Προς το περιεχόμενο

Απαλαχτηκα απο σενα(NEC 1300A) και μια ομορφη ......

Orliaklis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον κακως δεν τα ανεφερα τα firmware που δοκιμασα,απο official και τα 2 ειχαν το 1.05 οταν τα αγορασα και ο τεχνικος απο το καταστημα που τα αγορασα μου προτεινε αμεσα να τα αναβαθμισω στο 1.06 για να μην εχω προβληματα,σε 2 βδομαδες βγηκε το 1.07 παντα για official μιλαω.Τελος δοκιμασα το 1.08 και μετα στραφηκα προς τα firmware του Herrie δοκιμασα και τις 2 εκδοσεις 1.07 που εβγαλε και δυστηχως δεν λυθηκαν τα προβληματα.Επειτα βγηκε το official 1.09 και φυσικα δοκιμασα και αυτο,η υπομονη μου ομως εξαντληθηκε οταν εβαλα και το 1.08Holiday Edition του Herrie.Απο media δοκιμασα Princo με ή χωρις γραματα και ποτε η επιβεβαιωση δεδομενων του NERO δεν ηταν επιτυχης, σε ταχυτητες 2χ και 4χ,Στα παρακατω ειχα μετριες αποδοσεις και περιπου μια στις 2 εγγραφες κατελειγε σε δισκακια καμενα ή δισκακια που δεν διαβαζοταν ολα τους τα δεδομενα NEXUS,TRAXDATA,That's write + και -,Creation,Intenso,Απο τα verbatim και τα τα that's εμεινα αρκετα ικανοποιημενος αλλα δεν εχω την διαθεση καθε φορα που γραφω ενα DVD Data η μια ταινια να κανω 2 ωρες ελεγχο με προγραμματα για την καλη ποιοτητα τους.Τι να πω ρε παιδια φαινεται πως το βραβειο γκαντεμικης αγορας για το 2003 παει σε μενα με αυτα που διαβαζω!!!

Δημοσ.

Και εγώ να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. To NEC είναι άψογο!!!! ( με firmware του herrie όμως). Κανένα καμένο δισκάκι , και όποια έχω δοκιμάσει τα βλέπει κανονικότατα!

Δημοσ.

Να συμφωνησω και εγω με τους παραπανω. Το NEC ειναι φοβερο μηχανημα. Δεν εχω κανενα καμμενο δισκακι και ας εχω γραψει πανω απο 40 DVD και καμια 80αρια CD. Η καλυτερη επιλογη μου για το 2002. Το εχω ηδη 1,5 μηνα.

Δημοσ.

mages mou to paredosan simera to prwi sti doulia.

tha to ftiaxw avrio savvato kai tha sas pw tis prwtes mou

entipwseis. alithia Firmware pws allazoume ??? ligo asxeti

erwtisi alla den exei tixei na allaxw xana se kati kai apo oti

vlepw edw epivalete :)

Δημοσ.
....alithia Firmware pws allazoume ??? ....

Καλημερα,

κατεβάζεις αυτό που θέλεις και μετά το "τρέχεις".

Προσοχή - προσοχή Δεν πρέπει με τίποτα να διακοπεί αυτή η διαδικασία.

Επίσης δεν πρέπει να υπάρχει δισκάκι - κενό ή γραμμενο - μέσα στη συσκευή.

Πάντως μαζί με το f/w, κατεβαίνει και read me .

Δημοσ.

Emena mou ta grafei pote se 4x alla epi to pleiston se 2x....Giati omws? Den exw katalavei.....Pira 20 diskakia kai ta 7-8 graftikan se 4x, sta alla enw leei wriing speed 4x ,kanei kanena misawro!

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με τις ταχήτητες. Αυτό που έχω καταλάβει είναι (και είναι και λιγό κουφο) οτι αν το έχω το μηχάνημα ανοιχτό (2-3 ώρες) και γράψω ένα DVD, τότε το γράφει σε 2x. Αν το έχω κλειστό και το ανοίξω και γράψω αμέσως ένα DVD τότε το γράφει σε 4x. Κουφό αλλά εμένα αυτό μου κάνει. Υποθέτω οτι έχει να κάνει με το πόσο κουράζετε ο σκληρός ή ίσως και με την μνήμη. Τι να πώ. Πάντως κανένα παράπονο απο το μηχάνημα. Χρησιμοποιώ μόνο Princo DVD άκια και δεν μου έχει κάψει κανένα και όλα δουλεύουν μια χαρά.

Δημοσ.

pseira και me_robas, το ίδιο μου κάνει κι εμένα με τα Princo. Αυτά που σας έχει γράψει σε 4x είναι εντάξει; Σ'εμένα όσα έχουν γραφτεί σε 4x παρουσιάζουν προβλήματα ενώ τα Ritek που γραφόταν όλα σε 4x είναι μιά χαρά.

Δημοσ.

Παιδιά σας βλέπω αρκετά γνώστες στο αντικείμενο περί NEC 1300A.

Κι εγώ έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος (έχω κατεβάσει firmware αλλά δε χρειάστηκε να τα τοποθετήσω. Κι απο φίλους που ξέρω έχω ακούσει καλά λόγια)

Το μόνο που με προβληματίζει εμένα προσωπικά είναι το θέμα της τιμής.

Κάποιος φίλος μου είπε ότι το αγόρασε με 99ευρώ απο την Στουρνάρη μόλις μιάμιση εβδομάδα πριν, ενώ εγώ έδωσα 150ευρώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Το σχετικό topic βρίσκεται εδώ : -> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=371534

Όποιος είναι κάτοχος ενός NEC 1300A θα τον παρακαλούσα να μου δώσει μια ενδεικτική τιμή του πόσο και πότε το αγόρασε. (και το απο πού αν θέλει - αρκεί περιοχή - δε χρειάζεται μαγαζί αν δε θέλει να πει - το ίδιο ισχύει και για τους καταστηματάρχες όπως ο φίλος ALEXANDER!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...