Oberyn11 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για της απαντήσεις! Απλά κατάλαβα ότι χρειάζονται 2 καλώδια να φύγουν από την οθόνη για το κουτί ένα δηλαδή το HDMI και ένα ακόμη το DVI-D. Οπότε μόνο με ένα HDMI αποφεύγουμε και την περισσότερη αποφυγή καλωδίων. 1
Oberyn11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μάγκες έδωσα την παραγγελία με τα parts που ανέφερε στην 1η σελίδα ο tanasen αλλά με την κάρτα γραφικών την amd radeon rx 460 στα 4gb, και όχι την nvidia για τον λόγο ότι σε λίγο καιρό θα γίνει και η αγορά της οθόνης 23mp68vq-p (Millennium) όπου έχει και freesync. Απλά δεν ήμουν σίγουρος για το τροφοδοτικό όπου είναι στα 450watt και η κάρτα παραπάνω θέλει μόνη της 400watt... και εάν βέβαια καλύπτει όλα τα υπόλοιπα part. Δεν ξέρω μελλοντικά εάν χρειαστούμε αλλαγή του τροφοδοτικού η λέτε πως όχι? Τελευταίο να τονίσω ότι δεν παρήγγειλα τον hdd 1tb και προτίμησα να βάλω τον ssd 120gb που είπε ο φίλος jeandoumpier στην 1η σελίδα. 1
tanasen01 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Όχι μην προβληματίζεσαι με τα watt, 450 σηκώνουν μέχρι και RX470 / GTX 1060 και επειδή είναι κ αρκετά ποιοτικό το συγκεκριμένο psu αντέχει και overclock. Η RX460 έχει 75W tdp. 1
Oberyn11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Οκ tanasen ευχαριστώ! Οπότε παραμένω σε αυτό το τροφοδοτικό και μελλοντικά. Overclock δεν νομίζω να γίνει σε κάποιο part... Οπότε ευχαριστώ και πάλι σε όλους σας! 3
jeandoumpier Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Μάγκες έδωσα την παραγγελία με τα parts που ανέφερε στην 1η σελίδα ο tanasen αλλά με την κάρτα γραφικών την amd radeon rx 460 στα 4gb, και όχι την nvidia για τον λόγο ότι σε λίγο καιρό θα γίνει και η αγορά της οθόνης 23mp68vq-p (Millennium) όπου έχει και freesync. Απλά δεν ήμουν σίγουρος για το τροφοδοτικό όπου είναι στα 450watt και η κάρτα παραπάνω θέλει μόνη της 400watt... και εάν βέβαια καλύπτει όλα τα υπόλοιπα part. Δεν ξέρω μελλοντικά εάν χρειαστούμε αλλαγή του τροφοδοτικού η λέτε πως όχι? Τελευταίο να τονίσω ότι δεν παρήγγειλα τον hdd 1tb και προτίμησα να βάλω τον ssd 120gb που είπε ο φίλος jeandoumpier στην 1η σελίδα. Μια διευκρίνιση απλά, τα watt που αναγράφονται στις επίσημες ιστοσελίδες στα χαρακτηριστικά των gpu δεν είναι εκείνα που καταναλώνει αυτόνομα η κάρτα ''μόνη'' της όπως γράφεις. Είναι τα προτεινόμενα (τυπικά, γιατί πρακτικά και με λιγότερα watt τώρα πια δεν υπάρχει πρόβλημα) ως ελάχιστα απαιτούμενα συνολικά watt για ολόκληρο τον υπολογιστή (συμπεριλαμβανομένης και της εκάστοτε κάρτας γραφικών).
Millennium Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Για το τροφοδοτικο ισχυει οτι ειπαν πανω τα παιδια.Ενα ποιοτικο 450w σημερα σηκωνει τις περισσοτερες συγχρονες καρτες σε ενα τυπικο setup.Οι εταιριες συνηθως προτιμουν να ανεβαζουν λιγο τα ελαχιστα προτεινομενα σε w για να καλυπτουν και μη ποιοτικα τροφοδοτικα. 2
Oberyn11 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Έγινε παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινισεις! Περιμένω το PC το κάνω format με τα Windows 10 και θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις! Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο και την υπομονή σε όλες τις απαντήσεις / τοποθετήσεις!
Oberyn11 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παίδες και καλές γιορτές να έχουμε! Παραλαβαμε το καινούργιο Pc με Motherboard asrock b250m pro4 και επεξεργαστή i5 7500 3.4 ghz όπως και τα υπόλοιπα parts βάσει των δικών σας λεγόμενων. Τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής... Έχω ένα USB με τα Windows 10 σε ISO μορφή κατεβασμένο από την επίσημη σελίδα της Microsoft και συγκεκριμένα την καινούργια έκδοση την Creator. Από ότι ξέρω αυτήν η μητρική δεν χρειάζεται bios update οπότε δεν θα πειραχτεί και κάτι όπως π.χ. Overclock. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα περνάω απλά σαν ένα απλό φορματ μέσω f12 μέσω του USB έτσι? Το 2ο και κυρίως ερώτημα είναι το εξής... που μπορώ να βρω ένα φθηνό Key Activate για την ενεργοποίηση των Windows 10 Pro? Με εχει ενημερώσει ένας φιλος απο εδω μεσα... μέσω της σελίδας Kinquin με τιμές των 30€. Υπάρχει κάτι και σε ποιο φθηνό και εάν ναι.. πόσο καιρό κρατάει η ενεργοποίηση του? Οπως ειπα θα είναι η 1η φορά που θα περαστούν Windows μιας που το PC είναι ολοκαίνουριο οπότε πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό η κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την εγκατάσταση η μεταγενεστερα? Επίσης... πως κάνω την αγορά και πως μου δίνουν τον κωδικό για να ενεργοποιήσω τα Windows 10 pro στην παρακάτω σελίδα και τι πατάω από τις 2 επιλογές που έχει όπως το OEM και το RETAIL? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για άλλη μια φορά! https://psngames.org/downloads/microsoft-windows-10-professional/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παίδες και καλές γιορτές να έχουμε! Παραλαβαμε το καινούργιο Pc με Motherboard asrock b250m pro4 και επεξεργαστή i5 7500 3.4 ghz όπως και τα υπόλοιπα parts βάσει των δικών σας λεγόμενων. Τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής... Έχω ένα USB με τα Windows 10 σε ISO μορφή κατεβασμένο από την επίσημη σελίδα της Microsoft και συγκεκριμένα την καινούργια έκδοση την Creator. Από ότι ξέρω αυτήν η μητρική δεν χρειάζεται bios update οπότε δεν θα πειραχτεί και κάτι όπως π.χ. και Overclock. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα περνάω απλά σαν ένα απλό φορματ μέσω f12 μέσω του USB έτσι? Και το 2ο και κυρίως ερώτημα είναι το εξής... που μπορώ να βρω ένα φθηνό Key Activate για την ενεργοποίηση των Windows 10 Pro? Με εχει ενημερώσει ένας φιλος απο εδω μεσα... μέσω της σελίδας Kinquin με τιμές των 30€. Υπάρχει κάτι και σε ποιο φθηνό και εάν ναι.. πόσο καιρό κρατάει η ενεργοποίηση του? Οπως ειπα θα είναι η 1η φορά που θα περαστούν Windows μιας που το PC είναι ολοκαίνουριο οπότε πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό η κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την εγκατάσταση η μεταγενεστερα? Επίσης... πως κάνω την αγορά και πως μου δίνουν τον κωδικό για να ενεργοποιήσω τα Windows 10 pro στην παρακάτω σελίδα και τι πατάω από τις 2 επιλογές που έχει όπως το OEM και το RETAIL? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για άλλη μια φορά! https://psngames.org/downloads/microsoft-windows-10-professional/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Φίλε μου πριν αγοράσεις κλειδί, πέρασε τα και όποτε σου ζητάει key, απλά προσπέρασε το. Ένα παλικάρι από δω τα πέρασε σε ολοκαίνουριο σύστημα (εκτός του ssd που κράτησε απ το προηγούμενο pc) και του ενεργοποιήθηκαν κανονικά ! Να και το ποστ του.
Oberyn11 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Γνωρίζω ότι είναι trial εντός 30 ημερών όπως και η ενεργοποίηση του. Αυτό που αναφέρεις ισχύει μόνο για τα "καινουργια" pc? Μου φαίνεται πολύ παράξενο...
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Παιδια εγω ομως το καλοκαιρι που μας περασε ειχα ενεργοποιησει την δωρεαν παροχη κλειδιου της Microsoft οποτε ειχα απο πριν κανονικο κλειδι για αυθεντικα Windows 10 Pro. Το καλοκαιρι του 2016 δωθηκε σε χρηστες με windows 7,8,8.1 να κανουν δωρεαν αναβαθμιση στα 10. Απλα οι περισσοτεροι ελεγαν και λενε απο οτι ξερω,οτι αν αλλαξεις hardware χανεις και τα δωρεαν windows που στην δικη μου περιπτωση δεν ισχυσε.
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Παιδια εγω ομως το καλοκαιρι που μας περασε ειχα ενεργοποιησει την δωρεαν παροχη κλειδιου της Microsoft οποτε ειχα απο πριν κανονικο κλειδι για αυθεντικα Windows 10 Pro. Το καλοκαιρι του 2016 δωθηκε σε χρηστες με windows 7,8,8.1 να κανουν δωρεαν αναβαθμιση στα 10. Απλα οι περισσοτεροι ελεγαν και λενε απο οτι ξερω,οτι αν αλλαξεις hardware χανεις και τα δωρεαν windows που στην δικη μου περιπτωση δεν ισχυσε. Εμένα πάντως με το email είναι. Έκανα clean install στο pc αυτό και έβαλα στην αρχή ένα άκυρο email που είχα και δεν ενεργοποιήθηκαν τα windows, με το που έβαλα το δικό μου, ενεργοποιήθηκαν Από Τρίτη - Τετάρτη που θα έρθουν τα πράγματα θα στήσω το pc με τον καινούριο ssd κτλ και θα σας πω λεπτομέρειες. 1
Oberyn11 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τελικά παίδες αξίζει να αγοράσουμε ένα key μέσω αυτής της σελίδας με τα 6 ευρώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα