Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo Sport [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την εποχή του gt2 είχε ξεκαθαριστεί οτι δεν επιτρεπόταν απο τις συμβάσεις με τους κατασκευαστές η εμφάνιση ζημιών καθώς θα αποτελούσαν μέτρο σύγκρισης μεταξύ τους εφόσον έδιναν(και δίνουν) τα πλήρη δικαιώματα(ακόμα και της τηλεμετρίας) με σκοπό την διαφήμιση.

Εν το μεταξύ η αποκλειστικότητα της ενσωμάτωσης της πραγματικής τηλεμετρίας των αυτοκινήτων είναι αυτό που διαχωρίζει το gt απο τους υπόλοιπους αντίστοιχους τίτλους. Άντε, μου τα πρήξατε με τα άλλα! :P Το forza το ενα, το progect cars το άλλο... :devil: :mrgreen:

Ξεκαθαρίζω πως είναι πείραγμα η δεύτερη παράγραφος :P, δεν εχω παίξει ποτέ κανένα απο τ' άλλα παιχνίδια και απλά εκθειάζω την ακρίβεια με την οποία παρουσιάζονται τα αυτοκίνητα στο gt :-)

τι ειπες τωρα ρε φιλε.... δε το ξερα. καλή φάση και λογικο ακούγεται

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι.

...για να καταλάβεις το πως βλέπουν οι κατασκευαστές το GT, υπάρχει στο παιχνίδι μια κατηγορία αυτοκινήτων που μπορείς να οδηγήσεις που λέγεται "vision" και περιλαμβάνει πρωτότυπα, ξύλινα μοντέλα τα οποία δεν εχουν κυκλοφορήσει και ούτε πρόκειται. Είναι στο πλαίσιο των ερευνών των αυτοκινητοβιομηχανιών.

(η vw βέβαια έκανε την διαφορά σ' αυτό, κατασκευάζοντας το Volkswagen GTI Supersport Vision απο κανονικά υλικά, πλήρως λειτουργικό! :o)

...ολα αυτά, είναι γνωστά στην κοινότητα του gt. Κάτι τέτοια είναι που δίνει ο κόσμος συγχωροχάρτια για τις αναβολές στην κυκλοφορία, του sport ας πούμε που ήταν να 'χει κυκλοφορήσει εδω και δυο χρόνια...

Δημοσ.

Εγω χθες σε ενα δωματιο που μπηκα για online ειχε κανονικα ζημιες.το μοτερ μετα απο τρακαρισμα ηταν κοφα και τα ψαλιδια στραβωσαν μαζι με τις ροδες και πηγαινε μονο του αριστερα

Απλα ο διαχειριστης του δωματιου ειχε ενεργοποιησει τις ζημιες

Δημοσ.

Εγω χθες σε ενα δωματιο που μπηκα για online ειχε κανονικα ζημιες.το μοτερ μετα απο τρακαρισμα ηταν κοφα και τα ψαλιδια στραβωσαν μαζι με τις ροδες και πηγαινε μονο του αριστερα

Απλα ο διαχειριστης του δωματιου ειχε ενεργοποιησει τις ζημιες

Καλά ναι, εννοείται οτι υπάρχουν τέτοιες ζημιές, για να διατηρείται το δίκαιο του αγώνα ας πούμε αλλά εμείς μιλάμε για ζημιές "crash test" :P σαν της παράθεσης παρακάτω:

Δειτε το βιντεο απο 4.40 και μετα.... (δειτε την συγκρουση)

https://youtu.be/OeuLo468bAg

....στο GT Sport το αμαξι χορευει ΤΣΑΜΙΚΟ πανω στα ελαστικα.

και δειτε Project Cars

https://youtu.be/3j7e-MjHKtU

https://youtu.be/v3IK1onJNQk

Δημοσ.

Καλά ναι, εννοείται οτι υπάρχουν τέτοιες ζημιές, για να διατηρείται το δίκαιο του αγώνα ας πούμε αλλά εμείς μιλάμε για ζημιές "crash test" :P σαν της παράθεσης παρακάτω:

Κοιτα το βιντεο ειναι απο το πρωτο beta.το οποιο το διεγραψα μολις το δοκιμασα.αυτες τις μερες ειπα να το δοκιμασω παλι μιας και μετα απο καιρο ξαναβγηκε beta. Και στο λεω με σιγουρια δεν εχει καμια σχεση με το πρωτο beta σε ολους του τομεις.

Δημοσ.

Κοιτα το βιντεο ειναι απο το πρωτο beta.το οποιο το διεγραψα μολις το δοκιμασα.αυτες τις μερες ειπα να το δοκιμασω παλι μιας και μετα απο καιρο ξαναβγηκε beta. Και στο λεω με σιγουρια δεν εχει καμια σχεση με το πρωτο beta σε ολους του τομεις.

Ναι πράγματι, υπάρχουν βελτιώσεις παντού(online δεν εχω παίξει βέβαια οπότε δεν ξέρω για 'κει).

Τώρα για το θέμα των ζημιών, αλήθεια τσαλακώνονται σ' αυτό το επεισόδιο;; (θα 'ναι ΠΟλύ *** :-) )

Παράταση και για σήμερα έχει πάρει η beta

Εννοείς λήγει αύριο πια; Γιατί μέχρι τώρα ήταν να λήξει απόψε στις 21:00...

Δημοσ.

λυστε  μου ρε αδερφια μια απορια.....

Αυτό το sport, δε ειναι σαν τα παλία που μπορούσα να αγοράσω τρπλό συμπλεκτη και τουρμπο και τετοια και να φτιαξω το αμαξι μου οπως θέλω . Μήπως θα βγει κανένα Gran Turismo 7 ας πούμε και αυτό είναι κάτι σαν prologue;

Μη με απογοητεύσετε.

Δημοσ.

Όχι δεν πειράζεις τίποτα, πλην κιβώτιο, αεροδυναμική, αναρτήσεις.για να μην χρειάζεται να κατεβάζεις την ΕΑ του εκάστοτε αυτοκινήτου για να πληρεί τις προδιαγραφές συμμετοχής.σε έναν αγώνα δε βγαίνει η πίστη για να κερδίσεις, δεν έχει πλέον το κάνω 800 άλογα, οι άλλοι τρέχουν με 150 και τους αφήνεις 6 γύρους πίσω.στην τσίτα συνέχεια είσαι και θέλει καλό υπολογισμό πότε θα μπαίνεις στα πιτ, με τα λάστιχα και τις βενζίνες

Δημοσ.

θα το αντεξω. το demo Παντως το εβγαλα αλλο. αντε να παρουμε τη φουλ εκδοση τωρα.

αντε κνατε add να παιξουμε τιποτα. tzzzizzz

Δημοσ.

To prologue ηταν σα ντεμο που πουλαγανε κανονικα -το 5 το χω αγορασει 3 φορες σαν απλη -extra και dlc  γενικα κανανε πολλα λαθη και πεσανε πισω . Το 7(sport my ass :devil:)  εχει και ολα τα προηγουμενα soundtracks και ειναι πιο βαρυ πεπονι στα physics - σε σημειο που χωρις assists σπαει @ρχιδια -εχω και το Forza 7 για αμεση συγκριση .... Στο Online παντως ειναι μια αηδια με συκρουόμενα κ@λοπαιδακια να πεφτουν πανω σου επιτηδες για να βγουνε μπροστα .

Δημοσ.

To prologue ηταν σα ντεμο που πουλαγανε κανονικα -το 5 το χω αγορασει 3 φορες σαν απλη -extra και dlc γενικα κανανε πολλα λαθη και πεσανε πισω . Το 7(sport my ass :devil:) εχει και ολα τα προηγουμενα soundtracks και ειναι πιο βαρυ πεπονι στα physics - σε σημειο που χωρις assists σπαει @ρχιδια -εχω και το Forza 7 για αμεση συγκριση .... Στο Online παντως ειναι μια αηδια με συκρουόμενα κ@λοπαιδακια να πεφτουν πανω σου επιτηδες για να βγουνε μπροστα .

Έχεις μεγάλο δίκιο, εκεί που παίζαμε το 6με όλα off εκτός του abs1 , εδώ δεν μπορείς να στρίψεις.γράψε nik να σε κάνω add

Δημοσ.

Μέχρι κάποια χιλιόμετρα μπορούν να πεσουν πανω σου. Αλλιως γινεται ghost και δε σε ακουμπανε.Καποια ακουμπησματα ίσως. Που και αυτα έχουν ποινή στο χρόνο και στο δεικτη ΚΑΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...