KINGLUCAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 γεια σας παίδες σκέπτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω το desktop μου για laptop. αξίζει λέτε? η χρήση του είναι desktop usage - exporting videos από movie maker i κάτι αντίστοιχο- gaming light το laptop μπορεί να ανταπεξέλθει? αξίζει να το δώσω i να το κρατήσω το desktop? το θέμα είναι ότι θέλω να μπορώ να το παίρνω μαζί μου το laptop κάποιες φορες έξω σε καφέ να κάνω δουλειές current desktop PC : case: Phanteks enthoo evolv mini-itx special edition με εγγύηση m/b: Asrock fm2a88x-itx+retail με εγγύηση cpu: A10-7850K με εγγύηση cpu: cooler:Raijintek themis evo με εγγύηση fan: Aerocool 120 red led PSU: Seasonic Μ12 ΙΙ 520 w (fully modular) 80 + bronze με εγγύηση GPU video card: VGA onboard πολύ δυνατή AMD r270 RAM:16 GB RAM kingston fury 1866 με εγγύηση HDD: SSD OCZ TRION 480GB
isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Έχε κατά νου τέσσερα πράγματα. Φορητό χρειάζεσαι αν απαιτείται ανα διαστήματα να τον παίρνεις μαζί σου. Η φορητότητα ειναι το βασικότερο πλεονέκτημα. Το κόστος ενος λάπτοπ ειναι κάπου 1.5 φορές το κόστος ενός αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά desktop. Στο desktop αμα κάτι χαλάσει, παίζει να το φτιάξεις πιο οικονομικά σε σχέση με μια αντίστοιχη βλάβη του laptop Το desktop παίρνει πιο ευκολα αναβαθμίσεις υλικού απο το laptop Do the maths και κρίνε αν θες να αλλάξεις laptop 2
KINGLUCAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ πολύ από την άλλη ίσως απλά το δώσω και φτιάξω καινούργιο desktop και πάρω κανένα laptop τις πλακας για τα walk outs από το σπίτι. Έχε κατά νου τέσσερα πράγματα. Φορητό χρειάζεσαι αν απαιτείται ανα διαστήματα να τον παίρνεις μαζί σου. Η φορητότητα ειναι το βασικότερο πλεονέκτημα. Το κόστος ενος λάπτοπ ειναι κάπου 1.5 φορές το κόστος ενός αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά desktop. Στο desktop αμα κάτι χαλάσει, παίζει να το φτιάξεις πιο οικονομικά σε σχέση με μια αντίστοιχη βλάβη του laptop Το desktop παίρνει πιο ευκολα αναβαθμίσεις υλικού απο το laptop Do the maths και κρίνε αν θες να αλλάξεις laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα