Jastonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν μου ανοίγει το Winbank σε Android 6.0 παρότι έχω βάλει το Rootcloak. Έχει κανείς καμία εναλλακτική λύση;
mad-proffessor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Και καλά κάνει και δε σου ανοίγει. Έχεις υπόψη σου πόσο εύκολο είναι να χακευτεί ένα τηλέφωνο όταν είναι ρουταρισμένο; Μια εντολή είναι και έχει μαζέψει τα πάντα απο μέσα απο το τηλέφωνο. Εδω χρόνια είμαι στο λίνουξ και το αντροιντ μου δε το ρουτάρω γιατι είναι πολύ πιο εύκολο να χακαριστεί ένα αντροιντ τηλέφωνο απο ένα linux box(που τουλάχιστον υπάρχει ένα root password) . Eσυ με την εφαρμογή αυτή προσπαθεις να κρυψεις οτι εισαι ρουτ, να ξεγελάσεις την εφαρμογή της τράπεζας που προσπαθει να σε προστατεψει. Αν ξέρεις λίγο απο λινουξ και ρουτ δες τι γίνεται με το android.
Jastonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ξέρω πως δουλεύει το linux με το /root κτλ. Είχα παλιά, και ξαναέβαλα τώρα μετά τo Vault7 που έβγαλε το wikileaks. Αλλά όπως και να χει, το θέλω το ρουτ, και σήμερα επείγει να χρησιμοποιήσω το Winbank από κινητό για κάποιο λόγο.. Τεσπα. Για όποιον ενδιαφέρεται, τελικά το suhide δούλεψε.
mad-proffessor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Απλά θα σου πω οτι οι κατασκευαστές για αυτό το λόγο απαγορεύουν το root, όχι γιατι δε θέλουν να εκμεταλλεύονται οι χρήστες στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών τους. You 've been warned. 1
Jastonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Απλά θα σου πω οτι οι κατασκευαστές για αυτό το λόγο απαγορεύουν το root, όχι γιατι δε θέλουν να εκμεταλλεύονται οι χρήστες στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών τους. You 've been warned. Το ξέρω, και θενξ για την εμψύχωση γιατί παλιά ήμουν πολύ φλου στο θέμα αλλά έχω αρχίσει να γίνομαι πιο προσεκτικός!
funbreaker Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ξέρω πως δουλεύει το linux με το /root κτλ. Είχα παλιά, και ξαναέβαλα τώρα μετά τo Vault7 που έβγαλε το wikileaks. Αλλά όπως και να χει, το θέλω το ρουτ, και σήμερα επείγει να χρησιμοποιήσω το Winbank από κινητό για κάποιο λόγο.. Τεσπα. Για όποιον ενδιαφέρεται, τελικά το suhide δούλεψε. Το suhide το ίδιο όμως είναι ασφαλές ή θα με οδηγήσει σε bootloops; Ως προς την γενικότερη επικινδυνότητα του root σχετικά με την έλλειψη ασφάλειας, μπορούν οι γνωστές να προχωρήσουν σε περισσότερες λεπτομέρειες; Τί είναι αυτή η μία εντολή και τι προϋποθέτει;
Federacion Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Όλοι έχουμε αυτό το πρόβλημα γι αυτό χρησιμοποιείται πολύ η έκδοση 1.4.5 Αν θες σου την στέλνω.
Jastonas Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Όλοι έχουμε αυτό το πρόβλημα γι αυτό χρησιμοποιείται πολύ η έκδοση 1.4.5 Αν θες σου την στέλνω. Ωραίος, αν θες στείλε στο jastonas παπάκι τζίμέηλ τελεία κομ
Federacion Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δεν χρειάζεται γιατί κι εγώ από εδώ το κατέβασα: https://apkdot.com/apk/piraeus-bank-s-a/winbank-mobile/winbank-mobile-1-4-5/ Πες μου αν δούλεψε.
Panikas13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ρε παιδια εγω με root και την εφαρμογη της eurobank κανω μια χαρα τη δουλεια μου δεν σκαλωνει πουθενα. Το μονο θεμα ειναι οτι δεν κλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα.
funbreaker Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Όλοι έχουμε αυτό το πρόβλημα γι αυτό χρησιμοποιείται πολύ η έκδοση 1.4.5 Αν θες σου την στέλνω. Δεν είμαι και από τους πιο φανατικούς με τα θέματα ασφάλειας αλλά δεν είναι λίγο τραβηγμένο να εγκαταστήσει κανείς εφαρμογή για e-banking από άγνωστη πηγή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα