stelios18120 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Sargio εγω δεν ξερω απο φωτοshop Μ στελνεις το σημα της αστυνομιας να το κοτσαρω κ εγω σε κανενα αμαξακι που θα φτιαξω; (μεσω mail) Κ στα πλαγια θα σ γραψω στο αμαξι tuning by sargio
sargio01 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Θα ψαχτώ και θα δω, θέλω πολύ να το μοιράσω. (και χωρίς πνευμ. δικαιώματα εννοείται ) Το θέμα μου είναι οτι μέχρι στιγμής τα liveries του κάθε αυτοκινήτου είναι αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, εχω φτιάξει ας πούμε το mitsubishi evo και ήθελα την εμφάνισή του να την βάλω σε όλων των κατηγοριών τα evo ώστε να το "παίξω στόλος". Αμ δεν γίνεται, απ' οσο εχω ψαχτεί μέχρι τώρα, πρέπει για κάθε αυτοκίνητο να σχεδιάζω ξεχωριστά, απ' το μηδέν! Βέβαια η polyphony έχει ηδη ανοίξει site που μέσω αυτού θα εισάγουμε σχέδια, λογότυπα κλπ στο παιχνίδι(αρχεία .svg) και μένει να ανοίξει η δυνατότητα. Ως τότε υπομονή. σ.σ. Για την bmw περιπολικό, την εχω κοινοποιήσει. Αρκεί να κάνεις αναζήτηση στις εμφανίσεις αυτοκινήτου στην εξερεύνηση γράφοντας τρείς όρους: "police", "car", "greek". 1
hexenlord Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 sargio, μηπως κανεις decals, liveries και για forza horizon 3?
sargio01 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οχι Δεν το εχω καν. Να σε ρωτήσω όμως, το forza παίρνει εξωτερικά αρχεία; Αν είναι να μου πείς τι θέλεις, να το φτιάξω στο photoshop και να στο δώσω. (βλ. PES που μοιραζόμαστε τις εμφανίσεις των ομάδων μέσω usb)
hexenlord Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Οχι Δεν το εχω καν. Να σε ρωτήσω όμως, το forza παίρνει εξωτερικά αρχεία; Αν είναι να μου πείς τι θέλεις, να το φτιάξω στο photoshop και να στο δώσω. (βλ. PES που μοιραζόμαστε τις εμφανίσεις των ομάδων μέσω usb) Θα ρωτησω αγαπητε και θα σου πω. Ευχαριστω παντως που μονο και μονο το αναφερεις. 1
cone Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ΚΟ και ΚΑΑ ποτε ανεβαινουν; ποινες δεν εχω στους αγώνες, πρασινα ταμπελάκια ΚΑΑ μου εμφανιζει αλλα εχω κολλήσει στο Ε και Ε.
stelios18120 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 σ.σ. Για την bmw περιπολικό, την εχω κοινοποιήσει. Αρκεί να κάνεις αναζήτηση στις εμφανίσεις αυτοκινήτου στην εξερεύνηση γράφοντας τρείς όρους: "police", "car", "greek". Μπηκα στο youtube και το ειδα. Ωραιος
sargio01 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μπηκα στο youtube και το ειδα. Ωραιος Οχι, εννοώ πως αν θέλει κάποιος να πάρει την εμφάνιση και να την βάλει στην δική του bmw, μπορεί να την κατεβάσει "in game" στην ενότητα "εξερεύνηση" του κεντρ. μενού του παιχνιδιού. Κατά τ' άλλα σ' ευχαριστώ 1
doctorser Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Όπως έχω ξαναγράψει 5 χρόνια μετά η Polyphony προσφέρει απλώς ένα premium demo με τιμή Full παιχνιδιού και δυστυχώς τα Fanboy επικροτούν αυτή τη κίνηση αγοράζοντας έχοντας παρωπίδες μόνο και μόνο λόγο Brand.... Άμα το έκανε αυτό η MS και έβγαζε Forza μετά από 5 χρόνια με: 60 αμάξια πραγματικά (150-160 με τις παραλλαγές). 11 πίστες. Μόνο online. Καθόλου Single player. Θα πέφταν όλοι να τη κράξουν. Ενώ τώρα απλά το Gt Sport έχει μπει στα charts και μετά μας πειράζουν EA, Activision και κράζουμε για τις τακτικές τους. Ειλικρινά αυτό το πράγμα Full price δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτα....εκτός αν σας αρέσει αντί να παίζετε να βγάζετε φωτογραφίες στα 5943574390573409 τοπία που έβαλαν μέσα αντί για αυτοκίνητα, πίστες και Single player αγώνες. Άντε στο επόμενο Gran turismo 30 αμάξια, 5-6 πίστες να θυμηθούμε ξανά τα Prologue και Full price φυσικά αφού τα προβ...τα εεε συγνώμη οι gamers ήθελα να πω δεν πρόκειται να επικροτήσουν και να αγοράσουν τέτοια παιχνίδια, α ξέχασα είναι για Playstation οπότε θα πουλήσει 1 1
cone Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Όπως έχω ξαναγράψει 5 χρόνια μετά η Polyphony προσφέρει απλώς ένα premium demo με τιμή Full παιχνιδιού και δυστυχώς τα Fanboy επικροτούν αυτή τη κίνηση αγοράζοντας έχοντας παρωπίδες μόνο και μόνο λόγο Brand.... Άμα το έκανε αυτό η MS και έβγαζε Forza μετά από 5 χρόνια με: 60 αμάξια πραγματικά (150-160 με τις παραλλαγές). 11 πίστες. Μόνο online. Καθόλου Single player. Θα πέφταν όλοι να τη κράξουν. Ενώ τώρα απλά το Gt Sport έχει μπει στα charts και μετά μας πειράζουν EA, Activision και κράζουμε για τις τακτικές τους. Ειλικρινά αυτό το πράγμα Full price δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτα....εκτός αν σας αρέσει αντί να παίζετε να βγάζετε φωτογραφίες στα 5943574390573409 τοπία που έβαλαν μέσα αντί για αυτοκίνητα, πίστες και Single player αγώνες. Άντε στο επόμενο Gran turismo 30 αμάξια, 5-6 πίστες να θυμηθούμε ξανά τα Prologue και Full price φυσικά αφού τα προβ...τα εεε συγνώμη οι gamers ήθελα να πω δεν πρόκειται να επικροτήσουν και να αγοράσουν τέτοια παιχνίδια, α ξέχασα είναι για Playstation οπότε θα πουλήσει στο ασχετο εντωμεταξυ... ε μη το παρεις.
vrwmiaris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 στο ασχετο εντωμεταξυ... ε μη το παρεις. Έχει δίκιο.ειδικά από την στιγμή που βλέπει Σ τον praiano63 να ανεβάζει φώτο με αυτοκίνητα με χρωματισμούς και κάνει share video με γύρους, κάτι δεν πάει καλά.Για όσους δεν ξέρουν ήταν tuner στο gt6.Όσοι μπαίνετε gt planet τον γνωρίζετε
Daredevil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μετά το ψιλοθάψιμο για το content .....ανακοίνωσαν gt mode στο Patch του Δεκεμβρίου μαζί με 12 αυτοκίνητα και επιπλέον 50 αυτοκίνητα free μέχρι τον Μάρτιο. Κάτι μου λέει ότι πρέπει να έπεσε πολύ πίεση για να βγει τον περασμένο Οκτώβριο.... http://www.eurogamer.net/articles/2017-11-22-gran-turismo-sports-first-big-update-introduces-a-more-traditional-single-player-campaign
panos2171 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μόνο online. Κάπου χάθηκα στη μετάφραση.... Δηλαδή το GT sport παίζεται μόνο online;
vrwmiaris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ναι, με το απδειτ θα φέρουν ότι και στα προηγούμενα .θα έχει αγώνες οφλαιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα