιτλο με αυτοκινητα..

• Like 3
Δημοσ.

Απογοήτευση από μένα επίσης, δεν ξέρω πώς θα πουλούσε χωρίς την συμφωνία με την Nissan και την fia.τίποτα το νέο

Δημοσ.

Να πω την αμαρτία μου, με το driveclub και το RR3 στο κινητό καλύτερα περνάω, τι γράφω εγώ που αγοράζω PlayStation μόνο για το Gran Turismo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...