Orliaklis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μετα απο 4 μηνες χρησης 2 NEC 1300A απειρες δοκιμες firmware και απειρα καμενα DVD με στοχο να βρεθει το καταλληλο δισκακι για να γραψουν οι αυτου μεγαλειοτητες τους(nec) τα γυρισα πισω στο καταστημα ευτυχως ο ανθρωπος ειναι γνωστης και εδειξε καταναοηση και αφου συμπληρωσα μια διαφορα χρηματων πηρα TEAC που επρεπε να παρω απο την αρχη μιας και τα 2 recorder TEAC που εχω με εβγαλαν ασπροπροσωπο παρα τα πανδεινα που τραβαν στα χερια μου.Συμπερασμα το φτηνο δεν ειναι παντα το καλυτερο και δευτερον αν ειστε απο καπου ικανοποιημενοι μην ψαχνετε αλλου.Ευχαριστω.
dusan7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 eixa ta idia problimata alla meta apo psaximo lythike to problima!! Pleon opoia diskakia toy bazo ta grafei!!
coffeex Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Malon Orliaklis 8a sou etyxe kapoio problhmatiko Nec , egw toy exw allaksei ta fwta kai den mou exei kapsei kanena dvdr diskaki.
NoD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Θα συμφωνησω και γω λεγοντας οτι το nec με εχει βγαλει ασπροπροσωπο...
Founes Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 re kollite min me psarwneis etsi kai to perimenw avrio pws kai pws...
Orliaklis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Συμφωνω με αυτα που λετε,αλλα μαλλον παω για βραβειο γκαντεμιας καθως ηταν 2 recorder αγορασμενα μεν ταυτοχρονα αλλα με διαφορετικο μηνα κατασκευης ιουλιο-αυγουστο,επισης εδω να συμπληρωσω οτι τοποθετηκαν σε 2 πανομοιοτυπα μηχανηματα.Εννοειται οτι δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδιασμους προγραματων οδηγων και στο δικο μου μηχανημα εκανα μεχρι και φορματ!!!!Μονο με τα That's δεν ειχα προβλημα αλλα στις Σερρες που μενω δεν εχω βρει και αναγκαζομουν να παραγγελνω απο κολλητους στη Θεσσαλονικη!!!!φιλε founes ειλικρινα ευχομαι να ημουν εγω γκαντεμης και το NEC σου να ειναι τζαμι.
androu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Εμένα το Plextor 708α δεν είναι συμβατό με cdr intenso. Ακόμα και μετά από την τελευταία firmware update. Από dvd μόνο κάτι Noname δεν μπορούσε να διαβάσει καθόλου. Δέν έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες διότι έχω βολευτεί με κάτι sentinel.
Nfountou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 exw to 1300A kai den exw apolutws kanena provlhma... To eixes dokimasei se allo pc kai ekane pali ta idia?
Founes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 kai egw to euxome file Orliakis kai min kolwneis sou stelnw ki egw oti goustareis
Orliaklis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Οχι το ενα το εγκατεστησα στο δικο μου P.C. και το αλλο στου αδερφου μου!Aναφερω παραπανω οτι τα PCs ειναι ιδια QDI 2e/333,512 333mhz,2,4B P4,G4 ti 4200,WD 120 GB,Teac recorder,Pioneer DVD-rom,XP Pro.Kαι στα 2 εκανα τα παντα αλλα σε αλλο PC διαφορετικη συνθεση δεν τα δοκιμασα.
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 allos enas euxaristimenos apo to NEC grafei ta panta kai den exo kapsi pote diskaki
dreaming123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Και εγώ NEC έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!! Η επόμενη αγορά dvd-r θα είναι το nec2500a που θα είναι 8χ και σε + και σε -!!!!Και απο τι λένε θα κάνει γύρω στα 160 euro.
ggeorgee Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 re paidia ti na po? kai ego to idio exo, mou kapsei mono 1 kai de ksero giati, giati den hmoun paron sthn eggrafh. Oute firmware exo peiraksei,oute tipota. Me exei problhmatisei toso poly olh ayth h filologia pou anhsyxo giati den exo problhma
adams Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Aλλος ενας ευχαριστημενος κατοχος nec 1300 ... ας ειναι καλα ο herrie βεβαια..... ggeorgee νομιζω επιβαλεται η αλλαγη firmware στο 1.09
ALEXANDER! Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 mhn leta tetoia vre paidia.. x8es poulhsa 2 ND1300.. kai ta 2 doupepsan apsoga.. elpizw na sunexisoun etsi !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.