Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

giannisradio τελικά οι περισσότεροι δεν βλέπουν μπροστά τους από την αγάπη που έχουν για αυτό το σίχαμα που λέγετε Apple και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Ξυπνάτε ρεεεεε, εδώ έβαλε το βύσμα στο κάτω μέρος και το πουλάει και 75 ευρώ!!!!!
Τι άλλο θέλετε να δείτε για να καταλάβετε ότι σας δουλεύει?

Ο άλλος έβαλε και οδηγό ifixit, το έχουμε χάσει τελείως!!!
Αγόρι μου αλλαγή σε μπαταρία ποντικιού θέλω να κάνω, όχι εγχείρηση!!! 2 στα 10 βαθμολογία παίρνει κιόλας σαν δυσκολία. Hellooooo

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο υπάρχει ανάγκη των καταναλωτών για φιγούρα... τόσο οι εταιρείες θα πουλάνε φύκια για μεταξωτες κορδέλες.

Έτσι κ αλλιώς όλες οι ουαου λειτουργίες πλέον αφορούν το facebook, το instagram (το οποίο το έχει αγοράσει το fb!) και το twitter. 

Όσοι χρειάζονται υπολογιστή για την δουλειά τους, δεν ασχολούντε με την Apple. Αν μάλιστα ξέρουν και κάτι παραπάνω προτιμούν linux αντί windows.

Να υποθέσω είσαι και ατμιστής με Fedora καπελάκι; Μην ξεχάσεις να ξυριστείς λιγάκι γιατί δίχως να στο χαλάσω οι περισσότεροι App + Web Developers δουλεύουν με Mac.

• Like 1
Δημοσ.

Ελεγχος της αγορας, των προμηθευτων, πλαφον στην λιανικη τιμη, αλλα κατα τα αλλα ελευθερη αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο υπάρχει ανάγκη των καταναλωτών για φιγούρα...

και αναρωτιωμουν γιατι δεν υπαρχει κλειστη θηκη για τα κινητα apple?

:P

παντως μπραβο στους ρωσους πολιτες που στηνονται στις ουρες να αγορασουν αμερικανιες! βεβαια με τον ισοβιο προεδρο-τσαρο που εμπλεξαν τι να κανουν οι καημενοι :P

• Like 1
Δημοσ.

giannisradio τελικά οι περισσότεροι δεν βλέπουν μπροστά τους από την αγάπη που έχουν για αυτό το σίχαμα που λέγετε Apple και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ξυπνάτε ρεεεεε, εδώ έβαλε το βύσμα στο κάτω μέρος και το πουλάει και 75 ευρώ!!!!!

Αγόρι μου αλλαγή σε μπαταρία ποντικιού θέλω να κάνω, όχι εγχείρηση!!! 2 στα 10 βαθμολογία παίρνει κιόλας σαν δυσκολία. Hellooooo

Όπως προσπαθούσατε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα με το Note 7 σε κάποια άλλα Thread?  :ph34r:

Επίσης σαπίλα ένα ποντίκι που με 2 λεπτά φόρτισης βγάζει 9 ώρες χρήσης; 

Δημοσ.

νομιζω πολλοι μετοχοι μαζευτηκαν γιατι μονο μετοχοι θα χαν φαιδρες δικαιολογιες στο τσεπακι....

• Like 2
Δημοσ.

"Ναι γεια σας, θα ήθελα ένα smartphone από μια Κοινωνική εταιρεία που σέβεται τον απλό πολίτη και δεν θα επιθυμεί αποκλειστικά τα λεφτά του. Καλή καρδΓιά μόνο χρειάζεται και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε!"

:ph34r:

Απλώς μερικοί έχουν την εντύπωση ότι όταν κάποιος σου πουλάει κάτι φτηνά, σημαίνει αυτόματα ότι σε σέβεται σαν άνθρωπο, δεν θέλει μόνο τα λεφτά σου και είναι φίλος σου.

Ενώ αυτός που σου πουλάει ακριβά είναι φυσικά κακός, άπληστος και σκέφτεται μόνο την τσέπη σου.

Σε λίγο θα ακούσουμε ότι υπάρχουν εταιρίες που στεναχωριούνται κιόλας που αναγκάζονται να σε χρεώσουν για τα προιόντα τους.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω δουλεψει δυστηχως με την Apple καθως και με αλλους γιγαντες τεχνολογιας , αλλα τους νικαει ολους με διαφορα* στο θεμα των κακομαθημενων/απληστων πελατων.

Αυτες οι πρακτικες δε μου κανουν καθολου εντυπωση. Εμας μας εκβιαζαν οτι ετσι και καναμε την παραμικρη υπονοια για εκπτωση ακομα και στα beats της τοτε απλα θα μας αφανιζε απο τον χαρτη. 

Ηταν αλλαζονες, απαντουσαν στα εμαιλ οποτε γουσταραν και ειχαν το υφακι του "ειναι τιμη σου που δουλευεις μαζι μας".

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι προσπαθουσαν να σου περασουν οτι τα κανανε ολα inhouse και οτι ειναι μεγαλη εταιρεια κατι που ειναι μυθος μιας και συνεργαζεται με αμετρητες τριτες εταιριες για να διαφημισει/πουλησει τα προιοντα της. Αλλα βαζει μια ρητρα στο NDA που σου απαγορευει να πεις οτι συνεργαστηκες μαζι της.

*για την ιστορια, η δευτερη χειροτερη ειναι η Microsoft που θα κανει οτι μπορει για να σου ζαλισει τον ερωτα.

Να ρωτήσω εγώ κάτι ακόμα πάνω στο θέμα... τότε γιατί γνωστοί μεταπωλητές του εξωτερικού κατεβάζουν που και που τις τιμές 100-200€ κάτω στα τα προϊόντα της; Εκεί δεν έχει θέμα;  :ph34r: Επίσης αν επιτρέπετε για ποιον επίσημο μεταπωλητή δούλευες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και καλά τους έκανε η Apple. Δεν γουστάρω το iPhone που έχω πάρει day 1 να το βλέπω σε προσφορά μετά από 3 μήνες. Με της εκπτώσεις και τις προσφορές πέφτει η αξία του τρέχον αλλά και του μελλοντικού προιόντος της εταιρίας.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι το iPhone 7 που βγήκε Σεπτέμβρη, το έβρισκες με προσφορά και έκπτωση κατά το Νοέμβρη/Δεκέμβρη?

Επίσης πως πέφτει πέφτει η αξία του μελλοντικού προιόντος? Δηλαδή το iPhone 8 θα είναι φθηνότερο από το 7 όταν βγει?

Παιδιά τα σκέφτεστε καθόλου αυτά που γράφετε ή ζείτε σε κάποια παράλληλη διάσταση? Ματώνουν ρουθούνια με αυτές τις βλακείες που διαβάζουμε.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.

Για όσους δεν ασχολούνται με τον εμπορικό κλάδο, να ενημερώσω ότι συμβόλαια και πρακτικές όπου οι εταιρείες δεν σου επιτρέπουν να πουλάς με έκπτωση ή κάτω από κάποια τιμή υπάρχουν - ακόμα και στην Ελλάδα - εδώ και πολλά χρόνια. Η λογική είναι απλή. Δεν σπάμε τιμές ώστε να διατηρηθεί υψηλά το πρεστίζ του προϊόντος. 

Στην Ευρώπη και στην Αμερική που δεν έχει ακουστεί κάτι, εφαρμόζεται γιατί πολύ απλά το επιτρέπει η νομοθεσία. 

Προφανώς στην Ρωσία που δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο νομοθετικό πλαίσιο, εννοείται ότι η κυβέρνηση αντιδρά και καλά κάνει.

Τώρα αν συμφωνώ με την τακτική πολλών - κυρίως Αμερικάνικων εταιρειών - να θέτουν τέτοιους όρους στα συμβόλαια διανομής είναι ένα θέμα που χωράει πολύ συζήτηση. Η διατήρηση μίας τιμής σημαίνει, εξασφάλιση συγκεκριμένης κερδοφορίας σε όλους και αποτρέπει τους εκάστοτε αλεξιπτωτιστές που πηγαίνουν για ένα κέρδος 1% ή 2% μόνο και μόνο για να πουλήσουν. 

Δημοσ.

Κλασική apple. Πόσο πιο κάτω να πέσει μια εταιρεία δεν ξέρω. Ευτυχώς πέφτει συνεχεια και ελπίζω να μείνει σε ένα 5% που τις αξίζει να έχει τα κινητά της 3000 ευρώ να βγάζει πάλι το ίδιο κέρδος από τους δήθεν νέο πλουτους.

Δημοσ.

0.6% ύφεση στη Ρωσία το 2016. Κερδάμε τους κακούς Αμερικάνους καπιταλιστές σύντροφοι. Τώρα δεν θα βρίσκουμε να αγοράσουμε τα Iphones αλλά δεν πειράζει έχουμε τα Yotaphones.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κλασική apple. Πόσο πιο κάτω να πέσει μια εταιρεία δεν ξέρω. Ευτυχώς πέφτει συνεχεια και ελπίζω να μείνει σε ένα 5% που τις αξίζει να έχει τα κινητά της 3000 ευρώ να βγάζει πάλι το ίδιο κέρδος από τους δήθεν νέο πλουτους.

http://money.cnn.com/2017/02/14/technology/apple-stock-record/

B)

• Like 1
Δημοσ.

0.6% ύφεση στη Ρωσία το 2016. Κερδάμε τους κακούς Αμερικάνους καπιταλιστές σύντροφοι. Τώρα δεν θα βρίσκουμε να αγοράσουμε τα Iphones αλλά δεν πειράζει έχουμε τα Yotaphones.

Ύφεση? Αυτά είναι παραμύθια της κακιάς δύσης. Εδώ έχουμε μόνο ανάπτυξη (στα εξοπλιστικά προγράμματα). 

Πρόσεχε τι γράφεις, μη βρεθούμε και εδώ με καμία Ρωσική μειωνότητα και μας πάρουν την μισή χώρα (πλάκα κάνω, προηγούνται οι χώρες της Βαλτικής). 

Μεγάλη νίκη πάντως απο την αδελφική μας χώρα, δεν ξέρω αν θα ανακάμψει η Αμερική μετά απο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι το θέμα ότι ανοίγουν δύσκολα, αλλά το ότι η εταιρία δεν θέλει να βάλεις χέρι στην συσκευή που αγόρασες και σου ανήκει δικαιωματικά (τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό). Γι' αυτό το λόγο δεν ανοίγει εύκολα και όχι για λόγους στιβαρότητας και αντοχής της κατασκευής. Άλλωστε, στον σύνδεσμο που παραθέτεις από το ifixit το ποντίκι βαθμολογείται με 3/10. Και μιλάμε για την εταιρία που μάχεται σθεναρά μαζί με άλλες ενάντια του δικαιώματος στην επισκευή. Δεν μπορεί να είναι όλα τυχαία.

Δεν είναι τυχαίο όπως λες σωστά.Αυτό διότι υπάρχει αντίτιμο για το πως φτιάξανε το ποντίκι,όμως αυτό έχει και τα καλά του μην τα βλέπουμε από τη μια μεριά μόνο.Νομίζω ότι η στιβαρότητα και η αντοχή έχουν κάποιο αντίτιμο.

Μπορεί να είναι και αυτό που λες όμως δεν πιστεύω ότι είναι σε κάποιο σημαντικό βαθμό γιατί αν δεν θέλανε να το πειράξεις,να μην μπορεί να ανοιχτεί, πολύ απλά θα είχε μασίφ σώμα,εννιαίο μέταλλο και τελείωσε.

Το ifixit του έχει δώσει ακόμα χειρότερη βαθμολογία από αυτή που αναφέρεις δηλαδή 2/10.

Έχει πολλή adhesive,θες πιό πολλή ώρα με το heat gun πιθανότατα.

Από τη στιγμή όμως που ανοίγει,άσχετα από το πόσο εύκολα ανοίγει το βρίσκω άτοπο να προχωράμε σε τέτοια συμπεράσματα.

Μπορεί η Apple για λόγους αισθητικούς να το έκανε γιατί θέλει καθαρό design.Το έχουμε χάσει τελείως??

Μάλλον εσύ είσαι τυφλωμένος και δεν βλέπεις καθαρά.

Πολλή γκρίνια και ειρωνεία βλέπω και βαριέμαι που διαβάζω τέτοια αλλά μάλλον φταίει το ότι είσαι άσχετος από αυτά κρίνοντας από την αντίδρασή σου που κάνει μπαμ.Από ό,τι φαίνεται ούτε εγχείρηση μπορείς να κάνεις,ούτε αλλαγή μπαταρίας σε ποντίκι, επομένως αναρωτιέμαι που πετάς τέτοιες μπανάνες ατεκμηρίωτες.Έτσι και αλλιώς άνθρωποι σαν εσένα που δεν γνωρίζουν θα το πάνε σε ένα τεχνικό και τελείωσε η υπόθεση.

"Δώσε μου οποιαδήποτε μέρα προϊόν πιο..."

Εεε, i-seehtir πια, που μεταφράζετε εκφράσεις της αγγλικής γλώσσας στα ελληνικά λες και το κάνει κάνα ζαλισμένο systran του παλιού καιρού...

Χίλιες φορές τα γκριγκλις, τα ατέλειωτα Κεφαλαία και η ορθογραφία της ΧΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ!!1!1

Παρεξηγείσαι εύκολα από ότι βλέπω,λόγω μιας λέξης η οποία δεν έχει να κάνει καν με ορθογραφία.Οι υπόλοιπες λέξεις από άλλες γλώσσες που έχουμε πάρει η έχουν άλλες γλώσσες πάρει από εμάς και σίγουρα χρησιμοποιείς στο λεξιλόγιό σου καθημερινά δεν σε πειράζουν.Δεν ήξερα ότι το insomnia είναι διαγώνισμα ορθής χρήσης της ελληνικής γλώσσας όπου διέπεται από "καθηγητές" σαν εσένα.

"Χίλιες φορές τα γκριγκλις, τα ατέλειωτα Κεφαλαία και η ορθογραφία της ΧΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ!!1!1" .Αστεύρευτη η λογική σου μένω με το στόμα ανοιχτό.Ειρωνικά στο λέω εννοείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...