Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ όλους για της συστάσεις σας και για την υπομονή και την βοήθεια! Τα προϊόντα θεωρώ με καλύπτουν στα χρήματα. Ένα τελευταίο και να μην σας κρατάω και σας ταλαιπωρώ... Θεωρείτε μιας που είστε γνώστες η αγορά να γίνει από το συγκεκριμένο κατάστημα μιας που ειπώθηκε ότι είναι και το ποιο οικονομικό σε σχέση με άλλα? Γιατί πέρα από αυτό με ενδιαφέρει να είναι και έμπιστο στο θέμα προϊόντων και αξιοπιστίας!

Δημοσ.

Απ' την στιγμή που επιθυμείς συναρμολόγηση από το κατάστημα, και δεδομένου ότι βρίσκεσαι στην Κατερίνη- το visionstudio είναι νομίζω η επικρατέστερη επιλογή, αν συνυπολογίσουμε και τις καλύτερες τιμές του σε σχέση με το e-shop στα περισσότερα από τα κομμάτια (όχι σε όλα, αλλά στο σύνολο βγαίνει φθηνότερα).

Δημοσ.

Oberyn11 πες του φιλου σου πως με τετοια οθονη δε κανει δουλεια.Θα χαραμιστει οτι συστημα φτιαχνετε τωρα,ειναι για αμεση αλλαγη.

Για τις καρτες που ρωτησες αν παιζει κυριως cs go του κανουν ολες (αν αγορασει στη καταλληλη τιμη).Η 460 εχει value αν την παρει κανεις χαμηλα και ειδικα αν τη ξεκλειδωσει.Και η 1050 ti ειναι καλη αν δε ξεφευγει σε τιμη και δυνατοτερη.Αν ενδιαφερεται και για πιο απαιτητικους τιτλους η 470 ειναι δυνατοτερη,μεχρι και 35%-40% απο μια 1050 ti (βρισκεις που και που στα 170-180ε ελλαδα).Η 480 4gb με τη σειρα της ειναι λιγο δυνατοτερη απο 470.Αυτα σε γενικες γραμμες χωρις να μπω στο θεμα των υλοποιησεων.

• Like 1
Δημοσ.

Η 460 εχει value αν την παρει κανεις χαμηλα και ειδικα αν τη ξεκλειδωσει.

Υψηλό το ρίσκο να αχρηστευτεί η κάρτα για μόλις 5% boost. 

Δημοσ.

Υψηλό το ρίσκο να αχρηστευτεί η κάρτα για μόλις 5% boost. 

Καπου +10% δινει απο οτι εχω δει.Με τι συχνοτητα αχρηστευονται και πως;

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει σε κάθε driver update να γίνεται απο την αρχή το ξεκλείωμα του BIOS. Αν πάει προς την 460, ας περιμένει τον Απρίλιο την RX 560 που θα έχει ξεκλειδωμένα αυτά τα έξτρα SP.

Κάθε υλοποίηση είχα δει και είχε και διαφορετικό boost, αλλά ναι, max 10%.

• Like 2
Δημοσ.

Oberyn11 πες του φιλου σου πως με τετοια οθονη δε κανει δουλεια.Θα χαραμιστει οτι συστημα φτιαχνετε τωρα,ειναι για αμεση αλλαγη.

Με τα specs που μου πρότεινε ο φίλος tanasen.. και με την οθόνη που έχει τώρα το παιδί..εννοείς ότι δεν θα αποδίδουν τα παραπάνω προϊόντα?

Ποια η διαφορά από την συγκεκριμένη οθόνη με μια απλή FHD? Δεν αναφέρομαι σε μια οθόνη που είναι στα 144hz.. καθώς αυτό είναι άλλο κομμάτι.

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει σε κάθε driver update να γίνεται απο την αρχή το ξεκλείωμα του BIOS. Αν πάει προς την 460, ας περιμένει τον Απρίλιο την RX 560 που θα έχει ξεκλειδωμένα αυτά τα έξτρα SP.

Κάθε υλοποίηση είχα δει και είχε και διαφορετικό boost, αλλά ναι, max 10%.

Αν ο φιλος μιλουσε για τους οδηγους υπαρχουν workarounds παιδια...Αν βγει η 560 τον απριλη που στην ουσια ειναι ξεκλειδωτος πυρηνας με αλλες reference συχνοτητες/boost δε θα τα χεις αυτα και θα υπαρχει αλλη μια επιλογη.  

Με τα specs που μου πρότεινε ο φίλος tanasen.. και με την οθόνη που έχει τώρα το παιδί..εννοείς ότι δεν θα αποδίδουν τα παραπάνω προϊόντα?

Ποια η διαφορά από την συγκεκριμένη οθόνη με μια απλή FHD? Δεν αναφέρομαι σε μια οθόνη που είναι στα 144hz.. καθώς αυτό είναι άλλο κομμάτι.

Αν μεινει με την παλια οθονη θα χει αισθητα χειροτερο συστημα.Ακομα και με budget IPS/PLS @60hz οθονη θα χει καλυτερη αναλυση,πανελ του '15-'17,"flicker free",reader mode και μπορει και freesync (αν παρει amd).Ουσιαστικοτατα πραγματα ειναι αυτα (αλλα λιγοτερο-αλλα περισσοτερο) και αναβαθμιση που τη βλεπεις κυριολεκτικα και μεταφορικα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω δει όλα τα σχόλια και αφού δεν πρότεινε κανείς άλλος αλλά προϊόντα στα χρήματα που δίνω... Μάλλον σε αυτά θα καταλήξω. Θα περιμένω ακόμη 1-2 μέρες εάν θέλει κανείς άλλος να πει αλλά προϊόντα ή μήπως θα μου πει κάτι καλύτερο ή σε κάποια άλλη προτίμηση πάντα βέβαια στο ποσό που ανέφερα δηλαδή στα 730€. Προς το παρών θα κρατήσω τα specs αυτά που είπε ο φίλος tanasen. Όσο για την οθόνη ίσως να γίνει μελλοντικά αγορα μια 22αρα FULL HD στα 60hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...