Oberyn11 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 https://community.amd.com/docs/DOC-1432 Ευχαριστώ πολύ tanasen πολύ κατατοπιστικος οδηγός!
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Πηρες απαντηση ^^ Η συγκεκριμενη LG θελει HDMI. Θα ακουστει χαζο αλλα σιγουρα δεν ασχολειται σε competitive επιπεδο ετσι; Με τι budget θα μου πεις.Το λεω μην ακους μετα για input lag,response,freesync κλπ
Oberyn11 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Θα ακουστει χαζο αλλα σιγουρα δεν ασχολειται σε competitive επιπεδο ετσι; Τι εννοείς με τον όρο competitive?
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τι εννοείς με τον όρο competitive? https://en.wikipedia.org/wiki/ESports
Oberyn11 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Έπαιζε ημι-επαγγελματικα στην ομάδα του Vatos Locos. Πλέον έχει σταματήσει απλά το PC γίνετε μόνο και μόνο για να πει ότι έχει ένα για practice και όχι για να παίξει σε τέτοια τουρνουά καθώς η ομάδα του τότε έπαιζαν όλοι μαζί στα inspot όπου είχαν και χορηγία και τους πλάσαρε κάποια από τα δυνατά τους PC ώστε να παίζουν όλοι τους lan.
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Έπαιζε ημι-επαγγελματικα στην ομάδα του Vatos Locos. Πλέον έχει σταματήσει απλά το PC γίνετε μόνο και μόνο για να πει ότι έχει ένα για practice και όχι για να παίξει σε τέτοια τουρνουά καθώς η ομάδα του τότε έπαιζαν όλοι μαζί στα inspot όπου είχαν και χορηγία και τους πλάσαρε κάποια από τα δυνατά τους PC ώστε να παίζουν όλοι τους lan. Ναι ε; Αν θελει παντως δυνατο practice ισως να κοιταγε σε αλλες οθονες.Αλλα θελει και αλλα χρηματα,δυσκολο το βλεπω.Εσυ ξερεις τις αναγκες/απαιτησεις.
Oberyn11 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Σίγουρα οι απαιτήσεις θέλουν και το οικονομικό τους και αυτήν την στιγμή είναι λίγο δύσκολα στο μεγαλύτερο μπάτζετ κομμάτι. Γι αυτό είπα και σε άλλη σελίδα ότι μελλοντικά θα γίνει και αγορά στα 144hz και προς το παρών πάμε σε μια ποιο οικονομική λύση σαν αυτές που όλοι σας προτείνατε. Το μόνο που έχει απομείνει είναι να τα βρω όλα τα κομμάτια που είπατε σε καλή χρηματική αγορά και περιμένουμε.
Oberyn11 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Παίδες το μαγαζί που θα κάνω την αγορά όπου θα τους πω και να μου συναρμολογησουν το PC να τους πω να μου κάνουν και update τα bios από την μητρική? Επίσης θα το πάρω χωρίς λογισμικό όπου διαθέτω cd με σπασμένα τα Windows 10 και το ερώτημα μου είναι να τα περάσω σαν να κάνω ένα απλό format έτσι? Πρέπει κάτι άλλο να τους τονίσω όταν θα μου κάνουν το στήσιμο του κουτιού η ακόμη να κάνω κάτι από μόνος μου όταν τον πρωτο-ανοίξω?
tanasen01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Aν πάρεις την Β250 μητρική δεν χρειάζεται bios update. Απλή συναρμολόγηση ζήτα. 1
Oberyn11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Παίδες έχω μερικές ερωτήσεις πριν κάνω και την αγορά μου... 1ον. Γιατί σε πολλές μητρικές πρεπει να γινεται bios update? Όπως και σε τι ακριβώς χρησιμεύει? 2ον. Τι ακριβώς είναι και σε τι χρησιμεύει το Freesync στις IPS οθόνες? Επίσης για να ενεργοποιηθει πρέπει να υπάρχει το HDMI συνδεδεμένο με την οθόνη και τον πύργο?
jeandoumpier Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 1) Στις μητρικές με chipset h110, b150,h170,z170 πρέπει να γίνει bios update για να δεχθούν της νέας γενιάς (7ης) επεξεργαστές όπως τον g4560-g4600-g4620, i3 7xxx, i5 7xxx, i7 7xxx κτλ. Αντιθέτως, οι μητρικές b250, h270, z270 κτλ δεν χρειάζονται bios update γι'αυτό. 2) Το freesync είναι μια λειτουργία των οθονών που συνδιάζεται με τις κάρτες γραφικών AMD για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Δεν έχει να κάνει με τον αν είναι ips ή tn panel η οθόνη. Αυτό είναι άλλο ζήτημα. Άν και στις μέρες μας προτιμότερο να πας σε IPS+Freesync φυσικά. Η σύνδεση μεταξύ οθόνης - πύργου γίνεται με hdmi ή display port. 1
Oberyn11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Jean για την κατατοπιστικη απάντηση. Όταν εννοείς όμως για την οθόνη για το HDMI..θα φύγει και ένα 2ο καλώδιο αυτό του DVI-D προς την κάρτα γραφικών σωστά?
jeandoumpier Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Όχι...hdmi καλώδιο χρειάζεσαι μόνο. Που θα συνδέει την κάρτα γραφικών με την οθόνη.
Millennium Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Για adaptive sync (freesync) διαβασε εδω http://www.tftcentral.co.uk/articles/variable_refresh.htm Με απλα λογια,κανει τη διαφορα ,σου δινει smooth κινηση και καλυτερευει πολυ την εμπειρια. Στον συνδυασμο που προταθηκε θελει HDMI σε οθονη-καρτα ,ενεργοποιηση του freesync απο το menu οθονης και τσεκαρεις και απ τους οδηγους τι σου βγαζει στην ενδειξη freesync.Αυτη τη συνδεση εχεις (δε χρειαζεται κατι αλλο) και αν θες το απενεργοποιεις.Υπαρχει και το Windmill demo που τρεχεις για να σιγουρευτεις πως λειτουργει. Αν θελει αργοτερα να πειραματιστει με ανεβασμα λιγων hz η διευρυνση του freesync range κοιταει και αυτον τον οδηγο: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5iux1q/updated_tutorial_on_increasing_and_decreasing/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα