Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας! Καπου εδω ξεκινάει η δική μου ιστορια. Δεν θελω να σας κουρασω με προλογο οποτε μπαίνω στο θεμα. Την τελευταια βδομαδα που κοιταω για φιλοξενεια εχουν πέσει πολα ονοματα στο τραπεζι. Vps cloud dedicated server και πολοι άλλοι εσείς τα ξερετε καλυτερα. Η ερωτηση η δικη μου ειναι η εξης. Θελω να φιλεξενησω 3-5 site wordpress (μπορει και ο αριθμος να αυξηθει). Ολα τα site θα εξυπηρετουν επιχειρήσεις με ιδιαίτερη κινηση τους καλοκαιρινους μηνες οπου λογικα θα εχει μεγιστο 3000 επισκεπτες το site. Οι επισκεπτες κατα 90% εινα εκτως ελλαδας και ισως θα βοηθουσε αν ο σερβερ ηταν καπου στην κεντρικη ευρωπη. Το budget ειναι περιπου κανα 150αρι ολα μαζι χωρις domain. Οσο ποιο φθηνα τοσο το καλυτερο. Αλλα πανω απο ολα να κανουμε την δουλεια μας. Ειδα οτι το papaki.gr δινει και ssl ev δωρεαν. Και παλι το παπακι εχει αλλη τιμη στους σερβερ για wordpress απο το απλο hosting με plesk. Γνωριζετε γιατι; Θα μπορεσω να εχω email οπως π.χ [email protected]? Εχω καποιες λιγες γνωσεις οπως να ανεβασω ενα site σε σεβερ και να συνδεσω domain. Εχω δουλεψει μονο πανω σε cpanel. Να ξεκαθαρισω οτι ολο αυτο το κανω για χομπι γιατι το αγαπω και θελω να βοηθησω καποια ατομα που μου σταθηκαν. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οποιον ειχε υπομονη να τα διαβασει ολα και ενα ακομα μεγαλυτερο ευχαριστώ σε οποιον βοηθησει. Περιμενω τις απαντήσεις.

Δημοσ.

το παπακι εχει αλλη τιμη στους σερβερ για wordpress απο το απλο hosting με plesk.

Ειναι θεωρητικα σερβερ "wordpress ready" με καποιο optimize για να λειτουργουνε καλυτερα οταν βαλεις wordpress site πανω.

Θα μπορεσω να εχω email οπως π.χ [email protected]?

Φυσικα, σε οποιο hosting Και αν καταληξεις αυτο ειναι δεδομενο.

Εχω δουλεψει μονο πανω σε cpanel.

Δεν νομιζω να δυσκολευτεις μιας και οι λειτουργιες ειναι ιδιες πανω κατω, απλα το περιβαλλον αλλαζει.

Προσωπικα ειμαι στην Cretaforce 10+ χρονια και παρα πολυ ικανοποιημενος. Ριξε αν θελεις μια ματια στα πακετα τους και εχουνε πολυ γρηγορο support που ειναι σημαντικο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη απαντηση σας. Και οι δυο εταιριες προσφερουν πολυ καλα πακετα. Ξερουμε μηπως ποιο ειναι το οριο επισκεπτων τον μηνα η το οριο των ταυτοχρονων επισκεπτων; και ποιο το οριο των οστοσελιδων που μπορω να εχω; Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Δημοσ.

Καθε πακετο εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα.  Οπως καταλαβαινεις οσα περισσοτερα ζητησεις, τοσο ανεβαινει και η τιμη.

Οριο ιστοσελιδων τι εννοεις; Δε νομιζω να σου πει καποιος αα φιλος γεμισαμε ψαξε αλλου! :D

Δημοσ.

Το μονο που με "τρομαζει" στην cretaforce ειναι το cretapanel. Δεν εχω τοσες πολλες γνωσεις και πιστευω οτι δεν θα τα καταφερω και θα τρελανω στα τηλεφωνα την υποστηριξη.

Δημοσ.

Ειναι πιο ευκολο και απτο να δενεις τα κορδονια σου :D

Υποστηριξη κυριως με emails οχι τηλεφωνο. Και αυτο σε ολες τις εταιρειες γενικως - φαντασου ενα τεραστιο πελατολογιο οπου ολοι περνουνε τηλεφωνο. Οποτε, μονο email εκτος πια και αν ειναι κατι πολυ επειγον.

Δημοσ.

Αν θέλεις υποστήριξή super να πας στην cretaforce.

Ο Χρήστος, που είναι και μέλος του forum θα σε εξυπηρετήσει

Ευχαριστώ για τη σύσταση :-)

Το μονο που με "τρομαζει" στην cretaforce ειναι το cretapanel. Δεν εχω τοσες πολλες γνωσεις και πιστευω οτι δεν θα τα καταφερω και θα τρελανω στα τηλεφωνα την υποστηριξη.

Είναι απλή η λειτουργία του. 5 λεπτά χρειάζονται για να δεις πως δουλεύει και άλλα 5 λεπτά για να το συνηθίσεις. Πάντως σύντομα θα υπάρχει και web-interface για τη διαχείριση των υπηρεσιών hosting, αν και νομίζω οι περισσότεροι πελάτες μας θα συνεχίσουν να το δουλεύουν με τον "παραδοσιακό" τρόπο μιας και κάνουν τη δουλειά τους πιο γρήγορα σε σχέση με το να κάνουν clicks με το ποντίκι.

Ειναι πιο ευκολο και απτο να δενεις τα κορδονια σου :D

Υποστηριξη κυριως με emails οχι τηλεφωνο. Και αυτο σε ολες τις εταιρειες γενικως - φαντασου ενα τεραστιο πελατολογιο οπου ολοι περνουνε τηλεφωνο. Οποτε, μονο email εκτος πια και αν ειναι κατι πολυ επειγον.

Παρέχουμε και υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, αλλά συνήθως είναι πιο εύκολο εάν μας στέλνουν e-mail γιατί μπορεί να χρειαστεί να στείλουμε κάποιο link με πληροφορίες ή να μας κάνει copy paste ο πελάτης κάποιο μήνυμα λάθους οπότε μέσω τηλεφώνου είναι πιο δύσκολο. Γενικά όπου είναι πιο εύκολο να βοηθήσουμε μέσω e-mail όταν μας καλεί κάποιος πελάτης υπάρχει το ενδεχόμενο να του ζητήσουμε να μας στείλει e-mail. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να συνδεθούμε και στον υπολογιστή του πελάτη μέσω teamviewer (π.χ. όταν ο πελάτης δεν έχει πολλές γνώσεις για να επαληθεύσει μόνος του ότι έχει περάσει τις σωστές ρυθμίσεις στο mail client).

Δημοσ.

Τα 2 GB της cretaforce ειναι πολυ λιγα για μενα. Χρειαζομαι πανω απο 7 Gb σιγουρα. Μετα απο πολυ ψαξιμο σε ευρωπαικα φορουμ η καλυτερη επιλογη ΓΙΑ ΜΕΝΑ με βαση αυτα τα πολυ λιγα που ζηταω ειναι η siteground. Αρκετα οικονομικη και ακριβως αυτο που ζηταω. Η cretaforce μετα απο ψαξιμο και παλι καταλαβα οτι προκειται για μια πολυ αξιολογη λυση αλλα οχι για μενα. Απο τις λιγες ελληνικα host που αξιζουν. Αυτα απο εμενα... οποιος θελει ρωταει.

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε εδώ μια ματιά, έχουν Server στις ΗΠΑ και στην Βρετανία, όσο για την υποστήριξη σούπερ μέσω Live Chat όποτε τους χρειαστείς

https://www.namecheap.com/hosting/shared.aspx

+1 για την namecheap. Την χρησιμοποιώ 5-6 μήνες σε ιστοσελίδες μέσης επισκεψημότητας και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Σχετικά γρήγορη ταχύτητα, καλό time to first byte και σχεδόν 0 downtimes. Το αρνητικό εδώ είναι ότι δεν προσφέρει Let's Encrypt (free ssl).

Ακόμα να προσθέσω και την τελευταία εμπειρία μου από την ελληνική tophost. Παλαιότερα η φιλοξενία τους ήταν αρκετά προβληματική τώρα όμως πρόσθεσαν επιλογή στα shared hosting πακέτα για φιλοξενία στην Γερμανία και ομολογώ ότι η βελτίωση είναι σημαντική.

Πάντως για ρίξε και μια ματια στο http://www.webhostingtalk.com/ στο οποίο θα βρεις πολύ καλές πρόσφορες και αληθινά reviews.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/3/2017 στις 12:25 ΜΜ, axilleas1 είπε

Αυτό το διάστημα φτιάχνουμε το web-interface για το cretapanel. Πιστεύω η πρώτη του έκδοση θα είναι έτοιμη σε λίγες ημέρες και στη συνέχεια θα προσθέσουμε και επιπλέον λειτουργίες.

Screenshot 2019-12-02 at 14.16.29.png

Screenshot 2019-12-02 at 14.17.23.png

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...