Damachi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μετα το κραξιμο θα βγαλουνε και το υπολοιπο με δοσεις 1
FrankyGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά ξέρει κανείς ποτέ θα βγει το update με το GT league. Για Δεκέμβρη δεν ειπαν;
ipso33 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχω το εικονίδιο στα options ώστε να αλλάξω γλωσσα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος.
FrankyGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Κατεβαίνει update σχετικά μεγάλο ελπίζω να είναι αυτό που περιμένουμε...........
FrankyGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Κάπως καλύτερα τα πράγματα για μετά από τόσα χρόνια χωρίς GT στο PS4 αλλά πάλι ημιτελές. Να δούμε πότε θα βγάλουν το 7 οι *** οι Ιάπωνες. Έστι μούρχεται να χτυπήσω το xbox one x μαζί με το Forza να ξελαμπικάρω ***. ΕΛΕΟΣ
flox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχει κάποιο θέμα με την σύνδεση στο σέρβερ και σε εσάς;
Damachi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κάπως καλύτερα τα πράγματα για μετά από τόσα χρόνια χωρίς GT στο PS4 αλλά πάλι ημιτελές. Να δούμε πότε θα βγάλουν το 7 οι *** οι Ιάπωνες. Έστι μούρχεται να χτυπήσω το xbox one x μαζί με το Forza να ξελαμπικάρω ***. ΕΛΕΟΣ Τα φαγε το κολομάρκετινγκ .. Ετοιμασου να δεις πολυ πέσε pay credits και buy DLC Cars καθε λιγο
VonLoutsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κάπως καλύτερα τα πράγματα για μετά από τόσα χρόνια χωρίς GT στο PS4 αλλά πάλι ημιτελές. Να δούμε πότε θα βγάλουν το 7 οι *** οι Ιάπωνες. Έστι μούρχεται να χτυπήσω το xbox one x μαζί με το Forza να ξελαμπικάρω ***. ΕΛΕΟΣ Πρέπει να παραδεχτούμε οτι η MS σε επίπεδο Racing είναι πιο μπροστά από Sony. Forza 5, Forza 6 και Forza 7 και ακόμα στο PS παλευουν για ένα Gran Turismo. Και να φανταστούμε οτι το Forza 5 το έδωσε <<δωρεάν>> με τα Games with Gold. 1
flox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Οι περισσότεροι που σχολιάζουν εδω δεν εχουν καν το παιχνίδι! ή κατάφεραν να παίξουν χωρίς σύνδεση στο σέρβερ! ένα απ τα δυο γίνεται με προβάδισμα το πρώτο!
g6519 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχει κάποιο θέμα με την σύνδεση στο σέρβερ και σε εσάς; καλησπέρα. εχει το παιχνιδι ο γιος μου και επιβεβαιωνω και εγω ότι σημερα το μεσημερι υπηρχε θέμα με την σύνδεση στο σέρβερ. τωρα δεν ξερω εεαν εχει λυθει. εχω και εγω μια ερωτηση. σε αυτό το παιχνιδι μπορεις να παιξεις 1χ1 (δλδ πχ εγω με τον γιο μου) η μονο ονλαιν?? ευχαριστω
malias4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Κάπως καλύτερα τα πράγματα για μετά από τόσα χρόνια χωρίς GT στο PS4 αλλά πάλι ημιτελές. Να δούμε πότε θα βγάλουν το 7 οι *** οι Ιάπωνες. Έστι μούρχεται να χτυπήσω το xbox one x μαζί με το Forza να ξελαμπικάρω ***. ΕΛΕΟΣ Φιλε μου εγω το κανα κ ηρεμησα Eδω κ ενα μηνα !Κατοχος playstation απο την πρωτη psx κονσολα με το που πηρα το gt sport κ εφαγα την φρικη (ηξερα βεβαια οτι δεν εχει tunning,οffline κτλ) πουλαω το ps4 κ αγοραζω πακετο xbox one s μαζι με forza .. Αντε πια με τον καζονουρι τον αν@maλο τοσα χρονια στην αναμονη.. 2
FrankyGR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Φιλε μου εγω το κανα κ ηρεμησα Eδω κ ενα μηνα ! Κατοχος playstation απο την πρωτη psx κονσολα με το που πηρα το gt sport κ εφαγα την φρικη (ηξερα βεβαια οτι δεν εχει tunning,οffline κτλ) πουλαω το ps4 κ αγοραζω πακετο xbox one s μαζι με forza .. Αντε πια με τον καζονουρι τον αν@maλο τοσα χρονια στην αναμονη.. Έλεος τόσα χρόνια PS4 και βγάζουν το GT Sport. Πόσοι δουλεύουν στην Polyphony 10 άτομα ; Οι άλλοι κάθε χρόνο βγάζουν μια Forza Horizon μία Forza Motorsport..... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα