vounisios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπερα.εχω φτιαξει ενα dvd με το convertvtodvd.μεχρι εδω ολα καλα.Θελω τωρα το εξης,αν γινεται βεβαια....Να βαζω το dvd στον οδηγο του υπολογιστη μου και να αρχιζει να παιζει η ταινια χωρις παρεμβαση δικια μου.Εχω και τα αναλογα προγραμματα που κυκλοφορουν Free...VLC,,,,GOM Player,,,KMPlayer,,,Media Player Classic κλπ....Σας ευχαριστω πολυ!
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Την 1η φορα που θα βαλεις ενα DVD θα σε ρωτησει αν θες να γινεται κατι αυτοματα οποτε βαζεις εναν αναλογο δισκο. Απο εκει επιλεγεις οτι θες αυτοματη αναπαραγωγη της ταινιας. Αν εχεις ηδη επιλεξει κατι αλλο θα πρεπει να πας να το κανεις χειροκινητα απο εδώ.
vounisios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Την 1η φορα που θα βαλεις ενα DVD θα σε ρωτησει αν θες να γινεται κατι αυτοματα οποτε βαζεις εναν αναλογο δισκο. Απο εκει επιλεγεις οτι θες αυτοματη αναπαραγωγη της ταινιας. Αν εχεις ηδη επιλεξει κατι αλλο θα πρεπει να πας να το κανεις χειροκινητα απο εδώ. Α,ωραια,θα το δω τωρα....Επισης,να σημειωσω οτι εχω τα WIN 10....Δεν ξερω αν σ αυτα εχουμε αλλες ρυθμισεις....σε ευχαριστω πολυ.
vounisios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μερικες παρατηρησεις,αφου εκανα αυτα ακριβως...Επειδη,ειχα προηγουμενα πειραξει καποιες επιλογες,ξεκινησα τωρα απο το Control Panel στα win 10....Πηγα στο Autoplay & εβαλα στα DVDs,την επιλογη[απο δεξια],-->Αναπαραγωγη ταινιας DVD[videoLAN VLC media player]εκανα save & τελος.Τωρα,οταν βαζω το DVD στον οδηγο,βλεπω οτι εχει μερικες επιλογες,οπως τον ΤΙΤΛΟ ταινιας,settings,chapter & Play....Η ταινια για να ξεκινησει,θα πρεπει να πατησω,εγω,το Play....Απλα,τα εγραψα αυτα,αν ειμαι σωστος μεχρι εδω.μια επιβεβαιωση θα ηθελα.ευχαριστω και παλι.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μερικες παρατηρησεις,αφου εκανα αυτα ακριβως...Επειδη,ειχα προηγουμενα πειραξει καποιες επιλογες,ξεκινησα τωρα απο το Control Panel στα win 10....Πηγα στο Autoplay & εβαλα στα DVDs,την επιλογη[απο δεξια],-->Αναπαραγωγη ταινιας DVD[videoLAN VLC media player]εκανα save & τελος.Τωρα,οταν βαζω το DVD στον οδηγο,βλεπω οτι εχει μερικες επιλογες,οπως τον ΤΙΤΛΟ ταινιας,settings,chapter & Play....Η ταινια για να ξεκινησει,θα πρεπει να πατησω,εγω,το Play....Απλα,τα εγραψα αυτα,αν ειμαι σωστος μεχρι εδω.μια επιβεβαιωση θα ηθελα.ευχαριστω και παλι. Το αν θα σε βγάλει σε Menu ή θα αρχίσει κατ' ευθείαν την ταινία, είναι μια ρύθμιση που κάνει αυτός που έχει κάνει το DVD Authoring. Οπότε κοίτα στις επιλογές τού προγράμματος που χρησιμοποιείς (Convertxtodvd φαντάζομαι εννοείς).
vounisios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Α,μαλιστα....θα ριξω μια ματια στο convertxtodvd....δεν το χρησιμοποιω & συχνα....σιγουρα θα εχει τετοια τετοια επιλογη....βεβαια,μικρο το κακο....ας παταμε & κανενα play....οποτε,με λιγα λογια ειμαστε οκ...σας ευχαριστω πολυ!
micos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Το convertx έχει επιλογή για το τι θα γίνεται όταν ξεκινάει το dvd. και τι όταν τελειώνει ο κεντρικός τίτλος. Όλες οι επιλογές είναι στο αριστερό μέρος, αν κάνεις επέκταση το 1ο τμήμα (δε θυμάμαι τώρα πως το γράφει, νομίζω επιλογές μενού). π.χ. http://www.vso-software.fr/guides/cxd/cxd-menus.php
vounisios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Το convertx έχει επιλογή για το τι θα γίνεται όταν ξεκινάει το dvd. και τι όταν τελειώνει ο κεντρικός τίτλος. Όλες οι επιλογές είναι στο αριστερό μέρος, αν κάνεις επέκταση το 1ο τμήμα (δε θυμάμαι τώρα πως το γράφει, νομίζω επιλογές μενού). π.χ. http://www.vso-software.fr/guides/cxd/cxd-menus.php Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...Θα το κοιταξω τωρα αλλα & οταν γραφω καποια ταινια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα