chrisgewrgi Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Πως παίρνουμε κωδικό για τη beta παιδιά; https://blog.eu.play...ontent=GT_Sport πατα εκει που λεει sign up to the beta here. Χτες το βράδυ το άνοιξα, φαίνεται ωραίο, σε δίνει 3 αυτοκίνητα.το καλό είναι ότι πλέον έχουν βάλει μια μαλακία που λέγεται βαθμός ευγενής άμιλλας, εάν οδηγείς στην πίστα και δεν συγκρούεσαι με αντιπάλους το αυξάνει ς, ειδάλλως πέφτει.Είναι σημαντικό στο να παίρνεις περαιτέρω αυτοκίνητα εμενα μου εδωσε ενα renault ena mustang kai ena subaru..
vrwmiaris Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Με έδωσε ένα Evo X, και δυο Hyundai genesis αγωνιστικά.Άμα θέλετε να μπούμε παρέα αύριο να γουστάρουμε all together
takisdemi Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Παιδιά απο το πρωί έκανα αιτημα αλλα δεν ηρθε κατι ακόμη
metallica 13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εμένα μία ferrari ένα amg και ένα hyundai!!
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 η κουταμαρα ειναι οτι δεν σου εχει ανοιχτο το arcade οπως το ειχε στους αμερικανους..παρα μονο το sport. και ανοιγει καποιες ωρες την μερα.
gorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και μένα δεν έχει έρθει κάτι... Έχω ελπίδες;;;
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 ωραιο φενεται το παιχνιδι σε πολλους τομεις.. καποια εφε του λειπουν για μενα και ακομα οτι δεν μαρεσει ο ηχος.. ειμαι και λιγο απαιτητικος σε αυτο αλλα σκεψου οτι ειναι ενα παιχνιδι του 2017.. δεν μπορεις να εχεις ενα κτηνος αγωνιστηκο 800 ιππων και να καθεσαι σταματημενος 1500 στροφες ρελαντι και να μην ακους τιποτα.. που επρεπε να τρεμει η γη... γενικα ο ηχος θελει παρα παρα πολυ φτιαξιμο...
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 ναι ρε συ τι γινεται μαυτο τον ηχο στα gran turismo? εχουν ειδικα ατομα που ασχολουνται μονο με τον ηχο? αν ναι θελουν διωξιμο αμεσα.. τωρα ανοιξαν και το nurburgring
vrwmiaris Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μπαίνω μέσα τώρα, από το 2 δεν έχουν αλλάξει τίποτα, ζήτημα να έχει 10 διαφορετικούς ήχους
hitman69 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Στον ήχο μείνει πίσω σε σχέση με άλλα Εαν ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν.... το συστημα αναρτησης, oι επαφες, κ.α. στο sport ειναι απλα ανυπαρκτα.
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 μονο τα γραφικα εχουν αλλαξει για μενα τπτ αλλο σε σχεση με ολα τα αλλα....ειναι beta ακομα αλλα να μου πεις εδω το ετοιμαζουν 45 χρονια για να μας το δωσουν..τωρα στους 2 μηνες θα κανουν ριζικες αλλαγες? μπα.. εδω που φτασαμε επρεπε να ακους το λαστιχο που διπλωνει στις στροφες να βλεπεις να περνει κλιση το αμαξι, απο πισω να πεταει ακαυτες βενζινες,,,, μαυρους καπνους στις αλλαγες δηλαδη σε πειραγμενα αμαξια.. και αν ειναι και πολλα αλογα απο τις φωτιες που βγαζει η εξατμιση να περνει που και που και κανας προφυλακτηρας φωτια...αυτο ειναι simulator..χαχα πλακα πλακα τπτ δεν εχει αλλαξει.. πρεπει η querrilla να βγαλει κανα τιτλο με αυτοκινητα.. 3
vrwmiaris Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Απογοήτευση από μένα επίσης, δεν ξέρω πώς θα πουλούσε χωρίς την συμφωνία με την Nissan και την fia.τίποτα το νέο
metallica 13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Σκέτη απογοήτευση και από μένα!είναι πολύ πίσω ακόμα σε πολλούς τομείς!
vrwmiaris Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Να πω την αμαρτία μου, με το driveclub και το RR3 στο κινητό καλύτερα περνάω, τι γράφω εγώ που αγοράζω PlayStation μόνο για το Gran Turismo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα