Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω αγοράσει ένα acer aspire 15 E5-573G και θέλω να κάνω αναβάθμιση στην ram του. Το πρόβλημα είναι ότι το Λαπτοπ δεν ανοίγει από κάτω για να μπορέσω να βάλω την ram. Φοβάμαι ότι αν το πιέσω πολύ θα σπάσει και δεν θα κολλήσει ξανά. Όποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

εφοσον δεν εισαι τεχνικος να το πας σε εναν εμπειρο φιλε

Κοίτα φιλε έχω ανοίξει 3 laptops πιο παλιά. Όλα με επιτυχία! Αυτό για κάποιο λόγο δεν θέλει να άνοιξει

Δες στο youtube καποιο βιντεο που ανοιγουν λαπτοπ σαν το δικο σου ή παρομοιο να δεις πως το ανοιγουν

έχω δει δεκάδες. Σε όλα ανοίγει όταν πάω να το κάνω εγώ δεν ανοίγει!
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω αγοράσει ένα acer aspire 15 E5-573G και θέλω να κάνω αναβάθμιση στην ram του. Το πρόβλημα είναι ότι το Λαπτοπ δεν ανοίγει από κάτω για να μπορέσω να βάλω την ram. Φοβάμαι ότι αν το πιέσω πολύ θα σπάσει και δεν θα κολλήσει ξανά. Όποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ

AN είναι αυτό το μοντέλο;;

εδώ

Δημοσ.

Ή καποια βιδα ξεχνας ή φοβασαι να βαλεις λιγο παραπανω δυναμη για να ανοιξει. Για να συνεχισω το τρεντ με τα βιντεο που καταρριπτεις βρηκα αυτο https://www.youtube.com/watch?v=Qx-1Lw3QK3w

Βγαζεις τις βιδες, τραβας και ανοιξε. Προσοχη στο καλωδιακι που παει στη βαση. Τοσο απλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...