Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ρώτησε ένας φίλος που έχει Προπό να κοιτάξω για αυτοματους πωλητές καφέ και ίσως και σνακ/αναψυκτικών για να τις βάλει στο μαγαζί.

Η ερώτησή μου είναι αν γνωρίζει κανείς, αυτά μπορεί να τα νοικιάσει κάποιος απο εταιρεία? Τα χρήματα πχ πάνε μισά-μισά? Χρειάζεται κάποια άδεια για να έχεις τέτοιες συσκευές στο μαγαζί σου? 

Δημοσ.

Μπορείς να νοικιάσεις ή να αγοράσεις. Για παιχνίδια που είχα ρωτήσει παλιότερα έπαιρνες τα μηχανήματα δωρεάν και τα κέρδη μισά μισά, πιστεύω κάπως έτσι θα είναι και με τα σνακ-καφέδες. Καλό είναι να ρωτήσει 2-3 εταιρείες όμως.

Για άδεια δεν είμαι σίγουρος τι θέλει αλλά πρέπει να μπαίνουν εύκολα.

Δημοσ.

Έχει νόημα να βάλεις μηχάνημα με καφέ ;;

Θέλω να πω έχει άπειρα μαγαζιά για να αγοράσεις καφέ σε πλαστικό.

Και κακά τα ψέμματα, ο καφές απ το μηχάνημα είναι λίγο αηδία ...

Δημοσ.

Είναι σε χωριό που έχει 2 καφενεία και γενικά οι περισσότεροι που πηγαίνουν εκεί είναι πιο μεγάλης ηλικίας. Οπότε θεωρώ, κανένα ελληνικό, κανα νες θα τους τσιμπάνε οι θείοι.

Δημοσ.

πρεπει να παρεις προσφορες και να τα βαλεις κατω αν σε συμφερει αναλογα με την ελαχιστη καταναλωση που περιμενεις να εχεις. μη σου βγαινουν το ρευμα και η συντηρηση πιο ακριβα

Δημοσ.

Είναι κόσμος που κάθεται με τις ώρες στα πρακτορεία, παίζουν, βλέπουν αγώνες κλπ. Αυτοί όλο και κάτι θα παίρνουν.

Δημοσ.

αν το μαγαζι του ειναι πολυ κοντα στα καφενεια ας περνουν απο εκει καφεδες.

αν βαλει αυτοματους θα τσακισει την σχεση του αυτοματος με τους καφετζιδες  :-D

θελει να ειναι μαλωμενος με τους γειτονες;

Δημοσ.

Να βρείς μηχάνημα που να βγάζει και τσίπουρα μαζί με τον καφέ αν είναι σε χωριό. Ανάρπαστο θα γίνει. Ειδικά σε προποτζίδικο, τύφλα θα φεύγουν.

αν το μαγαζι του ειναι πολυ κοντα στα καφενεια ας περνουν απο εκει καφεδες.

αν βαλει αυτοματους θα τσακισει την σχεση του αυτοματος με τους καφετζιδες  :-D

θελει να ειναι μαλωμενος με τους γειτονες;

Ο ήλιος ξημερώνει για όλους.

• Like 2
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/3/2017 στις 2:56 ΜΜ, zio10 είπε

Μπορείς να νοικιάσεις ή να αγοράσεις. Για παιχνίδια που είχα ρωτήσει παλιότερα έπαιρνες τα μηχανήματα δωρεάν και τα κέρδη μισά μισά, πιστεύω κάπως έτσι θα είναι και με τα σνακ-καφέδες. Καλό είναι να ρωτήσει 2-3 εταιρείες όμως.

Για άδεια δεν είμαι σίγουρος τι θέλει αλλά πρέπει να μπαίνουν εύκολα.

καλησπερα δεν μπορεις να βαλεις μονοσ σου αν θες δηλαδη να παρεις την αδεια και να βαλεις ,επισης αν εισαι ιδιοκτητης μπορεις να βαλεις την αδεια μονο σου?Επισης γνωριζεις αν καποιος ιδιωτης μπορει να βαλει σε στρατοπεδα αυτοματους πωλητες?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, carlito3 είπε

Επισης γνωριζεις αν καποιος ιδιωτης μπορει να βαλει σε στρατοπεδα αυτοματους πωλητες?

Κανονικα εχουν ηδη,αλλα για να μπεις εκει θες ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΥΣΜΑ.

Στις 17/3/2017 στις 3:06 ΜΜ, mrfan είπε

Στο ναυτικο  παντως ,στη βασικη,τα ειχαμε γονατισει,εβγαζε νορμαλ καφε και σχετικα καλη σοκολατα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Κανονικα εχουν ηδη,αλλα για να μπεις εκει θες ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΥΣΜΑ.

Στο ναυτικο  παντως ,στη βασικη,τα ειχαμε γονατισει,εβγαζε νορμαλ καφε και σχετικα καλη σοκολατα.

Καλησπερα φιλος εισαι σιγουρος γι αυτο ,δεν σε ειρωνευομαι απλα δεν γνωριζω τον χωρο καθολου ,πριν ρωτησω απλα να ειμαι σιγουρος,βυσμα σχετικα υπαρχει αυτοαμτος πωλητης ελπιζω να μην υπαρχει, γνωριζεις μηπως την διαδικασια που χρειαζεται που πρεπει να ρωτησω πρωτα κλοιπα? ευχαριστω για τον χρονο σου !

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, carlito3 είπε

Καλησπερα φιλος εισαι σιγουρος γι αυτο ,δεν σε ειρωνευομαι απλα δεν γνωριζω τον χωρο καθολου ,πριν ρωτησω απλα να ειμαι σιγουρος,βυσμα σχετικα υπαρχει αυτοαμτος πωλητης ελπιζω να μην υπαρχει, γνωριζεις μηπως την διαδικασια που χρειαζεται που πρεπει να ρωτησω πρωτα κλοιπα? ευχαριστω για τον χρονο σου !

Οχι,δε γνωριζω τι παιζει,ουτε ειμαι και σιγουρος,αλλα σε 3 μοναδες που ειχα παει ειχαν παντου.

Αν εχεις βυσμα δες το,μηπως βρεις να χωθεις σε κανενα που δεν εχει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Οχι,δε γνωριζω τι παιζει,ουτε ειμαι και σιγουρος,αλλα σε 3 μοναδες που ειχα παει ειχαν παντου.

ναι φιλε εγω σε 2 κεντρα που ημουν γαμιομασταν να βαζουμε 2 ευρα για μονστερ κλοιπα μιλαμε τωρα για 500 νεους να ειμαστε και οι 200 σιγουρα μεσα στη μερα παιρναν κατι

14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

κατι ακομα τελευταιο αν μπορεις να μου απαντησεις ,γνωριζεις τι συμφερει να νοικιασω μηχανες απο αλλον η να βγαλω δικια μου αδεια (γνωριζεις την τιμη μιας αδειας;)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, carlito3 είπε

κατι ακομα τελευταιο αν μπορεις να μου απαντησεις ,γνωριζεις τι συμφερει να νοικιασω μηχανες απο αλλον η να βγαλω δικια μου αδεια (γνωριζεις την τιμη μιας αδειας;)

Δεν εχω ιδεα φιλε μου απο αυτα.

Το σιγουρο ειναι οτι για να βαλεις κατι τετοιο θες χοντρο βυσμα και να εισαι στο χωρο.
Πολυ φιλικα,εφοσον δε γνωριζεις καν τι χρειαζεται,μην ασχοληθεις.

Αυτο ειναι γενικος κανονας,αν δεν εισαι στο χωρο που θες να δουλεψεις,μην κοιτας για ανοιγματα.

Αυτος ειναι και ο νουμερο ενα λογος που κλεινουν οι καφετεριες και οι ψησταριες,επειδη ο καθε απειρος με το αντικειμενο παει να δουλεψει ενω δεν γνωριζει τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...