Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω το ps3 slim 320GB με 39 games με βάση και όλα τα έξτρα και το ελληνικό buzz θα επανέλθω με την λίστα τον games μου που το ps3 μου έχει στοιχίζει μια περιουσία

Δημοσ.

και ολα τα ψηφιακα παιχνιδια που εχει αγορασει καποιος για το ps3 που θα πανε??? θα τα χασει??

Δημοσ.
και ολα τα ψηφιακα παιχνιδια που εχει αγορασει καποιος για το ps3 που θα πανε??? θα τα χασει??

Ναι όταν σταματήσει να συνδέεται στον server της Sony και στους server των games είτε σε blue ray

Θα τα κλαιες και άμα χαλάσει ο hdd τα έχασες ολα

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά το έχω με 1tb και το έχω φορτωμένω με 25 games, δεν παίζει να το δώσω για κανένα λόγο αν δεν σπάσει το PS4!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Farewell my friend...

Θα σταματήσεις να παίζεις;

Δημοσ.

Ναι όταν σταματήσει να συνδέεται στον server της Sony και στους server των games είτε σε blue ray Θα τα κλαιες και άμα χαλάσει ο hdd τα έχασες ολα

Σε blue ray δεν τα χανεις.Μόνο σε ωηφιακή μορφή μάλλον θα τα χάσεις.

Retail 4ever!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι όταν σταματήσει να συνδέεται στον server της Sony και στους server των games είτε σε blue ray Θα τα κλαιες και άμα χαλάσει ο hdd τα έχασες ολα

Μπα σε καλό σου, μαυροφορούσα!

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως ακόμα απορώ γιατί έδωσα το PS3 και κράτησα μόνο το PS4...πολλά παιχνίδια μάλλον δεν πρόκειται να τα ξαναδούμε.

Δημοσ.

Το ps3 αν του περασεις cfw, το κάνεις πολύ μηχάνημα και απόλυτη παιχνιδομηχανη, δλδ έχεις παιχνίδια απο ps1, ps2, ps3 (έχω καμια 500αρια συνολο) κατεβάζεις και τους εξομοίωτες διαφορων κονσολων με το retroarch και με το movian εκτός του ότι είναι πολύ καλός media player, μπορείς να βλέπεις κ ταινίες online. Τι άλλο να ζητήσεις και μάλιστα με αυτο το κόστος? PS4 μόνο αν και όταν σπάσει και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Το θυμάμαι σα χτες ήταν που έπαιζα assassin's creed 1 και uncharted drake's fortune στο fat ps3 μου συνδεδεμένο σε plasma τηλεόραση.(RIP plasma/ps3)

η ακόμα καλύτερα το καλοκαίρι του 2008 να λιώνω σε GTA IV και MGS4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...