Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo Sport [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι , μονο που ηταν καλυτερο για την εποχή του :P . Και το GT5 που κλεισανε και δε σου τριβε να αγορασεις extra credits

-  Τα  dlc με το υπολοιπο single player career mode ποτε θα βγουνε ; :lol:

Δημοσ.

τελικά κάναν πολύ καλή δουλειά με το game 

και εκεί που δείχνει την αξία του είναι το online με 22 οδηγούς και safety rating system συν ghost system για αποφυγή collisions 

οποίος γουστάρει online racing δεν το χάνει με τπτ 

στα αρνητικά οι λίγες πίστες του 

και ένα review από τους ειδικούς του χώρου

https://www.youtube.com/watch?v=QAiumRUyy2g 

Δημοσ.

Gran turismo χωρις περιεχομενο σε single player και always online ειναι για κραξιμο.

Και ντροπη στους υπευθυνους που κανουν 1000χρονια να βγαλουν ενα αξιοπρεπες κανονικο gt με τοσα εσοδα που εχουν και τους κανει ρεζιλι η ms με το forza.

Driveclub νουμερο 2 το κανανε ενα πραγμα,κριμα για την αναμονη τοσων ετων...

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον δεν γνώριζες τι είναι (ή καλύτερα τοτε τι θα είναι) το GT Sport.

Το παιχνίδι απευθύνεται για esports καθαρά.

Όσον αφορά για το κανονικό GT έχεις δίκιο.

• Like 1
Δημοσ.

Καιρός να πάει σπίτι του ο Kaz. Παγκόσμια απογοήτευση και user μαζί με critic reviews στον πάτο. Νισάφι πια τα καλογυαλισμένα tech demos με μηδέν περιεχόμενο.

• Like 2
Δημοσ.

Γνωριζω τι εστι GT sport και γιατι δεν λεγεται GT 7,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει βγει κανονικο GT ακομα στο ps4 4χρονια τωρα οταν στην αλλη πλευρα εχουν 3 Forza motorsport και νομιζω 2 forza horizon.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε, το παιχνίδι γαμάει! Ο ήχος του μου 'χει πάρει το μυαλό! Πατάω τα κέρβς, βγαίνω απο τον δρόμο ή απλά το αυτοκίνητο φτάνει στα όριά του στη στροφή κι ΑΚΟΥΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΝΑ ΠΑΛΩΝΤΑΙ!!!! :o

Μιλάμε είμαι στη δουλειά κι ακούω αυτοκίνητα να ζορίζονται! Εχω αρρωστήσει..... γιατρέ δεν είμαι καλά, ΕΘΙΖΟΜΑΙ. :mrgreen:

Συν την αποθέωση του οτι σχεδιάζω τα αυτοκίνητα όπως θέλω... απεριόριστες οι δυνατότητες του επεξεργαστή εμφάνισης. Με χαλάει τρελά οτι είναι μόνο για arcade αγώνες... :(

Ελπίζω και θεωρώ οτι σε μελλοντικό patch θα ανοίξει ο δρόμος και για το online...

Παρακάτω είναι το πρώτο αμαξάκι που σχεδίασα(evo βεβαίως βεβαίως) :wub:

IMG_20171019_093718.jpg

IMG_20171019_093832.jpg

IMG_20171019_093822.jpg

IMG_20171019_093757.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...