Damachi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ποιος *** για το Ford GT40 των 20000000 credits άμα δε μπορείς να συνδεθείς
raptorx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Καλό Patch.Είχαν φάση οι αγώνες με τα Ford F150 στο GT League
mushroom35 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα παίδες. Τις τελευταίες 3 μέρες δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο και μου βγάζει "παρουσιάστηκε σφάλμα (NP -32470-6)". Τι πρέπει να κάνω γνωρίζει κανείς?
neof1z Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Gran Turismo Sport (Day One Edition) Καλημέρα στους παίκτες! Έχει στο Store προσφορά το Gran Turismo Sport (Day One Edition) κάπου στα 23 ευρώ με Ps plus. Ήθελα να ρωτήσω αν το έχει αγοράσει κάποιος φίλος να μου πει αν διαθέτει Ελληνικά.
raptorx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, neof1z είπε Gran Turismo Sport (Day One Edition) Καλημέρα στους παίκτες! Έχει στο Store προσφορά το Gran Turismo Sport (Day One Edition) κάπου στα 23 ευρώ με Ps plus. Ήθελα να ρωτήσω αν το έχει αγοράσει κάποιος φίλος να μου πει αν διαθέτει Ελληνικά. Σε φυσική μορφή(Δώρο με την κονσόλα τα χριστούγεννα)έχει κανονικά Ελληνικά μέσα.Πιστεύω πως και στην Digital θα έχει εφόσον είναι Ελληνικό το PSN
neof1z Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Το ξέρω αλλά θα ήθελα κάποια επιβεβαίωση μιας και έχουν την ίδια τιμή. Στο Store πάντως γράφει ότι δεν έχει!
raptorx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Καλές οι προσθήκες στο νέο patch αλλά δεν έχει νόημα πιστεύω η αγορά αυτοκινήτων μέσω PlayStation store μαζί και μέσω των πόντων στο παιχνίδι. Για την πλάκα μαζευεις λεφτά στο παιχνίδι κι με τις δοκιμασίες ημέρας κερδίζεις και το πιο απίθανο αυτοκίνητο (δεν εχω πληρώσει κανένα αμάξι στο Professional league)
BigRed Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ps4 + Gt Sport + Race Wheel Pro 2 Καλησπέρα. Έχω τον παραπάνω συνδυασμό αλλά δεν ξέρω ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε στην τιμονιέρα, στα πετάλια να είναι το γκάζι κ' το φρένο κ' στα "αυτάκια" πίσω από το τιμόνι να είναι οι αλλαγές ταχυτήτων... Αν κάποιος φίλος ξέρει το σωστό set-up θα με βοηθούσε πάρα πολύ
therock Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Ρε παιδια επαιζε οντως το φθινοπωρο στο 20αρικο η Steelbook? Ελεγα να το παρω αυτες τις μερες απο καταστημα επειδη αγγελιες το δινουν ακριβα, αλλα και τα 40 για steelbook πανε πολλα. Αν οντως υπηρξε στα 21-22 και ξαναφτασα το τσιμπαγα με κλειστα ματια
fortenick Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Καλημέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Έχω την τιμονιερα logitech giving gt και θέλω να παίξω το παιχνίδι. Όμως το παιχνίδι δεν την έχει στα τιμόνια. Μου είπαν για κάποιο αντάπτορα ώστε να παίξει. Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ
Boubis1411 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Grand Turismo PS 4 PRO -αναλυση ; στο συγκεκριμενο παιχνιδι και γενικα σε ολα Ps 4 PRO τι αναλυση παιζουν ;
polakis21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Παιδια μολις πηρα τιμονιερα για πρωτη φορα στην ζωη μου. Την thrustmaster t300rs gt edition! Τουμπανο μιλαμε. Εχω το gt sport και το project cars 2 και το f1 το τελευταιο αλλα εχω παιξει μονο το gt sport πριν παρω το τιμονι. Με ποιο απο τα τρια πιστευετε οτι αξιζει να ασχοληθω για πιο sim racing φαση οδηγωντας με τιμονι; Και στο gran turismo ποια ειναι τα καλυτερα sim settings για το τιμονι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα