logokrimenos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Έχω εδώ και κάμποσα χρόνια το συγκεκριμένο λάπτοπ, πριν αρκετό καιρό μου είχε παρουσιάσει το εξής πρόβλημα. Όταν προσπαθούσα να το ανοίξω κολλούσε στην οθόνη που φορτώνει τα windows, ο μόνος τρόπος για να έμπαινα ήταν σε safe mode. Δοκίμασα εγκατάσταση νέων drivers κτλ αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Μόλις έκανα απεγκατάσταση τον driver της 2η κάρτας γραφικών (AMD Radeon 6770M) το λάπτοπ λειτουργούσε κανονικά και λειτουργεί ακόμα δηλαδή με την HD Graphics 3000 που έχει για κανονική χρήση. Το θέμα μου είναι το εξής, προφανώς και "κάτι" παίζει με την καλή κάρτα γραφικών το οποίο με αυτά που ξέρω δεν μπορώ να το διορθώσω. Λόγω του οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το λάπτοπ, δεν έχει κολλήσει ποτέ και για την χρήση που το θέλω έχει καλά χαρακτηριστικά (εδώ υπάρχει αν θέλει να δει κάποιος http://www.e-shop.gr/hp-pavilion-dv6-6150-156-i5-2410m-8gb-640gb-amd-hd6770m-2gb-blu-ray-steel-grey-p-PER.900927)σκεφτόμουν να του έκανα καμια αναβάθμιση. Πιστεύω με έναν ssd, εναν καλό καθαρισμό και πέρασμα πάστες θα με έβγαζε για αρκετό καιρό ακόμα, όμως φοβάμαι μην παραδώσει πνεύμα ξαφνικά λόγω του θέματος με τις κάρτες γραφικών. Τι πιστεύετε οτι είναι το πρόβλημα στην κάρτα που παρουσιάζει πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί? Χρειάζεται να πάει σε εξειδικευμένο τεχνικό?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Εγκατεστησε τον driver της hp για το μοντελο σου. Περιεχει και τους 2 drivers για να παιζουν σωστα και οι δυο καρτες.
logokrimenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Το έγραψα νομίζω οτι έχω δοκιμάσει τους drivers, με το που γίνεται εγκατάσταση και αρχίσει να δουλεύει η καλή κάρτα γραφικών έχω το θέμα. Και στην επναφορά του υπολογιστή στην εργοστασιακή κατάσταση πάλι το ίδιο κάνει, που θεωρητικά περνάει τους σωστούς drivers που είχε το μηχάνημα
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μαλλον τα εφτυσε η καρτα. Ισως με reflow επανερθει για 1-2 μηνες αλλα δεν το συνιστω!
logokrimenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δηλαδή λες να μην ρίξω λεφτά για καμια αναβάθμιση με ssd? Δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με την απλή κάρτα που δουλεύει τώρα, αλλά άααααααααααμα μου έρθει να βάλω κανα παιχνιδάκι ξέρω οτι δεν πρόκειται να δουλέψει...
shoco Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Ειναι θεμα drivers. Δοκιμασε παλιοτερους drivers ή κανε disable την AMD me τους latest drivers για να δεις την συμπεριφορα, και προσπαθησε να βαλεις της AMD μονο και μετα ενεργοποιηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα