souzerman2001 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Η προσφορά είναι μέχρι την Κυριακή από e-shop.gr. Επόμενη κατώτατη τιμή στο skroutz.gr 159€ Site: MAKTECMT690 Site: Προσφοράαπό το e-shop.gr 2
driver4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλή τιμή και σε σύγκριση με Ευρώπη. https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3545872_-mt690e-mit-2-akkus-1-1ah-im-transportkoffer-ladegeraet-maktec.html
paylidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 δειχνει να ειναι πολυ καλό σε σχέση με αυτα του 30ευρου που παιρνω συνηθως αλλα δε ξερω κατα ποσο αξιζει να τα δωσω τα 75 :/ 1
souzerman2001 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλή τιμή και σε σύγκριση με Ευρώπη. https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3545872_-mt690e-mit-2-akkus-1-1ah-im-transportkoffer-ladegeraet-maktec.html Όντως πολύ καλή τιμή γι'αυτό και το δημοσίευσα μήπως κάποιος θέλει είναι πραγματική ευκαιρία! δειχνει να ειναι πολυ καλό σε σχέση με αυτα του 30ευρου που παιρνω συνηθως αλλα δε ξερω κατα ποσο αξιζει να τα δωσω τα 75 :/ Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι της πλάκας(τύπου BADGET Praktiker) άλλωστε η MAKTEC είναι εταιρία της ΜΑΚΙΤΑ
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Σαν μάρκα τι λέει η συγκεκριμένη; Είναι όντως της makita;
paylidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Και μόνο τις στροφές να δούμε σε σχέση με κάποια από αυτά του κιλού υπερέχει σημαντικά
dollyyy19 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 γιατι;στο βιδωμα χρειαζεσαι 2000 στροφες;απο οτι βλεπω,μονο κατσαβιδι ειναι.τις κρουσεις γιατι τις αναφερει;βιδωμα με κρουση;κανει και για σφυροκατσαβιδο;περαν αυτου,τα φθηνιαρικα τι διαφορες εχουν απο αυτο;ακομη και σε επαγγελματικη χρηση αντεχουν.αυτο που χαλαει ειναι η μπαταρια.. 1
rosspy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 παιδες ηρεμια....ημουν κ ειμαι σε αναζητηση τις τελεθταιες 3 μερες κ τσουπ...να κ θεμα στο ινσομνια μετα απο ψαξιμο 3 ημερων η γνωμη μου...ή τα σκας 140+ κ πας σε κατι επαγγελματικο(τις γνωστες 3-4 μαρκες,εγγυηση 3 ετων) ή πας σε κατι μεχρι 60-70 το πολυ κ περιμενεις ποτε θα τα φτησει...αρα εδω ειμαστε οριακα βεβαια υπαρχουν κ πολλες κατηγοριες να κοιταξεις...υπαρχουν τα παλμικα,τα δραπανοκατσαβιδα κ τα κρουστικα(οποιος καταλαβαινει τι εννοουν οι λεξεις δε χρειαζεται να κανει περαιτερω αναζητηση για τις διαφορες τους) νομιζω η 2η εξυπηρετει κ τους περισσοτερους...οχι οτι με ενα παλμικο-οπως αυτο του θεματος-δεν θα κανεις τις περισσοτερες ερασιτεχνικες δουλειες σε ενα σπιτι σαν μαρκα "maktec"απο ψαξιμο κ σε ξενα φορουμ διαβασα πολυ καλες κριτικες,αν εδινε κ 3 χρονια εγγυηση το χτυπαγα ανετα,αλλα επειδη "καηκα" προσφατα(για αυτο κ ψαχνω) με ενα parkside με ελαχιστη χρηση δε θελω να ξαναπεταξω τα γιουρο... ελπιζω καπως να βοηθησα 1
manosfp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αυτό το 1 χρόνος εγγύηση μόνο μου χτυπάει κι εμένα άσχημα... Ποιος ξέρει τι διάρκεια έχει η μπαταρία του; 1
vviolent Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Από μπαταρία τι παίζει γνωρίζει κανείς? Μπορεί να ανοιχτεί και να αλλαχθούν τα στοιχεία ή είναι κλειστού τύπου και το πετάς? Λογικά πρέπει να παίρνει 4 στοιχεία των 3.7V. Πάντως από μια έρευνα αγοράς που έκανα πριν 1-2 χρόνια για αλλαγή στοιχείων για μπαταρία για ένα αντίστοιχο της parkside κρίθηκε ασύμφορη γιατί στην Ευρώπη ήταν πανάκριβα και απο Ασία μεριά αμφιβόλου ποιότητας και εγκατέλειψα. Αυτό του τόπικ μπορεί να δεχτεί και από τις αντίστοιχες της makita ή μόνο τις δικές του? Από μιά γρήγορη έρευνα που έκανα πάντως δεν φαίνετε να είναι συμβατές. Και το ερώτημα περιπλέκετε, τελικά υπάρχουν μπαταρίες για αντικατάσταση? Εγώ δεν βρήκα τίποτα.
dollyyy19 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ολα τα πακ ανοιγουν,ευκολα η δυσκολα.το θεμα ειναι αν αξιζει.οι μπαταριες ειναι ακριβες,και αν δεν πιανουν τα χερια,θελει και εργατικα.εγγυηση στις μπαταριες ηταν εξαμηνο καποτες.για τις ιοντων,μπορει να ειναι ενα ετος,αλλα ειναι και ακριβοτερες οταν με το καλο χαλασουν....
Alex_gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Να πω έτσι απλά λόγω ενασχόλησης με εργαλεία τέτοιου τύπου ότι τα Maktek είναι κοντά στα κανονικά Makita. Καμία σχέση με την ηλίθια την Bosch με τα πράσινα και τα μπλε. Επίσης ο Ιάπωνας 99% δε γράφει παπάτζες στα χαρακτηριστικά. 1
kavouras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Παιδιά σας προτείνω να είναι και κρουστικό το τρυπάνι που θα πάρετε. Είναι σίγουρο οτι θα σας χρειαστεί να τρυπήσετε σε τοίχο. Να είναι οπωσδήποτε η μπαταρία λιθίου. Να είναι τουλάχιστον 18v ώστε να έχει δύναμη. Να είναι μια καλή μάρκα για να το έχετε χρόνια. Έχω το hitachi dv18dcl2 εδω και 6 χρόνια περίπου και έχει κάνει άπειρη δουλειά (στην κυριολεξία) και απλά δε μασάει πουθενά. Το είχα πάρει απο Αγγλία νομίζω 120 ευρώ με μεταφορικά (ίσως λίγο παραπάνω, δε θυμάμαι). Αξίζει να δώσεις παραπάνω και να έχεις κρούση και ενα εργαλείο για μια ζωή κατα τη γνώμη μου.
xp-user Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Συμβουλή απο έναν επαγγελματία .Αν η φορές που θα το χρειστητε ειναι 2-3 φορές το χρόνο πάρτε καλλύτερα ενα τρυπάνι ηλεκτρικό με μειωτήρα στροφών στη σκανδάλη, και κουμπί για δεξιά αριστερά και είστε κομπλέ. Στην αρχη θα σας δυσκολέψει λόγω όγκου αλλά το συνηθίζεις γρήγορα,και η διαφορά τιμής είναι μεγάλη.Αν η χρήση που θα του κάνετε ειναι μεγαλύτερη δώστε κατι παραπάνω και πάρτε κάποιο επώνυμο -makita..de-walt...κλπ - με λιθιου μπαταρία εννοείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα