mixschino Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, χθες εσπασε το τζαμακι της οθονης του α5 (2016) μου στην ακρη κατω δεξια. Δεν εχει επηρεαστει η λειτουργια του αλλα φοβαμαι οτι η ρωγμη θα μεγαλωσει. Πιστευετε οτι αξιζει να το επισκευασω με 130ε, ή καλυτερα να το δωσω και να αγορασω αλλο κινητο με αυτα τα χρηματα + ο,τι βγαλω απο την πωληση του; Το κινητο εχει χρησιμοποιηθει περιπου εναμιση μηνα. Με το κινητο ειμαι υπερευχαριστημενος λογω μπαταριας και οθονης, ομως τα 130 ειναι πολλα...
panos- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Θα έλεγα να βάλεις ένα tempered glass ώστε να μην αυξηθεί και άλλο η ρωγμή και κράτησε το. Πάντως δεν νομίζω να πάρεις πολλά από την πώληση του αλλά τα 130 είναι υπερβολικά πολλά.
nikos903 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αυτό με uv κόλλα μέσα στις ρωγμές το έχεις δοκιμάσεις κανένας; Γιατί αν κάνει κάτι και είναι μικρή η ρωγμή και σε καμιά γωνία who cares και αν φαίνεται, να μην συνεχίσει είναι το θέμα....
mixschino Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Οποτε λετε για αντικατασταση καλυτερα.. Μαλλον αυτο θα κανω. Εχετε προτασεις μαξιμουμ 200ε με μπαταρια και οθονη αναλογες του α5;
chios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πάρε xiaomi redmi note 3 pro Αν θεωρείς την μπαταρία του Α5 καλή δεν έχεις δουλέψει xiaomi με 4000mah. Δες επίσης και Huawei p9 lite.
mixschino Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Πάρε xiaomi redmi note 3 pro Αν θεωρείς την μπαταρία του Α5 καλή δεν έχεις δουλέψει xiaomi με 4000mah. Δες επίσης και Huawei p9 lite. Το redmi από κάμερα ξέρω ότι δεν λέει και πολλά, και του α5 αν και όχι τοπ, είναι πάρα πολύ καλή. Huawei είχα για λίγο το P8 και η μπαταρία του ήταν τραγική. Του p9 lite είναι καλυτερη;
saruman123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Οποτε λετε για αντικατασταση καλυτερα.. Μαλλον αυτο θα κανω. Εχετε προτασεις μαξιμουμ 200ε με μπαταρια και οθονη αναλογες του α5;Με τοσα λεφτα οχι δεν θα βρεις.Αν βαλεις ομως παραπανω σου προτείνω αυτο http://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php
isay Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Το redmi από κάμερα ξέρω ότι δεν λέει και πολλά, και του α5 αν και όχι τοπ, είναι πάρα πολύ καλή. Huawei είχα για λίγο το P8 και η μπαταρία του ήταν τραγική. Του p9 lite είναι καλυτερη; Θα διαφωνήσω κάθετα. Τα πλεονεκτήματα του Α5 ειναι η οθόνη (super amoled) και ο δεκτης NFC. Σε οτιδήποτε αλλο το note 3 του ρίχνει στα αυτια. Η κάμερα ειναι 16αρα. Η μπαταρία στα 4000mAh. Αν τώρα συγκρίνεις και τις τιμές τους, ειναι η νύχτα με τη μέρα. Μιλώ πάντα για την special edition 3/32 που εχει και την 800αρα την μπάντα https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-redmi-note-3-(3gb-32gb)-dual-sim Συγκριτικό http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7789&idPhone2=7863 ontopic: Σημασία εχει οτι θα βάλεις το χέρι στην τσέπη, έτσι κι αλλιώς, οποτε σκεπτόμενος όπως εγω, απο τη στιγμή που ήμουν ευχαριστημένος με το α5, θα το επισκευαζα. Ορθα φοβάσαι οτι θα επεκταθει η ρωγμή (όλο και κάποια πίεση ή τούμπα θα φάει) αλλά ακόμα και να ειναι σπασμένο full screen, αν δουλευει το digitizer (ξέρω αρκετές τετοιες περιπτωσεις) εισαι οκ λειτουργικά (οχι εμφανισιακά)
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εννοείται ότι δεν θα το φτιάξεις είναι πεταμένα χρήματα,κρατά το σαν δεύτερη σύσκευη Με 200€ τσιμπά ένα xiaomi και είσαι οκ.
ziaba Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 επισκευάσε το... έτσι και αλλιώς σχεδόν καινούριο είναι πάντως στα 200€ δεν βρίσκεις συσκευή με καλύτερή κάμερα & μπαταρία απ το Α5
yimmiyimmi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αν δουλεύει οκ άλλαξε απλα οθόνη το πολύ να κανει ενα εικοσαρικο στο ali
ziaba Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αν δουλεύει οκ άλλαξε απλα οθόνη το πολύ να κανει ενα εικοσαρικο στο ali θα θέλες
mixschino Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αν δουλεύει οκ άλλαξε απλα οθόνη το πολύ να κανει ενα εικοσαρικο στο ali ειναι ακριβοτερη, και δυστυχως δε διαθετω τις ικανοτητες η το χρονο να την αλλαξω μονος. πρεπει να αφαιρεθει το πισω γυαλι, να ξεβιδωθουν οι βιδες του digitizer (και να αποσυνδεσω και το κουμπι ισως; ). μαλλον θα το επιδιορθωσω, γιατι το εχω πραγματικα βολευτει απειρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα