xarosid Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 καλησπερα παιδια σημερα πηρα 2.1 ηχεια μεταχειρισμενα απο εδω.τα εβαλα στον υπολογιστη και βλεπω οτι ακουγονται μονο τα δυο ηχεια και το γοοφερ δεν ακουγεται παρα μονο παρα πολυ σιγα το βαζω διπλα στο αυτι μου για να νιωσω κατι.λογικα αυτο που σας ενδιαφερει ειναι η μητρικη αν υποστηριζει 2,1 και τι ηχεια εχω.εχω αυτη την μητρικη: http://www.asrock.com/mb/Intel/Z68%20Pro3%20Gen3/?cat=Manual και τα ηχεια που πηρα ηταν αυτα :trust soundforce 2.1. αν καποιος μπορει να βοηθησει αν εχς κανει κατι εγω η αν φταει το γοοφερ. Υ.Γ ΣΕ απλα ελληνικα γιατι ειμαι και ασχετος... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μπας και έχει κανα ροοστάτη στο woofer. Δες αν είναι στο min. Αλλιώς μάλλον χαλασμένο woofer.
xarosid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Απο πισω εγω δυναμωσει την ενταση στο max
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αν εχεις συνδεσει το βυσμα στην πρασινη υποδοχη(εκει ειναι το σωστο), τοτε κοιτα μηπως θελει καμια ρυθμιση στο μενου της μητρικης για τον ηχο..Βαλε το δηλαδη στο 2.1 η΄ στερεο να δεις τι θα κανει.. Αλλιως μαλλον τα πουλαγε χαλασμενα ο αλλος...
xarosid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 2.1 επιλογη δεν μου βγαζει μονο στερεο τετραφωνικο 5.1 και 7.1 νομιζω...τα εχω δοκιμασει ολα...και συνεχιζει τα ιδια τα ηχεια να παιζουν και το γοοφερ να ακουγεται ισα ισα.αυτο που με κανει να απορω ειναι αν ειναι χαλασμενο το γοοφερ πως δουλεουν τα ηχεια...γιατι απο οτι ξερω απο εκει παιρνουν ρευμα
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ε οπως τα λες μαλλον χαλασμενο ειναι οντως... Γινεται γιατι πολυ απλα θα χαλασε η μεμβρανη(γενικα τι χαλαει στο γουφερ τεσπα) ενω η τροφοδοσια του λειτουργει κανονικα αρα δουλευουν τα ηχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα