Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Αγόρασα ένα τροφοδοτικό και θέλω να το δοκιμάσω εάν λειτουργεί, χωρίς να έχω αγοράσει όλα τα hardware για τον υπολογιστή! Θέλω να ρωτήσω έβαλα στο τροφοδοτικό ένα Fan case και άνοιξα το τροφοδοτικό αυτό όμως δεν γυρίζει! Χρειάζεται να συνδέσω μητρική κτλ ώστε να έρθει σε λειτουργία το τροφοδοτικό; το τροφοδοτικό επίσης είναι Corsair 500w και το καλώδιο για την σύνδεση μπριζα, τροφοδοτικό είναι 250w! Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Καλησπερα, ναι δεν πρέπει να αναβει έτσι. Πρέπει να βραχυκυκλωσεις το πράσινο με το μάυρο καλώδιο με ένα συνδετήρα. Δες εδώ, https://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=394 , αλλά με προσοχή. 

Γενικά δεν νομίζω πάντως ότι πρέπει να μπεις στη διαδικασία. Αν το βάλεις και δεν παίζει τότε με το καλο(!) το δοκιμάζεις. 

Δημοσ.

Ο τρόπος δοκιμής είναι "γνωστός" και ακριβώς αυτό που πeριγράφει ο denis_kos.

Μπορείς να βραχυκυκλώσεις τα pins πριν συνδέσεις το ρεύμα, για ασφάλεια, αλλά το να "γυρίσει" ενα fan δεν αποδεικνύει ότι το PSU θα δίνει σωστά ρεύματα υπο πλήρες φορτίο (βλ. ολοκληρωμένο PC).

Μάλλον λοιπόν δεν θα καταλήξεις σε ασφαλές συμπέρασμα, ιδιαίτερα αν το πήρες μτχ.

Δημοσ.

Ο τρόπος δοκιμής είναι "γνωστός" και ακριβώς αυτό που πeριγράφει ο denis_kos.

Μπορείς να βραχυκυκλώσεις τα pins πριν συνδέσεις το ρεύμα, για ασφάλεια, αλλά το να "γυρίσει" ενα fan δεν αποδεικνύει ότι το PSU θα δίνει σωστά ρεύματα υπο πλήρες φορτίο (βλ. ολοκληρωμένο PC).

Μάλλον λοιπόν δεν θα καταλήξεις σε ασφαλές συμπέρασμα, ιδιαίτερα αν το πήρες μτχ.

Πήρα μεταχειρισμένο σωστά! Αλλά ξέρω ότι λειτουργεί το πήρα από έμπιστο άτομο! Το είδα και να λειτουργεί σωστά! Οπότε να αγοράσω όλα τα εξάρτημα και μετά να ανοίξω τον διακόπτη;

Καλησπερα, ναι δεν πρέπει να αναβει έτσι. Πρέπει να βραχυκυκλωσεις το πράσινο με το μάυρο καλώδιο με ένα συνδετήρα. Δες εδώ, https://forum.overclock3d.net/showthread.php?t=394 , αλλά με προσοχή.

Γενικά δεν νομίζω πάντως ότι πρέπει να μπεις στη διαδικασία. Αν το βάλεις και δεν παίζει τότε με το καλο(!) το δοκιμάζεις.

Θα αγοράσω οπότε και τα υπόλοιπα εξαρτήματα και μετά θα το βάλω! Είναι μεταχειρισμένο οπότε συνδέω όλα τα εξάρτημα και ανοίγω τον διακόπτη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...