Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για να αλλαξω παροχο και κατα πασα πιθανοτητα θα παω στον οτε. Οταν πηγα να ρωτησω μου προτειναν το speed booster το οποιο σου δινει 40gb το μηνα με εξτρα 5.5  ευρω . Θελω να ρωτησω αν αξιζει να το βαλω καθως δεν εχω ακομα vdsl στην περιοχη μου τι ταχυτητες θα πιανω περιπου και ποσο γρηγορα τελειωνουν αυτα το gb ?

Δημοσ.

τα giga το ποσο γρηγορα θα τελειωσουν εχει να κανει με την χρηση.αμα κατεβαζεις παιχνιδια ταινιες δεν ξερω τι ενταξει τα 40 giga φευγουν για πλακα.επισης το βασικο ειναι αν εχεις 4g.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν κατεβάζω παιχνίδια . Δεν κατεβάζω τίποτα γενικά. Πολύ σπάνια. Κυρίως ασχολούμαι με το online gaming

4G δεν έχω ξέρω αν έχω. Σε VODAFONE πάντως πιάνω 3G και όχι τέλειο

Sorry είχα αποθηκεύσει το topic και νόμιζα ότι ήταν δικό μου επειδή ήταν και δίκη μου απορία .

Περιέγραψα την χρήση την δίκη μου και έχω και εγώ απορία αν θα με καλύπτουν τα 40

Δημοσ.

3g 4g και online gaming δεν πανε μαζι.το Ping θα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο adsl ή vdsl.το ποσο τρωει μπορεις να το δεις ειτε στην πραξη απο την vodafone ειτε με καποιο προγραμμα στο pc.αν βαλεις adsl/vdsl ζητα fast path

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...