tmgiorgio24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 καλησπέρα ψάχνω για αγορά μεταχειρισμένου iveco φορτηγού με κόφα , έχω ακούσει ότι στα iveco δύσκολά βρίσκεις ανταλλακτικά ισχύει κάτι τέτοιο ? επίσης ποια είναι η διαφορά τον 35c, 35s, 50c κ στους κινητήρες εκτος απο τον κυβισμο κ τα άλογα αλλάζει τπτ άλλο αναμεσα στα μοντέλα? τι αλλο πρέπει να προσεξω , η αγορά θα γίνει απο εξωτερικό μαλλον Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 θα αγορασεις Ιταλικο φορτηγο απο Γερμανια (ή Ολλανδια που ενδεχομενως να σκεφτεσαι) ; φανταζεσαι ποσο δουλεμενο θα ειναι κ πόσο γυρισμενο το κοντερ ; δυσκολα θα βρισκεις ανταλλακτικα & ποσο μαλλον φθηνα, γιατι δεν ειναι ευρειας κυκλοφοριας. αλλαζει η μεταδοση / χρονισμος σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 μονο βολβο και σκανια φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmgiorgio24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 θα αγορασεις Ιταλικο φορτηγο απο Γερμανια (ή Ολλανδια που ενδεχομενως να σκεφτεσαι) ; φανταζεσαι ποσο δουλεμενο θα ειναι κ πόσο γυρισμενο το κοντερ ; δυσκολα θα βρισκεις ανταλλακτικα & ποσο μαλλον φθηνα, γιατι δεν ειναι ευρειας κυκλοφοριας. αλλαζει η μεταδοση / χρονισμος σιγουρα. γιατι απο ελλάδα αμα το πάρεις τα χιλιόμετρα δεν θα είναι γυρισμένα ; ασε που μια βόλτα που έκανα στις μάντρες όλα απο έξω τα φέρνουν οποτε εδω θα κατεβάζουν κ αλλο χιλιομετρα κ όλα ειναι 10 + χρονων ,εξωτερικό έχει πιο καινούργια κ γλυτωνεις ένα 3000+ που θα βγάλει ο μαντρας , αυτό καταλαβα κοιτόντας στις μαντρες μονο βολβο και σκανια φιλε ψαχνω για μικρό επαγγελματικο Site: iveco όχι τόσο μεγάλο τύπου scania κοιτάω κ sprinter αλλά έχω ακούσει για πολλές ζημιές εκτός απο τα 519 που έχουν v6 κινητηρες κ που πολυ λίγα κυκλοφορουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 γιατι απο ελλάδα αμα το πάρεις τα χιλιόμετρα δεν θα είναι γυρισμένα ; ασε που μια βόλτα που έκανα στις μάντρες όλα απο έξω τα φέρνουν οποτε εδω θα κατεβάζουν κ αλλο χιλιομετρα κ όλα ειναι 10 + χρονων ,εξωτερικό έχει πιο καινούργια κ γλυτωνεις ένα 3000+ που θα βγάλει ο μαντρας , αυτό καταλαβα κοιτόντας στις μαντρες δεν καταλαβες τι εγραψα. προφανως θα αγορασεις απο εξωτερικο. ΟΧΙ IVECO. μερσεντε θα παρεις, να γουσταρεις & θα μπορεις να το επισκευαζεις. αφου κοιτας στο μομπιλε.ντε, ψαξε κανεναν ιδιωτη. θα χρειαστει λιγο τρεξιμο παραπανω αλλα θα κανεις καλυτερη μπιζνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Η μερσεντές είναι ακριβή στα ανταλλακτικά και σερβις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Η μερσεντές είναι ακριβή στα ανταλλακτικά και σερβις στα μεταχ δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmgiorgio24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Mercedes τα sprinter έχουν τα περισσότερα μικρό κινητήρα 2100 κ άμα τα φορτώνεις πολύ (εγώ σκοπεύω να βάζω 5 τονους) παθαινουν ζημιές από ότι ακούω, 3000 cc κυκλοφορούν πολύ λιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Mercedes τα sprinter έχουν τα περισσότερα μικρό κινητήρα 2100 κ άμα τα φορτώνεις πολύ (εγώ σκοπεύω να βάζω 5 τονους) παθαινουν ζημιές από ότι ακούω, 3000 cc κυκλοφορούν πολύ λιγαΑν θα βάζεις 5 τόνους ενώ το αμάξι πρέπει να φορτωθεί 3 λογικό είναι να βγάζει ζημιές.Τα έχεις μπερδέψει λίγο αδερφέ πρέπει να κοιτάξεις σε μεγαλύτερη κατηγορία φορτηγού για atego είσαι. Το να συγκρίνουμε Mercedes με Iveco είναι άτοπο. Ψαξε να βρεις κάτι στην Ελλάδα γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν κατέχεις πολλά από φορτηγά και αν δεν έχεις βοήθεια από κάποιον που ξέρει στη Γερμανία μπορεί να πάρεις κανα σαπάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ισχυει απολυτα αυτο που λεει ο φιλος moure.εγω εχω 2 atego.815 κ 1223.η αγορα απο γερμανια συμφερει φουλ.κερδιζεις γυρω στο 40%.αλλα πρεπει να ξερεις πολυ καλα και απο φορτηγα κ απο που θα το παρεις.εαν πας π.χ. απο τουρκο μαντρα...το πιο πιθανο ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.Υπαρχουν βεβαια ανθρωποι που αναλαμβανουν να στο φερουν οι ιδιοι απο γερμανια.η προμηθεια τους ειναι 1000 ευρω.αλλα πρεπει να ειναι εμπιστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmgiorgio24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αν θα βάζεις 5 τόνους ενώ το αμάξι πρέπει να φορτωθεί 3 λογικό είναι να βγάζει ζημιές. Τα έχεις μπερδέψει λίγο αδερφέ πρέπει να κοιτάξεις σε μεγαλύτερη κατηγορία φορτηγού για atego είσαι. Το να συγκρίνουμε Mercedes με Iveco είναι άτοπο. Ψαξε να βρεις κάτι στην Ελλάδα γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν κατέχεις πολλά από φορτηγά και αν δεν έχεις βοήθεια από κάποιον που ξέρει στη Γερμανία μπορεί να πάρεις κανα σαπάκι. είμαι άσχετος από φορτηγά φιλέ είναι αλήθεια , κάτοχος ενός 609 mercedes το οποίο βγήκε σκυλί αλλά ήρθε ώρα για αλλαγή , κοιτάω κάποιο σε ίδιο μέγεθος κ κυβικά (είμαι πλανόδιος μικροπωλητής λαϊκής) τα atego είναι μεγάλα για την δουλειά που το θέλω 1 επιλογή είναι mercedes 519 , 518, 418 ,αλλά επειδή έτσι όπως το θέλω δεν το βρίσκω (2010+ μοντέλο με κόφα κ υδραυλική πόρτα) πάμε στην 2η επιλογή που είναι iveco με τα ιδιά κριτήρια απλός θέλω μηχανή 3000cc γιατί περιστασιακά θα φορτώνετε με περισσότερο βάρος κ θέλω να τραβάει. επίσης ποτέ δεν σύγκρινα mercedes με iveco αν κ οι απόψεις διίστανται .από συνάδελφους σχημάτισα γνώμη ότι τα iveco είναι πιο αξιόπιστα σε σχέση με sprinter που βγάζουν πολλά προβλήματα . το μόνο αρνητική με τα iveco είναι ότι υπάρχει θέμα μα τα ανταλλακτικά (αν ισχύει κάτι τέτοιο, εγώ μεταφέρω ότι άκουσα) κ με κάνει εντύπωση γιατί στην επαρχεία που είμαι εάν 40% τον μικρόν από επαγγελματικών από αυτά που κυκλοφορούν είναι iveco κ άμα προβώ σε αγορά από εξωτερικό εννοείτε θα βάλω μηχανικό να το ελίξου πριν το αγοράσω δεν θα το πάρω έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 βγαζει και isuzu και daihatsu kai mitsubishi Μικρα φορτηγα φιλε... καλυτερα ψαξου προς τα εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 (εγώ σκοπεύω να βάζω 5 τονους) 1 επιλογή είναι mercedes 519 , 518, 418 Κάτι δεν μας λες καλά... αυτά της πρώτης επιλογής είναι 4-5 τόνους μικτό βάρος, και εφόσον θα έχουν κόφα το ωφέλιμο θα είναι λιγότερο από το μισό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Κάτι δεν μας λες καλά... αυτά της πρώτης επιλογής είναι 4-5 τόνους μικτό βάρος, και εφόσον θα έχουν κόφα το ωφέλιμο θα είναι λιγότερο από το μισό... μονο μικροτερο??πολυ μικροτερο...........ναι δεν κολλανε ολα αυτα ισχυει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Κάτι δεν μας λες καλά... αυτά της πρώτης επιλογής είναι 4-5 τόνους μικτό βάρος, και εφόσον θα έχουν κόφα το ωφέλιμο θα είναι λιγότερο από το μισό...Για αυτό ακριβώς λέω ότι πρέπει να πάει σε μεγαλύτερο φορτηγό.Δεν μπορείς σε ένα φορτηγό με μικτό 5 τόνους και ωφέλιμο κάπου στους 2 τόνους εσυ να θες να φορτώνεις 5! Δεν μιλάμε για ένα υπέρβαρο 10% αλλά θέλεις να φορτώνεις διπλάσιο φορτίο από όσο καθορίζει ο κατασκευαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα