slyverine Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Γεια σας παιδιά.Έχω ένα nexus 5 και έσπασε η οθόνη.Παράγγειλα μια την αντικατέστησα, αλλά δεν έχω σήμα 4g ποια, δεν μπορώ να ανοίξω δεδομένα, πιάνει μόνο καμία φορά το 2g. Το κινητό το έλυσα και το ξαναέδεσα ίσα με 6-7 φορές γιατί είχα πρόβλημα με το ακουστικό. Στην προτελευταία φορά δούλευε το 4G που το είχα δοκιμάσει. Τα καλώδια τα έλεγξα και τα ξανακούμπωσα, άρα δεν νομίζω να είναι τουλάχιστον το κούμπωμα.Τι άλλο μπορώ να κοιτάξω?
saruman123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Οι ρυθμίσεις ΑΡΝ του παροχου είναι σωστές; Ποιόν παροχο έχεις;
slyverine Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 cosmote εχω και αν εννοεις APN εκει που λέει προτινώμενος τύπος δικτύου , ναι είναι ρυθμισμένο σε 4G.Από software δεν είχα πειράξει κάτι, πριν το repair δούλευε καλά!
saruman123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ωραία κάνε ένα καινούργιο με τα στοιχεία της Cosmote, επέλεξε αυτό και κάνε μια επανεκινηση. Μην σβησεις το παλιό. COSMOTE GPRS APN: - internet Username: - {κενό} Password: - {κενό} MCC=202 MNC=01 APN type=default DNS: - 195.167.065.194 Αν δεν κάνεις κάτι δοκίμασε το εξης..σε μενα δουλεψε παλιά. Απο το μενου γύρισε το σε 2g ή gsm ή οποια τελοσπαντων ειναι η πρωτη πρωτη επιλογη. Άνοιξε δεδομενα..δεν ξερω αν παιζει ρολο..εγω τα ανοιξα ετσι για την αλητεια... Λογικα θα συνδεθει σε edge και πολυ λεω Κλείσε τα , και πήγαινε παλι στο μενου και βαλτε το 2g/3g/4g ή οπως αλλιως το λεει. Άνοιξε τα δεδομενα..ΛΟΓΙΚΑ ενω θα επρεπε να ανοιξουν δεν θα ανοιξουν...δεν ανησυχουμε...τα ξανακλεινουμε..και τα ανοιγουμε 2η φορα.. Καλοριζικο το 4g. Ολα αυτα με την προυποθεση οτι οποιαδηποτε ενεργοποιηση χρειαζεται απο τον παροχο εχει γινει κανονικα και το κινητο υποστηριζει 4g και την μπαντα του παροχου. Αν παιξει επαιξε ..αλλιως δεν εχω ιδεα
slyverine Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 τα δοκίμασα, καμία αλλαγή. Δεν είναι software to θέμα μου λογικά...Τέλος πάντων ευχαριστώ για την προσπάθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα