Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα λεγόμενα σας με βάλανε σε σκέψεις. Βέβαια έχω καθαρίσει 100άδες pc όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. στους σταθερούς ποτέ δεν μπλόκαρα τους ανεμιστήρες. Μόνο σε λαπτοπ. στα λαπτοπ αμα με έπαιρνε να μην το ανοίξω έβαζα ηλεκτρική σκούπα. Αν τώρα δεν καθάριζε επειδή μπορεί αυτός που το είχε να κάπνιζε ή να έχει σπίτι με υγρασία τότε υποχρεωτικά το άνοιγα... 

Τώρα σε σταθερούς που μου φέρνουν στην δουλειά, σορρυ παιδιά αλλά το σπρέι αέρα είναι και άχρηστο και ασύμφορο. θα ξόδευα 2,3 μπουκάλια τη φορά. Επειδή ο τομέας μου είναι οι επιχειρήσεις, και όχι οικιακά pc, η βρώμα που έχουν είναι άπειρη. Άμα ο άλλος το έχει σε αποθήκη μέσα είναι λογικό. Συνεχίζω εννοείται καθαρισμό με αέρα γιατί εννοείται ότι αμα το πω στο boss πάρε μου σπρέι αέρα θα βάλει τα γέλια. και θα μου πει τόσα χρόνια με τον φυσητήρα δεν είχαμε θέμα, τώρα θες σπρέι? Παλάβωσες? χαχαχα

Απλά πλέον θα αρχίσω να μπλοκάρω και εγώ τους ανεμιστήρες. για καλό και για κακό. 

Μονο πριν κάτι μέρες μου παρουσιάστηκε θέμα με ένα pc μετά από φύσημα. άνοιγε έδειχνε την αρχική οθόνη των συσκευών κλπ αλλά κόλλαγε εκεί. αυτό βέβαια είναι κάτι ψιλοκλασσικό στα παλιά pc. συνήθως με βάλε βγάλε τις μνήμες στρώνει. Βέβαια εγώ έβγαλα την μπαταρία της μητρικής σαν ποιο εύκολη λύσει και έστρωσε. 

Όσον αφορά τη μπουγάδα κυκλομάτων είμαι υπέρ αλλά με συγκεκριμένο τρόπο και μόνο όταν χρειάζεται. Έχεις τώρα μια παλιά ηλεκτρική συσκευή, παιχνιδομηχανή κλπ. μπορεί να έχει πιάσει σκουριά ή μπορεί να έχει πάνω στην πλακέτα ζουμιά από πυκνωτή και να έχει κάνει ασπρίλες κλπ. καλύτερος τρόπος? απιονισμένο ή αποσταγμένο νερό και ξίδι. το αράζεις σε μια κουπίτσα για μια μέρα πχ ανάλογα και το θέμα. μετά το καθαρίζεις καλά πάλι με απιονισμένο νερό κλπ. ή και σαπουνάδα άμα θες να βάλεις για άλλο λόγο πάντα το χρησιμοποιείς αποσταγμενο ή απιονισμένο νερό. και όταν στεγνώσει καλά παίζει μπάλα. αλλάζεις πχ και όποιον πυκνωτή θες. και δεν παθαίνει και τπτ. όλα κομπλε. 

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο με τα αλατα μολις στεγνωσουν βλεπω δεν το ξερεις καλα. Αν υπαρχουν μετα αλατα χωρις νερο δεν υπαρχει αγωγιμοτητα, επιταχυμενη διαβρωση ναι. Η παρουσια ιοντων στο νερο ειναι ο αγωγος. Και για την διαβρωση την αναφερε ηδη καποιος

Τα αλατα που παραμενουν ειναι ο καλος αγωγος του ηλεκτρισμου φιλε και οχι το καθαρο νερο που ειναι κακος αγωγος. Τα αλατα και χωρις νερο παλι καλος αγωγος ειναι. Το θεμα της διαβρωσης δε το τονισα και ισχυει οπως λετε.  

Αν το αφησεις με τα αλατα πανω, εχει δεν εχει νερο, παλι αγωγιμοτητα δημιουργειται μετα.  Το νερο γινεται καλος αγωγος λογω των αλατων και μονο. Το απιονισμενο ειναι κακος αγωγος. Αρα δε παιζει ρολο αν υπαρχει ή οχι νερο πριν ή μετα ή δε ξερω εγω τι.

Μια δοκιμη που θα σε πεισει σιγουρα ειναι να ριξεις ενα παλιο κινητο στη θαλασσα μιας και καλοκαιριαζει και μετα ανοιξε το και αστο να στεγνωσει. Συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα μετα θα παιζει. Κατα 99% θα βραχυκυκλωνει και δε θα παιζει να ξερεις. 

Αυτο μου ετυχε προσφατα με κινητο φιλου που του επεσε σε νερο και αφου ο ιδιος το στεγνωσε δε του λειτουργουσαν καποια πραγματα. Μετα που του το ανοιξα εγω και το εβαλα μεσα σε αλκοολη και το καθαρισα με πινελο για ενα λεπτο και το ξεπλυνα με απιονισμενο, επαιζε μια χαρα σα καινουργιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...